Koop een huis inclusief wat auto’s voor 279 miljoen

Auteur: , 20 Reacties

Pff...Win je eindelijk die Eurojackpot, ben je nog steeds een pauper.

Gateway

In de rubriek dure huizen tikken we meestal wel de zeven cijfers aan. Want laten we eerlijk zijn, wat heb je nog voor minder dan een miljoen in deze huizenmarkt? Precies ja, een luciferdoosje met een gedeelde WC. Voor de echt fijne optrekjes tikken we soms de acht cijfers aan, maar tot op heden is het zeldzaam als het bedrag ‘voor de komma’ negencijferig is. We hebben echter weer een optrekje gevonden in de laatste categorie en gelukkig zitten er auto’s bij, dus mogen we erover schrijven!

Het gaat om het stulpje van John Hendricks, een man die de wereld het Discovery Channel heeft gegeven en daar klaarblijkelijk episch mee is binnengelopen. Op de grens van Colorado en Utah (het terrein van 35.208.030 vierkante meter bestrijkt twee staten) bouwde hij een basis van waaruit hij de wereld bestookte met Shark Weeks. De compound is gevestigd op het punt waar vijf verschillende Canyons bij elkaar komen, wat kennelijk zeldzaam is.

Omdat het een beetje eenzaam kan worden in zo’n joekelig huis, lokte John andere mensen naar zich toe met een ijscowagen door een resort en een -jawel- automuseum te bouwen. Liefhebbers van natuur, luxe en auto’s waren tegen gepaste betaling welkom om samen met John en de zijnen de omgeving te ontdekken in Baja-trucks en dergelijke. Het resort werd door een kwaliteitspublicatie in 2014 nog uitgeroepen tot het twaalfde beste ter wereld en het derde beste in de Verenigde Staten.

F-88

Als je nu besluit om te kopen, krijg je het Gateway Auto Museum er gratis bij, inclusief inhoud. Die inhoud betreft vooral veel stokoud Amerikaans spul, maar ook Tesla’s en een recente Viper. Het pronkstuk is bovenstaand Oldsmobile F-88 concept uit 1954 dat in 2007 werd aangekocht voor 3.240.000 Dollar. Carroll Shelby’s eigen GT500 uit 1967 hoort ook bij de collectie. Koop dan?20 reacties

Ik heb nog getwijfeld over België.
@vondick:
Zal qua formaat aardig overeenkomen…
Oei, ik zoek m’n spaarvarkentje even op!
Pauper, het meest gebruikte woord op Autoblog en Autojunk….
@thomas20vt: ik dacht dat dat Lincoln was….😁
35 vierkante kilometer, 3500 hectare, 7000 voetbalvelden, dat is vrij immens. Rest van het artikel niet eens meer fatsoenlijk gelezen, was bij het terreinoppervlakte al van de kaart.
@granlusso: mooie oppervlakte om een prive race circuit aan te leggen
@granlusso: ik denk dan ook dat er weinig kaarten zijn waar dit op past
@granlusso: Schat ik ga nog even het gras maaien, tot de volgende zonsverduistering !
OEH!! Caroll Shelby’s Cobra is er ook bij. Dat is dan waarschijnlijk die blauwe Supersnake met 800pk op een wagengewicht van 1100kg!
Kom ik toch net nog enkele euro’s te kort…
https://youtu.be/HQIii2rzTEw videotje van de ranch
@boss1: Zóó, dus anderhalf jaar geleden was het ‘slechts’ 149 miljoen.

Gestoorde prijs, en gestoord dat je zo’n groot stuk land kan en wilt bezitten.
@reactief: nee, nu krijg je alles erbij, toen werd het in delen verkocht.
Maar heeft het ook een beetje een leuke garage met olievlekken op de grond en naakte dames aan de muur?
Briljant. Koop je een eindbazen estate, heb je meteen een van de meest begerenswaardige resorts om te bestieren. Move over Donald, Florida is voor senior citizens. 😅
Lijkt me lastig te verkopen… ik vind dat de staatslotterij hoofdprijs wel wat hoger mag worden. Als ik nu win kan ik nauwelijks een one-off Bugatti laten maken.
Maar de belangrijkste vraag ontbreekt: wat gaat ie weer kopen?
Het is een prachtig resort in een fantastisch gebied. Ik woon er 2 uur rijden vandaan. Je kan er slapen voor rond de $300 per nacht, prima deal. Het museum is dan gratis en absoluut de moeite waard. Ook kan je een dikke muscle car huren via het resort voor een halve dag.
The Grand Tour deed er een aflevering met de Jaguars daar.
Ik weet niet welke auto’s er allemaal bij horen maar het zo een “koopje” kunnen zijn.
Ik heb wel interesse als er 3 nullen eraf vallen
Wat een geld!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).