Mansory maakt een zieke Rolls-Royce Phantom

Auteur: , 21 Reacties

Jakkie.

Je moet je voorstellen dat Rolls-Royce én Mansory beiden aanwezig zijn op de autosalon van Genève. Wat zullen de medewerkers van het automerk wel niet denken bij het zien van deze Phantom by Mansory? Ik kan me enkel braakneigingen voorstellen.

Op basis van de nieuwe generatie Phantom komt Mansory met een auto voor mensen die fan zijn van witte poeders. De gepresenteerde Roller heeft een geel-zwarte combo en uiteraard een dikke bodykit. Mansory noemt de kleur ‘Bushukan Yellow’. Je wil geen hert aanrijden met deze auto, want wat een werk moet het zijn om het beestje uit al die sleuven en gaten te krijgen.

Op motorisch vlak heeft de Phantom een upgrade gekregen. De V12 biturbo levert nu 610 pk en 950 Nm koppel. Daarnaast moet een nieuw uitlaatsysteem de statige Brit wat extra sound geven.

Mansory Phantom

Mansory Phantom

Het overdadige chrome is gebleven en ondanks de verbouwing blijft dit een Rolls-Royce om te zien.21 reacties

via Android app
Overdrijven is ook een vak…..
@nvn1993: goeie slogan
Hoe hebben ze in hemelsnaam die marmerfinish verkregen? Neem aan dat ze geen echte stenen in de auto hebben verwerkt, maar anders lijkt het me een beetje goedkoop voor een tuner om stukken plastic te gebruiken waar normaal kapitalen aan hout of carbon te vinden zijn haha
@teerdz: Ik gok dat het wel echt natuursteen is. In het verleden ook al een keer in een Brabus gezien meen ik. Kon je verschillende kleuren natuursteen kiezen.
@teerdz:

Destijds was graniet te krijgen in de Maybach, dus zal marmer ook niet echt een probleem zijn.
@Hubert: superkitch, superpimp dus.
@teerdz: Het herinnert mij aan de/het (?) balatum, dat ze bij ’n vriendje van me rond 1958 in de slaapkamers hadden liggen. Misschien heeft Mansory bij de Kwantum nog ’n restpartijtje uit die tijd op de kop kunnen tikken en dacht………”Goed genoeg om hiermee die Phantom eens goed te vernachelen”.
Voor de niet-kenners: Balatum = glad en glanzend vloerbedekkingsmateriaal dat bestaat uit vilt, gedrenkt in bitumen en guttapercha en ook: op linoleum lijkend viltzeil.
@Teerdz: ze doen dit ook in luxe schepen, t is echt marmer maar een miniem laagje van misschien 3 tot 5 millimeter dikte
Ik denk dat ze lachend naar deze creatie kijken en blij zijn dat er hierdoor meer RR’s worden verkocht. En idd, overdrijven is ook een vak.
Als organisator van een autobeurs mag je ook gewoon bepaalde type bedrijven weigeren.. stuur ze lekker door naar een Duits tuning festival, maar hier hadden ze gewoon sorry moeten zeggen tegen Mansory..jullie krijgen geen stand in verband met wansmaak.
@sjeemsbond: “Nee man, sorry”
@sjeemsbond: De organisator is ook een commerciële partij. Als niemand op die plek wilt staan en hij kan hem verhuren aan Mansory dan doet hij dat.
@sjeemsbond: op zich leuk gedaan, maar bij een RR doe je dit niet. Misschien op je 15 jaar oude eclipse. En dit wordt echt geweigerd in Essen.
Tja, beterschap dan maar hè.
Een mobiele badkamer begrijp ik?
In één normale kleur, blanke aluminium velgen en hout op het dashboard, dan is hij best gaaf.
Serieus? Negatief camber op de achteras?
Aan een.rolls.kun je niks verzieken
Dat interieur!! Als je zo bizar veel geld neerlegt…Is dit dan echt wat je wilt?
Mansory is goed bezig op deze beurs.
Marmer, is die zonder dat marmer nog niet zwaar genoeg dan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).