Max Verstappen wil graag een Max Verstappen museum

Auteur: , 27 Reacties

In de toekomst lijkt dat de Nederlander wel wat.

MV33

Op het Circuit de Catalunya is het steenkoud, dus wordt ons hart vandaag (tot op heden) niet verwarmd door vlammende F1-actie. Gelukkig kunnen we er doorgaans wel op rekenen dat Max Verstappen nog een paar gepeperde uitspraken doet naast de baan. Zo ook vandaag, want het race-fenomeen heeft even de moeite genomen te babbelen met iemand van zijn eigen site Verstappen.nl.

Het gesprek gaat onder andere over Max progressie in de sport en zijn benadering van de sessies. Max geeft aan dat het er nu allemaal wat relaxter aan toegaat dan voorheen. Been there, done that, bought the T-shirt, zou je kunnen zeggen. Maar goed, dat is eigenlijk allemaal logisch. Gelukkig zijn komen er tijdens het gesprek ook nog een paar van die details naar boven waar de echte AB Boulevard-lezer van smult. Het soort details waarvan iedereen in de comments zegt dat ze niet boeiend zijn, maar stiekem naar binnen slurpt als ware het zoete nectar. Jaja, we kennen je!

Zo vertelt Max dat hij aan het eind van afgelopen jaar alle mensen op de fabriek als bedankje voor hun goede werken een modelauto cadeau heeft gedaan. Volgens Max was iedereen er heel blij mee, maar volgens ons deed pa Jos het toch beter: hij gaf ooit al zijn monteurs een nieuwe stereo cadeau. Of zou ons Jos die systemen gewoon doorgepasst hebben via Philips Car Systems?

Gevraagd of hij het ziet zitten om net als Fernando Alonso een eigen museum te hebben, antwoordt Max Emilian bevestigend. Het zal alleen nog even moeten wachten, omdat er nu nog te weinig vulling voor zou zijn, aldus MV33. Maar Max is naar eigen zeggen al spullen aan het verzamelen. Eerder gaf hij bijvoorbeeld aan al zijn auto’s te willen houden. Wij hopen vooral dat er ook nog de nodige bekers volgen.

Tenslotte belicht de jonge coureur ook nog de zware kant van het leven als F1-coureur. In het vliegtuig is er niet genoeg stroom voorhanden om zijn Playstation ordentelijk te laten werken. Zodoende moet Max als hij vliegt uitwijken naar dromenland of een filmpje kijken. Man man man…Life is pain. Misschien moet Max eens aan Adrian Newey vragen of hij niet een soort generatortje kan fabriceren of iets dergelijks.27 reacties

Eerst maar eens wereldkampioen F1 worden, niet?
@str8six: En als hij straks 5x kampioen is geworden kan hij in de Flevopolder een heuse Circuitpark Max Verstappen laten aanleggen. Voor wat hoogteverschil moet er overigens wel wat vuil gestort worden. Of je stort wat zand over Almere Buiten en kun je het vervolgens gaan asfalteren…
@AutomotiveDesigner: strak plan!
Ik wil ook graag een Porsche en een Ferrari Max, nu niet vooruit gaan denken.
Wow! Een modelauto nog wel, dure tijden in Monaco zeker.
@kingdante: maar hee, ze hebben er niet voor hoeven te sparen ;)
@kingdante: het gaat om het gebaar. En die model auto’s kunnen nog best prijzig zijn.
@ikleesookoverautos: maar jij leest dan blijkbaar ook over modelauto’s
@str8six: ik dacht even een reactie van lincoln.. te.. lezen..
@kingdante: reken maar eens uit wat 150 euro x het aantal medewerkers is, het zal niet een plastic aliexpress modelautotje zijn
@peterpann3nkoek: gewoon bij Jumbo bij elkaar gespaard.
@kingdante: waarom is dat niet voldoende dan?
Begrijpelijk, zou ik ook wel willen.
Verstappen heeft het met Verstappen.nl over een Verstappenmuseum.Hier kan WC Eend zelfs nog van leren.
Op zich zou een gecombineerd Max Verstappen, Jos Verstappen, Geert Wilders, Maxime Verhagen en Camiel Eurlings museum wel wat zijn in de kelder van het Rowwen Hèze musuem.
@mashell: waar heb je het in godsnaam over ?
@dsdh: jaa daarom
Red bull in een Shell tankstation ..

Hier knul .. je museum ..
Veel Max-artikeltjes open ik niet. Maar hij komt op mij niet echt sympathiek over, jammer..
@amg65: de kop van het artikel geeft inderdaad ook wel een heel andere insteek dan de quote uit het daadwerkelijke interview..
O. a Gefinancierd met de miljoenen van Robert Doornbosch?
Hij is gelukkig bescheiden gebleven zo te horen….
Ik wil ook wel een museum van mezelf!
Wij van wc-eend adviseren Verstappen…
Nou nou nou nou het is wel naar zn hoofd gestegen vind je niet.
Jos gaf in 1994 alle teamleden van Benetton een discman, geen stereo. Dat was tijdens de GP van België als bedankje.

Ik heb nog ergens een foto dat Jos door een vrouwelijk teamlid vriendelijk bedankt wordt voor het cadeau.
ik heb thuis een museum overJos Verstappen, sommige noemen het een grindpad…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).