Mercedes showt haar nieuwe F1-knaller

Auteur: , 17 Reacties

En het is een strak pakje, maar wel een bekend pakje...

Aan de livery is eigenlijk niet zoveel veranderd, maar als we het persbericht mogen geloven heeft er onder de ‘motorkap’ wel degelijk een kleine metamorfose plaatsgevonden. En dat desondanks het gebrek aan grove aanpassingen binnen de regulaties. Als die telkens het zelfde zijn wordt het op een gegeven moment moeilijk om innovatief te werk te gaan.

Echt veel laat Mercedes uiteraard niet los, maar is er behoorlijk wat gespeeld met de manier waarop de demping in de auto is geplaatst. Ook zijn we natuurlijk reuze benieuwd naar het geluid van de bolide. Verwacht echter geen vuvuzela’s, of jankende V10’s. Rosberg en Hamilton reden er al mee rond op Silverstone tijdens de testrondes. Voor het echte eindresultaat van de W07 Hybrid zullen we -voor het geluid- toch echt moeten wachten tot de race in Melbourne.17 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ben benieuwd ☺☺☺
Laten we hopen dat we deze wagen dit jaar wat meer in beeld krijgen…
@volvokaj: reken er maar niet op…☺️
Hoop op een gevecht tussen Mercedes. Ferrari, McLaren en als verassing Renault. Maar dat zijn dromen die waarschijnlijk nooit uit zullen komen
@thefmanl: ik hoop dat max van zich laat horen als luis in de pels vooraan.
Ik had wat meer groen verwacht dit jaar. Ik vind hem ook niet zo mooi eigenlijk. De kleuren doen me vrij weinig b
Grappig hoe zoveel concurrenten steeds voor zo’n afschuwelijke piemelneus kiezen, terwijl Mercedes het elk jaar zonder kan en nog wereldkampioen worden ook :)
@deuxani: piemelneus? Die hebben ze al een tijdje niet meer hoor. Dat waren die dingen die caterham toen had. Nu hebben ze de clitorisneus.
Nu al weer zin in de f1
Niet zoveel veranderd dus. Wat frutsels voor de sidepods en een groter luchtinlaat boven de coureur.
De prijzen pakker van 2016! Zou ferrari dit jaar mee kunnen komen?
Wat is het verschil met de 2015, 2014, en 2013 auto… Hij ziet er bijna exact het zelfde uit
Kortom, Ferrari weer top, Mercedes weer top, RB en TR middenmoot, tenzij Mclaren het ineens heel goed doet, dan rijden ze gewoon achteraan….
Mercedes heeft al aangegeven dat ze de kaap van 900pk doorbroken hebben en op YouTube staat een filmpje waarop het geluid te horen is.
Zo hee hij is weer veel verandert zeg!!
Velgen hadden beter helemaal (mat) zwart moeten zijn. Nu is het een beetje teveel met dat groen en het geel van Pirelli…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).