Parkeer 6 supercars onder dit peperdure superheldenhuis

Auteur: , 24 Reacties

Gevonden: het huis van de Thaise Batman.

Ben je in het bezit van een portemonnee die overloopt van de biljetten, dan bestaan er geen fantasieën die je niet realiseren kunt. Hier op Autoblog Fundablog hebben we dat al talloze malen laten zien. Het blijkt nog altijd een niet uit te putten bron, want ook dit huis, gelegen in Bangkok, is perfect voor de hedendaagse Bruce Wayne, Tony Stark of Elon Musk.

Sterker: kunnen de drie in een alternatief universum goed met elkaar opschieten, dan is het niet eens zo’n vreemd idee om de families te verzamelen en bij elkaar in te trekken. Het ‘huis’ bestaat in werkelijkheid namelijk uit drie afgezonderde-maar-toch-verbonden gebouwen. Inclusief tuin en voorzieningen betreft de totale leefoppervlakte niet minder dan 3.200 vierkante meter.

Nog niet overtuigd door de moderne stijl en de schijnbaar oneindige woongrond waarover je beschikt? Neem eens een duik in de benedenvloerse gedeelten van het optrekje. Hier vind je The Supercar Gallery, waar je in totaal zes verschrikkelijk dure bolides kunt parkeren. Vijf ervan verdwijnen in de 18 meter lange garage, je favoriete exemplaar, in dit geval een Ferrari F40, zet je in de woonkamer.

Afgezien van het fraaie ontwerp van de drie huizen en de enorme garage, heeft de compound (uiteraard) een reusachtig zwembad, een fraai paviljoen en een loungeruimte. Wie te lui is om zichzelf naar de bovenste verdiepingen te wandelen, neemt de glazen lift. Het is niet bekend hoeveel de huidige eigenaar betaald heeft voor zijn family mansion, maar wij rekenen met gemak op enkele, zo niet tientallen, miljoen euro’s/bahten.

Met dank aan Niels voor de tip!24 reacties

Veilig gevoel een camera in je woonkamer (foto 7)
@pindakoning: ver gevorderde domotica (mag je eigenlijk zo niet noemen maar bon) detecteert waar je bent en waar je naartoe gaat in je huis adhv camera’s om de lichten aan te leggen voor je er bent, de lift te roepen als je naar de lift wandelt, de tv aan te leggen, etc etc!
Het lijkt alsof alle lichten en apparaten altijd aanliggen maar eigenlijk is het gewoon heel slimme software die alles rondom je aanlegt ipv jij met een appje op je iPad.

Ik zie het dus eerder een camera zijn voor dit nut dan voor de veiligheid ;)!
@pindakoning: Als vader moet je toch een beetje weten wat je dochter loopt te sjouwen…
Prachtig huis, smaakvol ingericht, smaakvolle wagen keuze. Niet wat ik zou verwachten in die hoek van de wereld maar ik ben blij verrast.
@mashell: waarom niet? Er zitten genoeg mensen met veel geld verborgen in Azië.
@rolov: ik ben nu een paar keer in Bangkok geweest en dure auto’s heb je daar heel weinig. De enige exotic die ik daar heb gezien was een SLS. Zelfs 63 AMGs en M’s heb je daar amper (ik heb er geen gezien). Aantal Cayennes kan je op 1 hand tellen.
Ik zou het hier best wel even uithouden, dunkt me.
Helemaal mijn smaak…
Iets meer privacy zou wel fijn zijn.
prima huisje wel. Best redelijk, locatie daarentegen. Meh, ben in Bangkok geweest, gave stad maar zou er nooit willen wonen.
@kilum: vreselijke stad, was het na 2 dagen helemaal zat daar. Beetje rustigere plek voor dit huis zou mooi zijn. Beetje normaal autorijden in Bangkok lukt ook niet
@lekkerlinksrijden: wat een ellende inderdaad. Ik kwam half overspannen van het drukke werkjaar eindelijk aan daar en wist niet hoe snel ik daar weer weg wilde!
@mukmans: ben nog heel snel wat dingen gaan bekijken die ik wilde zien en toen idd snel weg. Ben vaak in Thailand geweest maar na 1 keer Bangkok iedere keer een binnenlandse vlucht genomen. Veel beter
@lekkerlinksrijden: Chiang Mai daarentegen. Dat was echt een fijne stad. Ik heb Bangkok 3 dagen gedaan en dat was ruim voldoende. Ik zal er nooit meer naar toe gaan. Thailand zal ik best nog is bezoeken, maar dan sla ik Bangkok over.
Hmm heb je daar wel ruimte om je bolides goed uit te laten?
Wow ik ben niet snel onder de indruk, maar dat huis is echt prachtig zo. De auto collektie is ook erg mooi. Had niet echt gedacht, dat een Aziatische zakenman zulke goede smaak heeft en zo te zien ook voldoende pecunia bezit om zijn smaak te verwezelijken.
Hoe weet je of een F40 een kunstwerk is? Als de auto prima opgaat in de rest van het meubilair.

Wat een ontiegelijk geile auto is het toch ook…
Prachtig huis en mooie collectie, maar in een stad als Bangkok kan je er niks mee. Dat geld overigens voor zo’n beetje elke grote Aziatische stad.
@baklava: In welke grote wereldstad ter heb je dan wel wat aan een supercar? Behalve voor uitsloven heeft zo’n wagen niets te zoeken binnen de bebouwde kom.
@mopar: in Moskou heb je erg brede wegen, zoals het Kutuzovskiy prospect (waar het regelmatig ook heel erg fout gaat).
@e550: Dan nog heb je niets aan een supercar. Een Passat is in de stad net zo snel als een Ferrari. Zoals ik al zei, zeker in Rusland is het gewoon meer pochen met wat je hebt.
@mopar: als ik je zo begrijp, wat je überhaupt aan een supercar op deze wereld (behalve in Duitsland en op het circuit)? De meeste auto’s kunnen immers de 130 aantikken.
Het is niet alleen 250 km/u kunnen rijden. Maar ook het gevoel en het geluid van de auto.
@e550: Want in de stad filerijden of voor het stoplicht staan is het gevoel en geluid van een auto beleven? Ik zeg nergens iets over je aan de snelheidslimieten houden maar doe dat ergens waar het kan, op een mooie B-weg of gladde snelweg heb je veel meer plezier aan een supercar dan 50 rijden in de stad en elke 3 minuten stil staan bij een verkeerslicht.
Mijn post ging erom dat er werd gesigneerd dat alleen in Azië zo’n auto geen zin geeft in de stad terwijl het in Parijs of London qua verkeer echt niet veel rustiger is.
@mopar: gesigneerd = gesuggereerd
Smaakvol! En dan heb ik het over zowel de auto’s als het huis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).