Man wil van zijn eiland af, neemt genoegen met GT2 RS

Auteur: , 19 Reacties

Van ruilen, komt huilen.

Man wil van zijn eiland af, neemt genoegen met GT2 RS

De notoire Florida Man heeft het tegenwoordig maar lastig. Iedere merkwaardige actie die hij maakt wordt groots uitgelicht, zodat de halve wereld erom kan grinniken. De Florida Man die we hier onder de loep leggen, is voor ons geen onbekende. Echter, in twee jaar tijd blijkt niemand interesse te hebben gehad, want ondertussen biedt de man het eiland nog altijd aan. Ditmaal is het geen miljoenen-Ferrari of een Porsche 918 waartegen hij ruilen wil, maar een Porsche 911 GT2 RS (rijtest).

Het lijkt erop dat de eigenaar van het eiland de waarde van zijn grond te hoog heeft ingeschat. In twee jaar tijd heeft hij de vraagprijs namelijk dusdandig bij moeten stellen dat slechts de helft van het aanvankelijke bedrag is overgebleven. Verwachtte hij in eerste instantie 1,2 miljoen dollar voor zijn landgoed, bij deze poging durft hij niet meer dan 568.000 dollar (of een Porsche 911 GT2 RS) te vragen.

Man wil van zijn eiland af, neemt genoegen met GT2 RS

Dit klinkt als een aanzienlijke daling, maar als je bedenkt dat het perceel in werkelijkheid een 12.000 m2 groot, dampend moeras is in de meest gore staat van de VS, dan klinkt het zo onlogisch nog niet. Zeker aangezien het stuk grond over een tweetal decennia waarschijnlijk onder water staat. Het wordt misschien geadverteerd als een one-of-a-kind, groen paradijs in de buurt van Daytona Beach, het is natuurlijk gewoon de miskoop van de eeuw.

Beeld: 911 GT2 RS, via @hhitalia19 reacties

Ik vraag me af wat hem überhaupt bezielde om het ooit te kopen.
@berlinetta: Hij zal hem wel gewonnen hebben met gokken ofzo. Of misschien wel ge erft.
@berlinetta: waarschijnlijk heeft zo’n echte sales-tijger hem dit aangepraat om te kopen als investering met als idee een rendement van 500%..zo gaan die dingen. En voor je het weet zit je met een eiland wat niemand wil hebben voor de prijs die jou is beloofd.
@berlinetta: ooit in Florida geweest?
Wtf moet je er mee
Florida is zo’n garbage state. Flakka junks overal en Mexicanen.
@loserboi932: Wat zijn ‘flakka junks’? Mexicanen zie je overal in de VS, zeker in het zuiden. Van Californië, Arizona New Mexico en Colorado tot aan Florida. Wat is daar mus mee? Die doen veel werk wat andere Amerikanen niet willen doen…
@henrie: Zoek flakka maar eens op. Dat is gewoon eng.
@henrie: en daarnaast zijn de inwoners van Florida de vriendelijkste en meest relaxte Amerikanen die er zijn…
@cupsport: komt omdat er heel veel bejaarden wonen.
@smoked: die allemaal flakka gebruiken
@loserboi932: ga je naar de verkeerde plekken? “Amsterdam is zo’n garbage stad overal xtc gebruikers en ….. “
Ik wil de beste man succes wensen maar ik bedacht me dat hij meer nodig heeft dan dat. Een wereldwonder zou hem nog niet van het eiland af kunnen helpen. Maar toch, succes vriend!
@ikschrijfookoverautos: Wat is er precies zo ‘goor’ aan de staat Florida, en wat maakt het goorder dan de overige staten?
ikwilvanmijneilandaf.nl
Voor een gt3 rs schaalmodel van 1:50 wil ik direct ruilen!
Lekker ver gezocht weer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).