Nieuw jaar, nieuw logo Mobility Service

Auteur: , 13 Reacties

Onze partner in zakelijk (elektrisch) leasen sluit een succesvol 2019 af en kijkt vooruit met een fris nieuw logo.

Nieuw jaar, nieuw logo Mobility Service


In 2019 heeft Autoblog een partnership gesloten met Mobility Service. Dat heeft er voor gezorgd dat we veel ervaringen uit de (elektrische) praktijk hebben kunnen delen met jullie, de lezers. Wij kunnen dus dankbaar gebruik maken van de ervaring van deze leasemaatschappij met inmiddels ruim 6.000 auto’s, waar ook alle werknemers zelf elektrisch rijden.

Met de komst van alle nieuwe elektrische auto’s in 2020 zullen we weer vaak een beroep op hen gaan doen voor praktische ervaringen en relevante zakelijke leaseprijzen. Oh ja, Mobility Service zelf gaat het jaar in met een nieuwe logo!

Vooruitblikken op de leasetrends voor 2020 deed Casper al in deze video, samen met Arjen Bergman van Mobility Service. Ze bespreken samen de leasetoppers van 2020. Er komen natuurlijk een groot aantal nieuwe modellen op de markt en daar hebben beide heren natuurlijk een mening over.

Mobility Service is de Autoblog partner in zakelijk (elektrisch) leasen. Meer informatie over Mobility Service vind je op hun website zakelijk elektrisch leasen.13 reacties

“Top 3 elektrisch met een Polo er tussen”
Nou dan kunnen we verbrandingsmotoren (afgezien van de Polo) wel afschrijven hier. Tijd om de titel van het blog aan te passen.
@koeberg: ‘voor de petrolhead’ lijkt inderdaad al een tijdje niet helemaal meer de lading (no pun intended ;) te dekken
@koeberg: ik heb dat punt al vaker gemaakt. Maak een ElektroBlog waar al die centenneukers kunnen wegsmelten bij hun stekker en eigenlijk geen autofreak zijn. Want als ze de bijtelling over die playmobil auto’s laten gelden over het gehele bedrag dan zijn deze mensen ineens niet meer zo nep-groen en nep-links en kiezen lekker voor benzine en diesel. Dus @autoblog doe even normaal en ik wil de benzine, diesel en olie ruiken op deze blog.
Zelden zo onder de indruk geweest van een logo.
En, wordt de volgende AB duurtester een elektrische, of zijn jullie sinds de F-pace toch genezen?
@dutchdriftking: Welke zou dat volgens jou moeten worden? I-Pace beviel trouwens erg goed. ;-)
@michaelras: wellicht kan je een elektrische motorfiets krijgen?
@dutchdriftking: Komt eigenlijk alleen een Zero in aanmerking. Maar ook daar is range voor heen en weer waarschijnlijk niet toereikend.
@michaelras: Ik red het dagelijks makkelijk met 160km, de helft ook, dus kom maar door met de duurtester :P
Ik krijg jeuk van de belabberde spatiëring en uitlijning.
Kom op AB, ik weet dat het een niet te stuiten ontwikkeling is maar laat dat lekker over aan Autoweek en Autovisie en laat ons lekker genieten van auto’s met emotie.
Wauw! De sponsor heeft een nieuw logo! Gefeliciteerd!
Stekkerblog? Hier zitten wij petrolheads niet op te wachten. Dank u.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).