Koop een Mercedes-AMG Project One voor €4 miljoen

Auteur: , 26 Reacties

Nog voor hij überhaupt in elkaar is gezet, wil een rijke stinkerd er alweer vanaf.

Koop een Mercedes-AMG Project One voor €4 miljoen

In een advertentie op de Duitse occasion website Mobile staat sinds kort een heuse Project One te koop. De hypercar die volgens Daimler technisch gezien de eerste Formule 1 auto voor de openbare weg is, wordt tegen de schappelijke prijs van € 3.790.000 aangeboden.

Geïnteresseerden zullen nog even hun geduld moeten bewaren, want de Project One in kwestie moet nog gebouwd worden. Volgens de aanbieder komt de bolide pas in het tweede kwartaal van 2019 uit de fabriek rollen. De huidige ‘eigenaar’ zou zijn Project One dus best eens met voorbedachte rade gekocht kunnen hebben, zodat hij er een paar miljoen op vooruit kon gaan. De auto’s zijn immers enorm populair. Bij sommigen valt ‘ie zelfs zo goed in de smaak dat ze er twee willen hebben. Wat de plannen van de voorlopige eigenaar ook mogen zijn, hij pakt het een stuk slimmer aan dan de eigenaar van deze Chiron, die er eerst een aantal blokjes mee om ging.

Hoewel het aanbod op zich best aantrekkelijk is, moeten we er rekening mee houden dat het zo maar een of andere oplichter zou kunnen zijn. Even doorklikken onthult echter een dealer/handelaar in de buurt van München die ogenschijnlijk ervaring heeft met dikke wagens. Zo heeft hij naast de nodige AMG GT’s (rijtest) nog een drietal Maybach’s en een hele rits Porsches staan. Hoe dan ook is het slim om de boel even in de gaten te houden voordat je jezelf enkele miljoenen lichter maakt.26 reacties

Apart dat ze dat niet verbieden vanuit AMG
@londoncars: het is geen Ferrari (maffia)
@londoncars:

Staat ook niet echt te koop ..
Gewoon een autohandelaar die reclame wil maken voor zijn toko ..

De eeuwige broodjes aap voor de gelovige dus ..
2 jaar rente betalen over 2 miljoen doet ook pijn. Zo kan je die lening wel snel afbetalen. :)
*Hier had UW taxigrap kunnen staan*
Nah, zo mooi is die voiture nou ook weer niet.
Bitcoins bestaan ook niet ..
Zat mensen die het kopen ..
@lincoln: ik verdien er zelfs goed geld mee, in €.
@lincoln: En het geld wat jij op je bankrekening hebt bestaat ook niet
Wat een mooie ta… weetje laat maar.
Autosalon Singen doet dat soort dingen ook wel hoor. Wellichtg kopen die productieslots ofzo.
Zit even op de site van de handelaar te kijken maar het is een beetje een vreemd zaakje. Magere foto’s bij iedere advertentie (verschillende locaties, geen HD foto’s; dat straalt toch wat meer klasse uit in deze duurdere segmenten ), van de AMG GT staan een aantal dezelfde uitvoeringen te koop (ietwat vreemd) en ze bieden auto’s aan die in bestelling staan…
Waarschijnlijk voor de onthulling gekocht blind gekocht, en toen viel het design toch behoorlijk tegen.
Leuke techniek maar niet echt een fraai apparaat. Voor 4miljoen heb ik liever een leuk huis, fijne 5cil daily (rs3), leuke weekend auto (iets leuks met rwd), vakantieauto (m550d station of stelvio Q) en een riant leventje.
@allesmetturbo: Dat heb je al als je zulke bedragen neerlegd voor een auto. Het slaat dus helemaal nergens op wat je nu zegt.
@carfreakjim: wat een onzin. Ik zeg toch wat IK zou doen met 4miljoen, niet wat iemand anders die veel geld heeft zou moeten doen met zijn geld ipv dat ding kopen.
@carfreakjim: ik geloof er niks van dat iemand die 4 miljoen voor een auto neer legt zichzelf gaat martelen met een Audi RS3 als daily driver, die wagen heeft maar 5 cilinders, één of eigenlijk drie te weinig en die wagen wordt geplaagd door de pizzabodems als remschijven.
Ik ben een echte Mercedes fan… maar ik vind hem niet echt heel mooi….. beetje 1996 uiterlijk..
@kvgorp: de wagen lijkt verdacht veel op een opgewarmde McLaren F1. Alsof Mercedes in al die jaren niet wat originelers wist te bedenken. Het was waarschijnlijk een spoedje na het Red Bull Aston Martin Adrian Newey superultrawagen gerucht. Toen Mercedes die gezien had was het te laat om het project nog te cancelen. Het fijne voor Mercedes is, rijke mensen betalen tegenwoordig willekeurig welk bedrag voor willekeurig welke auto, als het maar exclusief is.
@mashell: vond de voorkant ook idd nogal veel van de F1 weghebben maar dan in een modern jasje, maar de achterkant is helemaal om zeep geholpen en lijkt wat mij betreft nogal veel op een Audi A7 met een aftermarket diffuser
Kansloos volk. Maar het is wel lekker makkelijk geld verdienen dus ergens snap ik het wel.
Vorige maand onthuld, nu al vergeten.
Lijkt hetzelfde als het kopen van concert-tickets en dan gelijk met winst doorverkopen. Klootzakken.
Een merkwaardige claim van Daimler. De eerste F1 voor de openbareweg.
Altijd heb ik gedacht dat de Ferrari Enzo de eerste F1 is voor de openbareweg is. Die lijkt ook optisch die kant op.
En ze doen ook niet aan flauwe mpv’s. Maar AMG project one vind ik erg fluid, cool, en op die luchthapper op het dak na helemaal af.
@tarquesh: …ik dacht altijd dat de de McLaren F1 de eerste F1 voor de openbare weg was. Dat ding heet F1 en kwam ook nog van een F1 team.
Ik denk dat ik ‘m ga aanschaffen, maar dan gaat die er van binnen meer uitzien als ’n space ship, ik ga namelijk de nieuwe voorzitter worden van NASA’s wetenschaps-kind; ‘Star Trek’ . . . : http://www.startrek.com , alsook met een nieuw hoofdkwartier in Europa.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).