OMG: Lamborghini loopt een blauwtje bij de Paus

Auteur: , 18 Reacties

De Paus houdt er niet van als Lamborghini hem Big Poppa noemt.

Papam

Zomaar een Lamborghini Huracan (rijtest) in je knuisten geduwd krijgen, voor menig autoliefhebber zou het droom zijn die uitkomt. Voor Paus Franciscus werd de droom werkelijkheid, maar hij keek de gegeven stier in de bek en weigerde het apparaat. En dat terwijl het nog wel een heuse special edition betrof, uitgevoerd in het wit met kekke gouden striping.

Zoals bekend is de huidige Paus niet zo’n luxepeerd, of in ieder geval wil hij dat niet uitdragen naar zijn discipelen. De opulente Paus-mobielen van vroeger heeft F-money dan ook verruild voor een bescheiden Fiat 500L. Die auto werd meteen de duurste 500L ooit toen hij na pauselijk gebruik geveild werd voor een forse 75.000 Euro.

Frans

Franciscus hoopt dat de geschiedenis zich nog een keer herhaalt. Niet alleen voor wat betreft de terugkeer van Jezus op aarde, maar ook voor wat betreft een flinke veilingsopbrengst voor ‘zijn’ nieuwe auto. De Huracan wordt namelijk verkocht aan de hoogste bieder. Om de biedoorlog nog wat op te warmen zette de Pontifex op Max Verstappenesque wijze zijn handteking op de Lambo. De opbrengst gaat naar het goede doel, onder andere naar het helpen van Iraakse Christenen om terug te keren naar hun thuisland.18 reacties

Hij had em aan moeten nemen, instappen, tc uit, 3 4wd donuts op dat pleintje, naar de McD, terugrijden en dan zeggen dat ie niet lekker zit. Dan ben je echt een dope Pope.
@E34M5Touring: hier, neem mijn eerste +1 van het jaar
@e34m5touring: Held! Jouw reactie maakte me hardop aan ’t lachen achter m’n bureau :’)
Misschien wil z’n voorganger Paus Benendichtdus ‘m wel hebben…
Dat die dan z’n handtekening op het dashboard zet. Nu is die krabbel weg bij een keer polijsten/car-detailing…
Ik mis eigenlijk wel de glazen kooi op de achtersteven.
@drdre1: Om kindertjes in op te sluiten?
Doet ie goed zo.
Toch wel jammer dat, zodra er misstanden in de (katholieke) kerk aan het licht komen, iedereen moord en brand schreeuwt (terecht), en wanneer het opperhoofd van de kerk dan laat zien dat hij een echte volger van Jezus (en niet Jesus) is, dat mensen daar niet echt voor staan te klappen.
@gamma81: euh, nu toch wel?
@gamma81: moeten we daar überhaupt voor klappen?
@rhellema: Nee, dat hoeft niet, maar een x een sympathiek gebaar van een kerkvorst zou op wat meer instemming mogen rekenen, en nee, ik ben niet Katholiek.
@rhellema: Na een beschouwelijk moment, en 3 wijntjes denk ik toch wel.

Aan de ene kant zien we hier een bericht over ene Olsson, een verdienstelijke man op latten en sociale media, die enorm veel positieve aandacht krijgt, voor, ja waarvoor eigenlijk?

En aan de andere kant zien we iemand die gaat voor zijn toko. Wars van alle negativiteit uit het verleden, staan voor waar hij staat, nieuw elan, zich niet laat omkopen/inpakken door de luxe industrie.

Voor wie ga jij?
@gamma81: ik zal nooit applaudisseren voor iemand zijn leefwijze. Een ieder heeft zijn eigen recht en wil om te leven op de manier zoals iemand dat wil. Ik hoef daar als individu geen applaus voor te geven omdat het mij ook niet boeit hoe iemand leeft of zijn leven invult. Natuurlijk, een idioot die zijn geweer leegschiet op een groep mensen veroordeel ik absoluut maar ook hiervoor hoef ik gelukkig niet de handjes op elkaar te doen.
@rhellema: Heb je een punt. Je hoeft t ook absoluut niet eens met mij te zijn.
@gamma81: en zo proberen we samen te leven😉👍🏻
@gamma81: voor iemand die als “tussenpaus” werd gekarakteriseerd ten tijde van zijn benoeming maakt Franciscus juist indruk door “echt” en oprecht te zijn. Hij krijgt daar veel waardering voor, zowel vanuit zijn eigen achterban als vanuit de maatschappij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).