LaFerrari-wegmisbruikers ontvluchten Beverly Hills [updated]

Auteur: , 24 Reacties

De totale douchebags uit Qatar, die eerder deze week met hun LaFerrari en Porsche GT3 Beverly Hills op stelten zetten, schijnen het land te zijn ontvlucht uit angst voor vervolging.

LaFerrari en Porsche on a rampage

Hun kleine stunt is vol in hun gezicht ontploft, nadat het all over the news was. En dus schijnt het huis in Beverly Hills dat ze voor 45.000 USD per maand huurden leeggehaald te zijn, en de vogels gevlogen. Dit meldde een politiechef desgevraagd aan Jalopnik.

Er wordt beweerd dat er banden met de koninklijke familie liggen, en dat is vrij aannemelijk (koninklijke families in die contreien zijn doorgaans vrij vruchtbaar, kijk maar naar buurland Saoedi-Arabië), maar niet bewezen. Kort nadat hun ritje de internationale media haalde werd er direct veel gespeculeerd, onder andere over diplomatieke onschendbaarheid, maar kennelijk is dit niet 100% hard te maken. Of de mannen zijn teruggefloten vanuit Qatar om een einde te maken aan de slechte publiciteit, dat kan ook. Immers, het beste in dit soort gevallen is om je even koest te houden.

G63

De enorme karavaan aan voertuigen, met naast de Arie en de Porsche ook steevast een rode G63 AMG, een witte Range Rover, een matzwarte Veyron SS, en overal waar deze clowns gingen een enorm gevolg aan zwarte SUV’s met veiligheidspersoneel erin, was al geruime tijd in Beverly Hills, en misdroeg zich ook al geruime tijd. De baasjes zelf weten dat tegenwoordig alles op video vastgelegd wordt, en het dus een kwestie van tijd zou zijn totdat de politie ook een flink dossier had opgebouwd, met onder anderen onderstaande actie van eerder erin:

En als zelfs een simpel bloggertje als ondergetekende de hoofdrolspelers kan herkennen (op onderstaande fotovergelijking – links uit deze spot en rechts uit de video – zien we één van hen), dan zal het de politie met al zijn mankracht ook wel lukken. Hoewel, dan heb je nog geen bewijs van wie de bestuurder was.

Smile

Aan de andere kant, als je ziet hoe een Duitser die een paar km/u te hard rijdt al onder handen wordt genomen, dan zou ik ook niet afwachten tot de politie bij me aan kwam kloppen. Want die Yanks zijn niet mals.

Hoe dan ook, Beverly Hills is deze patsers voor nu kwijt, wat slecht nieuws is voor de lokale middenstand, maar uitstekend nieuws voor eenieder die zijn kind graag levend terugziet bij het avondeten.

Update 18-09-2015: Aanvankelijk leek het erop dat de heren vervolgd zouden worden, maar dat feestje gaat niet door wegens een gebrek aan bewijs.24 reacties

Ach, dit loopt af met een sisser.
Geld opent deuren die voor jan boerenlul dicht blijven.
Als het Billy Joe Bob zou zijn die met zijn 5e hands mustang door de straten zou knallen, zat hij al lang en breed in de bak.
@g40freak:

Het vluchtelingen principe is nog niet echt tot je doorgedrongen zeker ..
@g40freak: en zo werkt de wereld wel helaas
https://lafayettewright.files.wordpress.com/2013/11/axel_foley1.jpg
Obligate eighties-synth-soundtrack: https://www.youtube.com/watch?v=Qx2gvHjNhQ0
@sir_smokalot: gelukkig ben ik niet de enige met het deuntje in me hoofd tijdens lezen van het artikel.
@pomoek: haha, laatst nog alle drie gekeken. Zo geniaal!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zelf een tijd in Qatar gewerkt en verhalen gehoord over een paar rotte appels in de koninklijke familie. De oude emir, zijn zoon de huidige emir, zijn vrouwen en dochter zijn actief bezig met het verbeteren van het land (onderwijs, sport, kunst & cultuur) maar de problemen zitten biij de kinderen (en dan met namen de zoontjes en neefjes). In weelde geboren, verwend tot op het bot en totaal geen benul van de waarde van geld. Toentertijd vertelde de general manager van het Ritz Carlton hotel aldaar dat een lid van het koninklijk huis voor zijn zoons in de zomer een private bungalow had gehuurd, de “kids” waren niet ouder dan 14j en werden alleen maar in de gaten gehouden door hun nanny’s die niet ingrepen om hun baan maar niet kwijt te raken. Bovendien hadden die snotapen toch niet geluisterd. Het resultaat,na 1 week zijn ze uitgecheckt en ingecheckt in een ander hotel. ze hadden voor een half miljoen dollar aan schade veroorzaakt.. Koelkasten het raam uit gegooid, tv schermen vernield, schilderijen beklad etc. etc. De GM vond het ook bizar maar de schade werd zonder blikken of blozen vergoed en daarmee was de kous af. Als ik dit soort filmpjes en beelden zie verbaast het mij dan ook niets…triest is het wel…
@maarten020: kinderen zijn het product van hun opvoeding
@maarten020:
Maar verder heeft die koninklijke familie er geen enkele moeite mee via corruptie het WK voetbal te verkrijgen en de benodigde stadions door slaven te laten bouwen.
Fijn land.

Misschien zijn ze over een jaar of 600 waar wij zijn, qua moraal. Dan zitten ze ongeveer in de 20e eeuw in hún jaartelling.
Ik snap ook niet waarom ze altijd in supercars rijden, hartstikke oncomfortabel, op de plek van de kofferbak ligt al een V12 die alle ruimte inpikt en het overzicht vanuit zo’n ding is gewoon verschrikkelijk. Ooh ja en bij iedere hobbel moet je de vering omhoog gooien en bidden dat het goed komt. Je rijdt ‘m dus alleen maar omdat je een protserige drol bent, en of je daar nou blij mee moet zijn..
Jammer, had gehoopt dat ze opgepakt zouden worden
@sirsmokalot Waar komt deze informatie vandaan? Heb je een link van de bron? Kan het nergens anders vinden.
@pfp12: informatie is eigen research, alleen het verhaal dat ze de VS uit zijn komt via Jalopnik, zoals aangegeven.
Als ze zijn gevlucht hebben ze hun lesje vast wel geleerd. En ze zijn daar van die mafkezen af. Een grote blij
Die k.t theedoeken ook. Hun ‘broeders’ in landen als Syrië laten ze stikken, presteren zelf niks behalve het geld opmaken dat ze verdienen omdat toevallig dat zwarte goedje er in de grond zit. Op die reden zou je al bijna Tesla gaan rijden.
@ericd: Inderdaad.. zij leven maar hun moslim broeders helpen, nee hoor waarom zouden ze.
Arabieren, stelletje geld uitslovers, maar vluchtelingen opnemen ? Ho maar.
@bmw7:

Waarom zouden ze die debielen in hun land willen hebben ??
@lincoln: ze zijn toch op zoek naar veiligheid ? Of werkt de klimaat tegen
Het verschil is groot: de één is arabische olielulhannes en koopt dit soort auto’s achteloos en rijdt er ook als een volslagen malloot mee (door Londen of in dit geval Beverly Hills). De ander is liefhebber pur sang. Die heeft de voorgangers ook in z’n bezit en haalt de auto persoonlijk op in Maranello.
Wat een opgeblazen verhaal weer. Ik zie niemand als een idioot rijden, niks mis mee toch daar zijn ze voor gemaakt!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).