Mercedes C-Klasse Estate, ben jij ook gelekt?

Auteur: , 49 Reacties

Als er een blaadje met nieuwe Porsche 911 Targa foto's lekt dan kan het natuurlijk zomaar zijn dat er ook ander nieuws in staat. Ook de Mercedes C-Klasse Estate lijkt te zijn gelekt!

Mercedes C-Klasse Estate gelekt?

Ook in dit geval moeten we zeggen: seems legit. Dat de nieuwe C-Klasse Estate zo goed als klaar is voor zijn publieke onthulling is zeker en het lijkt erop dat de gezinsversie van de nieuwe C nu dus ook voortijdig zijn cover heeft geblowd. En dat allemaal met dank aan de dames en heren van Quattroroute magazine als we de bron mogen geloven.

Qua motorisering kunt u rekenen op de bekende line-up van de sedan, met als enige onzekerheid de C63 AMG. Er gaan geruchten dat die uit de prijslijsten zou verdwijnen bij Mercedes maar of dat ook echt het geval is zal de tijd leren.49 reacties

Op zoek naar Renault voorraadvoordeel? dat vind je HIER!
Nee.
@bertone: de reactie waarvan je wist dat hij ging komen: Ja!
Mercedes heeft vrij goed gekeken naar de A4/A6 qua achterlichten, wat helemaal geen slechte keus is. Gave wagen maar of het een verbetering is??
@TimoBac: Nee, die keus is zo safe als het maar zijn kan.
@TimoBac: De achterkant van een a4/a6 ziet er toch nog beter uit dan dit.
Meh
Ha! dat is grappig.. Hyundai wilt op Mercedes lijken en Mercedes wilt op Hyundai lijken..
mooier dan de vorige, maar ook stukken minder opvallend
Ziet er goed uit!

Offtopic: goede nieuwe update!
Ziet er uit als een speelgoedauto met die opgeplakte achterlichten
Prachtig (ook al ben ik geen fan), ze zijn dankzij de nieuw ingeslagen weg qua design het best verkopende luxe merk in de VS, dat is voor het eerst sinds 15 jaar!
Als ik dit zo vergelijk vind ik de oude model achterkant mooier.
Lijkt van achter op een audi. En dat is niet positief.
Wat lelijk!
Mooi ding, ik hoop echt dat hier een 63 AMG van komt…
@mistertie: Deste sneller is ‘ie uit beeld! Dit red het toch nooit bij de 204…
is dit n kopie van n folder ofzo? Het perspectief klopt van geen kant, goed te zien bij bijvoorbeeld de achterlichten
@bartteeuwen: Het voorwiel lijkt 3″ groter dan het achterwiel…
@bartteeuwen: Dat ligt niet aan het perspectief hoor, die auto is gewoon een vormloos hok. Bah Mercedes, shame on you.
Mooi maar die uitlaten vind ik niet wat. Zo groot en als je goed kijkt zie je twee van doe kleine pijpjes.. Ben benieuwd na de AMG
De achterkant ziet er niet legit uit tho
Hadden ze nog een partij E Estate achterlichten over. Ziet er niet uit zo, totaal andere lichtunits als de sedan heeft: http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/mercedes-c-class-2014-studio-rear-light.jpg
Oei, dat ziet er een beetje vreemd uit. Lijkt wel een soort MPV.
Mercedes maakt op de een of andere manier de achterkant van hun estates zo lomp altijd, ook hier weer… verder niet verkeerd, maar zou toch eerder voor een 3 touring gaan, zou ik moeten kiezen.
Bah zeer mislukte achterlichten
Audi-kontje. Weten we ook meteen hoe de voorkant eruit ziet :)
Ik vind hem mooi
Dit is hem absoluut niet… Heb hem al mogen aanschouwen en hij krijgt mooie dikke achterlichten zoals de sedan… Ik zal een foto van het spionagemodel op aj loaden…
Mooi. Heb de C classe sinds de W204 eigenlijk altijd de mooiste Merc gevonden in de prijslijst. Dat is met deze nog niet veranderd.
Nee, doe dit niet. Ik hoop dat dit een slechte shop is!! De nieuwe C vind ik prachtig en aangezien de achterkant van de oude C juist ook echt cool was, wil ik niet geloven dat dit m wordt!
En een nieuwe C63; zal me een worst wezen. Over 3 jaar wil een C350 CDI 4matic; tenzij over een jaar of 2 de CLS350CDI 4matic estate toch iets harder afschrijft dan nu t geval is; dan wordt dat m.
@gregorius: mag aannemen dat je daarnaast nog iets, wat wel interessant is, in de garage hebt staan?!
@spylegion: waar ik woon in Zwitserland, kost een garage makkelijk 40k CHF (30k eur) of 250 eur p/maand om te huren; dus ik heb maar 1 garage. Day2day ben ik 25000 km per jaar onderweg voor woonwerk verkeer en moet er in de winter de bergen ingegaan worden met de skies en in de zomer met de downhill mountain bike: vandaar de diesel en de 4×4 (mijn huidige 11.5L/100km Audi A6 4.2; is toch niet de meest economische oplossing).

