Koop Lapo Elkann’s oude Ferrari camo-jas

Auteur: , 18 Reacties

Kijk, de kofferklep staat open, dus je kan controleren dat er geen dode transseksuele prostituee inzit.

Dat zou immers zo maar kunnen bij Lapo. De kleurrijke telg uit de Agnelli-familie heeft in het verleden al enkele malen onze aandacht weten te grijpen met zijn bizarre levenstijl. De flamboyante Italiaan trachtte ooit een balletje mee te dribbelen tijdens een NBA-wedstrijd, werd in Uruguay beroofd van 3,5 miljoen, zette zijn eigen ontvoering in scène, gaf Uma Thurman ongevraagd een kusje, beukte een tram in Milaan en werd als kind seksueel misbruikt. Daarnaast was er ook nog het incident waar Lapo zich in een coma snoof samen met een transseksuele prostituee. Kortom, de Italiaan geniet op zijn manier van het leven. Los van dat misbruik dan tenminste.

Naast deze uitspattingen besteedt hij zijn tijd soms ook nuttig door auto’s te voorzien van zijn eigen stijl. Aanvankelijk deed hij dat in dienst van het familiebedrijf bij Ferrari, waar hij vorm gaf aan het Tailor Made programma. Inmiddels heeft hij zijn eigen toko, genaamd Garaga Italia Customs. Dat grote bedrijven op de swek van Lapo zitten te wachten blijkt wel uit het feit dat BMW hem inhuurde om de i8 weer eens in het zonnetje te zetten.

Mocht jij Lapo’s werk ook wel kunnen waarderen val je met je neus in de boter, want binnenkort wordt zijn oude Ferrari 458 geveild bij RM Sotheyby’s. En het wordt een koopje, want de verwachte opbrengst wordt door het veilinghuis geschat op slechts 250.000-350.000 Euro. Dat terwijl dezelfde auto vorig jaar nog verkocht werd voor een miljoen Euro. Toegegeven: destijds ging de opbrengst naar een goed doel, namelijk onderzoek naar een medicijn voor AIDS.

Op het eerste gezicht lijkt de 458 wellicht op de zoveelste 458 met een camo-wrap, maar niks is minder waar: wat je ziet is de echte lak van het raspaard. Bovendien heeft Lapo oog voor detail: ook de doorgaans rode kop van de motor heeft camo-kleuren en in het interieur wordt dezelfde stijl doorgetrokken. Extra bewijs dat de auto ooit van Lapo was kan je trouwens zien in dit promotiewerk dat Lapo ooit deed in zijn Ferrari-periode. De 458 is te zien op foto’s van Lapo die achter een FF skiet. Tsja, hij kopieert ook echt alles van onze @wouter, die Lapo….



18 reacties

Toch een lijk gevonden, afzichte-LIJK!!
Welke Ferrari?
@jochempie: Aaaw stahp! :P
Wat een topper!!
Lapo wie?
@allesmetturbo: Leipo. Nog een paar gram in m’n neus en ik koop ‘m. Jonguh.
Nr 345.533 met camo-wrap.
Euhm ja, en door….
En nu iets nieuws bedenken, kee?
@dreke: het verschil is dat Lapo het heeft uitgevonden…
@svenska_aeroplan_ab: en dat maakt het ineens wel mooi, omdat?
@dreke: of origineel, as you wish
@dreke: Het is geen wrap…
@dreke: Anders lees je de tekst even. Het is geen wrap.
@airc: En dat is dus precies wat deze paintjob gemeen heeft met een taco.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Met je neus in boter? je moet oppassen dat je niet met je neus in een zak met coke valt van deze man. Heeft, z’n eigen familie opgelicht, met een dooie transseksuele hoer seks hebben,(nou ja, het leefde nog), de man is onnavolgbaar … Never a dull day with Lapo moet je maar denken … Kopen maar dus ….
Wat is die unit op de laatste foto? Haal je die uit je dashboard zodat de auto niet meer gestart kan worden? Thuiskomertje? Pompje??
@gulli: Jup band-reparatie setje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).