Man loopt marathon terwijl hij een MINI sleept

Auteur: , 32 Reacties

Want gewoon 42 kilometer rennen is natuurlijk voor pussies...

keihard-aan-dat-kleintje-trekken

Onder het mom van: Het moet altijd gekker heeft een Brit een marathon gelopen terwijl hij een MINI voortsleepte. “HA”, hoor ik je denken, “Een MINI. Zo’n klein wagentje sleep ik ook wel een paar kilometer mee, doen we niet moeilijk over”. Nou, dan moet ik je teleurstellen. Hij heeft een Countryman getrokken. (Dat klinkt inderdaad een beetje vies, ik zie het nu ook.) Om precies te zijn, een MINI Countryman Cooper S JCW. De dikste dus, van 1400 kilo schoon aan de haak. Daarvoor had hij het circuit van Silverstone afgehuurd, want op straat zou hij behoorlijk in de weg lopen.

Fitness-bikkel Ross Edgley is geen onbekende in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft 500.000 volgers op allerlei sociale media en vond het wel een leuke uitdaging, een auto 42,2 kilometer lang voortslepen. Het moeilijkste, zo zei hij vooraf, is dat nog nooit iemand dit heeft gedaan en dat er dus geen plan klaar lag om je aan te houden. Ik elk geval zat hij aan een dieet van 6000 calorieën per dag en trainde acht maanden dagelijks met die MINI achter zijn kont. Dat dieet haal ik trouwens ook best. 6 dubbele hamburgers van een bekend merk, twee milkshakes, een beetje friet en wat saus en je komt al een heel end. Maar dat terzijde.

Nu wil jij natuurlijk weten of hij het heeft gehaald en zo ja, hoe lang hij erover heeft gedaan. Dat zal ik je vertellen. Deze meneer heeft het voor elkaar gekregen om de 42 kilometer in 19 uur en 36 minuten te voltooien. Hij had het alleen rond 7 uur in de ochtend een beetje zwaar, zei hij, want toen was het zo koud.

Ik vind het een knappe prestatie, maar ik snap niet dat hij geen Mercedes 600 Pullman heeft getrokken. Is in elk geval qua naam een stuk beter te begrijpen, toch?32 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Tja.. je moet wat met je leven he, andere zitten gewoon de hele dag op autoblog http://www.autoblog.nl/nieuws/het-verhaal-van-de-autoblog-lezer-met-relatieproblemen-82916
Tja er zijn nog wel gekkere dingen gedaan i.c.m. marathons. Heeft niks met auto’s te maken maar toch…
http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/04/14/tony-the-fridge-london-marathon_n_5147349.html
Moet je voor zo’n “prestatie” niet het verstand in je spierbundels hebben?
Zo! Die mini is zuinig
Compleet gestoord
Hoe deed ‘ie het dan helling af?
6000 kilocalorieën wordt er bedoeld denk ik. Een big Mac heeft er zo’n 500 van. Dus met 6 stuks zit je net op de helft. Desalniettemin best een knappe prestatie.
En dan ook nog met een obesitas Mini.
Ja, een mini. Probeer het nu eens met een mega! (Ik stel voor een Mega Track)
Nieuwe invulling van de coopertest
Silverstone, daar zit toch behoorlijk reliëf in?
@redneckdarian: niet echt, leuk om eau rouge 5 keer te doen met je mini!
Wel baasje in de game hoor! Ik was al blij met het lopen van een marathon zonder een auto te hoeven meeslepen.
Ik vind het een gave prestatie. Heeft het nog wat opgeleverd voor een goed doel?
Zegt dat iets over zijn formaat!?
Die britten zijn echt helemaal gek van die trek-days he?

Sorry, ik laat mezelf wel uit…
Ik heb dit weekend mijn record hesperollekes gegeten (ham-witloofrolletjes in kaassaus). 12 stuks met een behoorlijke portie puree erbij, denk dat ik toch richting de 3500kcal ging in die maaltijd.

Wetende dat ik berestrak ben
Tja hoezo aandachtsgeil ;)
Kan ik ook
Wat wordt het?
-gescheurde achillespees
-knieklachten
-gewrichtsklachten
Dit gaat die gast met z’n kapotte Maserati ook doen….
Wat een flauwe reacties… Gewoon echt een wereldrecordwaardige prestatie waar de man maanden heeft voor moeten trainen, mentaal en fysiek. Die 6000 kcal kun je trouwens ook echt niet vergelijken met een paar hamburgers. Hij zal wss vooral op proteïnen en trage suikers geleefd hebben, niet gewoon vet en suiker.
@ugentstudent: De beste man had geen enkele verplichting daartoe hoor, enkel een luxe probleem van zijn kant ;)
Een Mini van 1400 kilo nog Mini noemen…
Mijn Renault grand scenic weegt net zoveel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).