Opel ADAM VR|46, met een vleugje Rossi

Auteur: , 12 Reacties

Had jij je scooter vroeger onder de fluorescerend gele '46'-stickers geplakt en pakte je de bochtjes met de denkbeeldige kneeslider aan de grond? Dan hebben we nu wellicht een opvolger voor de tweewieler, want Valentino Rossi heeft zijn naam aan een Opel Adam verbonden.

De Italiaanse levende motorlegende laat de Alfa’s aan zijn meeuwenkillende Spaanse teamgenoot Jorge Lorenzo over, want hij heeft zich laten strikken door Opel om de Adam extra luister bij te zetten (zijn racemotor is de Fiat-sponsoring dit jaar kwijt, dus het kan).

Blaas je met deze VR|46 (video) elke MotoGP-machine van zijn sokken? Niet bepaald, het model ziet er vooral leuk uit, maar komt te vroeg om ook echt een beetje pit onder de kap te hebben. De Adam S is pas gelanceerd, en op een eventuele OPC zullen we nog heel wat langer moeten wachten. Onderhuids is het een Adam Slam, dus als je een boy racer bent, kijk dan nog even verder.

Voor de motorbeurs EICMA in Milaan (november 2013) had The Doctor zich al uitgeleefd op een lekker kunstzinnige en extreme Adam voor het goede doel (gallery hieronder), maar nu volgt een tammere special edition. Eentje die overigens alleen in Italië op de markt komt.

Opels kleinste heeft een heel arsenaal aan bekende namen aan zich verbonden: onze eigen DJ Hardwell, en zanger Bryan Adams (ghe) om er maar een paar te noemen. Moeten we veelvoudig kampioen Rossi met trots aan dit rijtje toevoegen, of vind je het toch een beetje een sellout-move? Onthoud dat de man ook niet alles meer wint, en misschien eens aan zijn motorpensioen moet denken…12 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Sellout move… bovendien kijk ik al jaren MotoGP en ben ik semi-fan van Rossi maar toch plak ik niet overal 46 stickers op.

Wel overal 99 stickers op natuurlijk!!! Nee oke ik vind die TT/46/Nurburgring stickers altijd wat suf.
Opel Adam Vuile Ronny
Ik had bij VR46 toch eerder een merk als FIAT verwacht..
Hadden ze de auto helemaal zwart gelaten met een tintje geel, zoals de artikelfoto, dan is er niets aan de hand, dan had ik hem wel verkozen voor iedere Alfa, maar nu zo helemaal vol met kleurtjes is ie een beetje té druk en zeg ik nee, dank je wel.
Wat ze allemaal wel niet bedenken om die wagen te promoten… Al geef je een aap een gouden ring…
@freezzr: Hahaha, kijk maar naar Alfa en Lorenzo. Zelfde verhaal.
Denkbeeldige knie aan de grond? Toen ik met mijn Aprillia SR peace&love reed (vr uitvoering dus) deed ik dat gewoon. Later had ik
een Italjet Dragster L. Haslam uitvoering. Daar ging het nog beter mee! Toen sbo races gedaan en nu op een eckte mannenbrommer nog steeds:p
Maar had je ook kneesliders? Want dat staat er :)
@sir_smokalot: Tegenwoordig wel, stuk beter voor je been dan die onsteking van kiezels.
Maaskantje manta is er nix bij.. Afschuwelijk!
Probeert Opel nu nog steeds de Adam te hypen?
Als het er op aan komt rijd Rossi in een …. FIESTA

http://www.youtube.com/watch?v=zxZMrX6s6L8
super gaaf haha ben een fanatiek Rossi fan en rij al jaren Opel hehe oftewel: GEWELDIG!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).