Krokodillenleer in je Tesla, mag dat?

Auteur: , 32 Reacties

Ethisch, esthetisch, het maakt niet uit.

Krokodillenleer in je Tesla, mag dat?

We hebben door de jaren heen heel wat merkwaardige interieurs gezien. Of het nu een gloednieuwe, moderne binnenkant in een klassieker betreft of juist een vreselijk wanstaltig samenraapsel van materialen en kleuren, bepaalde auto’s weten soms de totaal verkeerde snaren te raken. De Tesla in kwestie past vanaf vandaag ook in dat rijtje.

De volledig elektrische Tesla, die gevonden is op Reddit, is het tegenovergestelde van wat er normaal gesproken uit de fabriek komt rollen. Zeg wat je wilt over Tesla’s, als er iets is dat het bedrijf goed heeft bekeken, dan is het wel de manier waarop het zijn auto’s inricht. Dankzij het grote touchscreen in het midden van het dashboard zijn nagenoeg alle knoppen verdwenen. Bij de Model 3 is het zelfs iets te goed gelukt; die ziet er eigenlijk net iets te kaal uit.

Krokodillenleer in je Tesla, mag dat?

Enfin, de Model S waarnaar we nu kijken is absoluut niet meer zo minimalistisch als hij ooit was. De binnenzijde is op ieder denkbare plaats gehuld in een of ander soort leder, vermoedelijk rund, maar met de looks van krokodil. Het is werkelijk afzichtelijk, en dan laten we de traanplaten vloerbedekking nog buiten beschouwing. Het is ons niet duidelijk wat het zootje heeft gekost, maar iedere cent hieraan uitgegeven is er één teveel.32 reacties

Smaak is niet te koop, altijd wel een Russische oligarch of voetballer die toch net ff wat anders wil rijden dan zijn maten.
Dat komt ook stevig binnen zo op een maandagochtend. Je kan in ieder geval nooit meer serieus zeggen dat je wel een groene jongen bent.
@gumz: je kan ook gewoon de auto mooi vinden, fijn vindt rijden en liever 15 euro betaald dan 100 euro aan brandstof.
@stfu: probeer het nou nog eens?
Neen.
Zoals zovele dingen die niet mogen, maar wel gebeuren: oorlog, geweld, kanker,…
@tjorque: …rapper Boef
@detroitv8: gek he dat men tegenwoordig zelfs voor het lawaai van een strontvlieg wil betalen? Zoiets zou echt niet mogen.
@detroitv8: rapper Sjors..
Nee. Zelfs in een Cayman niet. Krokodillenleer is ten alle tijden een no go.
@suzikubelona: maar in dit geval zijn het wss runderen geweest
@koekwaus: Bedoel je de bekleding, of de makers ervan? 😃
“Eesthetisch”???
Gaat dit niet verschrikkelijk mis met de airbags
@flik2punt0: als het professioneel gebeurd is, zijn er breeknaden in de bekleding verwerkt en heeft dit geen invloed op de airbags. Dit hoeft dus geen probleem te zijn, maar of dat hier gebeurd is durf ik niet te zeggen.
Dat tissue doosje in de middenconsolle verraad in welk genre de eigena(a)r(esse) werkzaam is. Nu is het aan de goede internet rechercheur om het bijpassende fake taxi filmpje erbij te zoeken
@mat1980: als iedereen die een doos tissues in de auto heeft in het volwassenenvermaak zit zou ’t me verbazen, zie dat zo vaak. Kan er ook geen touw aan vastknopen dat zou bij mij de hele auto door zeilen terwijl het bij die lui gewoon op het dashboard of hoedenplank ligt. Zelfde met van die knuffels. Hoe!?
@davelepeef: ze rijden een stuk voorzichtiger dan jij doet..?
Of dat mag? Dat moet je aan de leasemaatschappij vragen
Als Crocodile Dundee elektrisch zou rijden
Een intraveneuze cocktail van snelwerkend laxeermiddel en braakmiddel…
Gelukkig zat ik net op de plee toen ik dit las. Nu alleen nog het sifonnetje van het handwasbakje weer vlot krijgen…
Krokodillenleer is nog altijd minder erg dan traanplaten als vloermatten..
@fanboy: nou, ja – maar als je het dan doet, doe het dan goed. Dit is natuurlijk geen echte metalen plaat maar van die kunststof troep. Ik denk dat er ook zo’n race-tankdop-sticker op deze auto zit…
Ziet er niet uit..
Nog erger dan alles vind ik de traanplaten.
@momo: Trump moeide zich ermee, lijkt me.
Ach, zo’n Tesla is zoiets als de nieuwste Smart Phone > een prachtig stukje elektronica, maar voor de rest een zielloos ding.
Je Smart Phone krijgt pas wat persoonlijkheid met een mooi hoesje.
Over smaak valt niet te twisten, maar de Tesla op deze foto’s is wel de eerste Tesla met een eigen identiteit en een beetje persoonlijkheid.
Goed ! Smakeloos, maar goed !
De “traanplaten” matten zijn toch wel het toppunt….
Crocodile Dundee editie?
Wat is er tegen om crokodillen
Smaken verschillen…voor mij ziet het is walgelijk uit.
Koop dan een Rolls ofzo verdomme…
Vloermatten echt zoiets van autostyle goedkoop shit
Zogenaam CO2 vrij en zoveel dieren dood maken !!
En waar halen ze de stoffen voor de batterij ? Uit Afrika waar mensen kinderen hard werken zonder handschoenen chemische stoffen aanraken alleen voor die KT Europa die zogenaamd Klimaat wilt veranderen !!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).