Mercedes SLS AMG Black Series is ook een beetje blauw

Auteur: , 10 Reacties

Ook de SLS AMG Black Series kon niet ontkomen aan de Polestar-blauw-trend van dit jaar. Ter gelegenheid van de opening van een nieuw circuit in Canada, werd deze SLS in een opvallende wrap gestoken.

Met een dikke 631 pk sterke hoogtoerige V8, bizarre prestaties en een prachtig koetswerk, verdien je meer dan een saai zilvergrijs laktintje, toch? Dat vonden de eigenaren van het nieuwe Area 27 circuit in Canada ook. Zij gingen naar een professionele wrapper die de zwarte piet onder de Mercedessen in een smurvenpak hees.

Het oorspronkelijk grijze AMG-beest is volledig ondersteboven gekeerd en voorzien van een matzwarte wrap, aangekleed met blauw-witte details die zelfs de velgen niet ongemoeid laten. Of we hier nu blij van moeten worden is de vraag, de auto heeft met de stickers een behoorlijk hoog Hot Wheels-gehalte gekregen. Maar beter opvallen doet-ie zeker, mits die niet tussen twee Volvo’s staat.10 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Leuke kleuren combinatie wel, alleen weet ik niet of die letters en die strepen zo overmatig aanwezig moeten zijn. Maar ik blijf er bij dat het gewoon geen mooi model is, die daklijn kan me niet bekoren. Ook complimenteert de spoiler het uiterlijk ook niet erg, al zou die wel functioneel zijn.
Appart.. Had niet gehoeven. Vind de auto al mooi genoeg. daar hoeft geen wrap aan de pas te komen..
Ach voor een rijdende reclamezuil voor je circuit voldoet ie prima zo… Dat zou toch wat minder zijn als ie zijn zilvergrijze jasje nog had gehad.
Net iets te met die reclame erbij
Zwarte Smurf?
Circuit lijkt me nog niet geopend.
Deze auto is van een van de eigenaren van het project, Robert Sinneave. Idee is dat je privé of zakelijk lid wordt van een club voor starterfee van Can$ 30K als minimum en ook een financiële bijdrage levert aan het bouwen van het circuit met daar bovenop Can$4K per jaar lidmaatschapsfee. Ambitieus.
Toch knap hoe ze de grill en de ster ook mee geplakt hebben
@rob5nismo: die ster en grill had van mij zwart gemogen. Maar die blauwe krul bij de achterlichten is echt konings.
De detail zit ‘m juist in de kleur wit. Als die er niet bij is, vallen andere kleuren niet op. Let daar maar eens op!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).