Dus nee, heb er vaak over gedacht; maar een extra leuke auto, voor in t weekend en lang niet elk weekend; kost toch meer dan dat het me oplevert! En ik heb de skills/kennis niet om een old-timer te kopen / onderhouden die met 2-5k km per jaar niet verder afschrijft (al lijkt me een mooie Porsche 356, MB Pagode, BMW 507, Corvette C2 of C3, Alfa 1750 Spider toch wel erg mooi. Of meer recent een Z8; maar t*ring, wat zijn die dingen duur!
@gregorius: je moet er wat voor over hebben om in het enig ware democratisch land te wonen.
;)
Volgens mij is dit fake. De horizontale lijnen op de achterkant lopen niet parallel. En mocht hij dit wel worden: gadverdamme wat een saai hok
ligt het aan mij of heet die mercedes de achterlichten van mijn A6 gestolen?
Ik denk dat de achterlichten meer in lijn zullen zijn met de sedan. Schuiner en wellicht iets de hoek om.
Wat een lelijk hok. Die merken zijn de laatste jaren goed bezig met elkaar na doen. Deze a4 mag van mij meteen weer uit productie. Vorige model was vele malen mooier. Maarja dat is mijn mening.
999!!
toyota avensis achterkant? ik snap niet waarom ze niet zelfs een beetje van de styling van de achterlichten van de c sedan gebruikt hebben
Dit zal het nieuwe model waarschijnlijk niet zijn. De velgen zijn van het vorige model C-klasse en E-klasse (W204 en W212 voor de face-lift). Deze zijn niet meer leverbaar op de nieuwe C-klasse sedan.
Het zal misschien een raar argument zijn, maar stiekem hoop ik op een ander ontwerp. Dit kan mij niet bekoren.

Tevens zijn de huidige modellen van Mercedes-Benz prachtig! Mooi afgewerkt met strakke lijnen. De lijnen in de bumper onder het achterlicht zijn afschuwelijk. Net als de achterlichten zelf.
Kan het zijn dat de 350 tergelijk met de estate komt????
Neen, gewoon, neen.
Het is toch overduidelijk dat dit de achterlichten van de GLA zijn waar een dikke Duitser is opgevallen?
Qua lay-out zeker geen verbetering.. Jammer dat er nog steeds niet geswyped kan worden om een terug te gaan.. Laten we zeggen dat ik erg moet wennen..
Aan, leuk.. Deze reactie hoort bij het vorige artikel..
Nee Mercedes dat kan beter. Dit is te gewoon.
nogmaals reactie proberen…

de grijze C Estate van CasperH lijkt verdacht veel op de (echte) foto’s van dit zwarte exemplaar..

http://www.autoevolution.com/news/spyshots-next-mercedes-c-class-estate-wagon-looks-good-72313.html
Seems mislukt to me
Waarom van die opgeplakte achterlichten, en niet gestroomlijnd, zoals de huidige/vorige C Klasse??
Een gephotoshopte E-klasse lijkt me

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).