Lewis Hamilton is soms een beetje onzeker

Auteur: , 25 Reacties

Zoals het een echte diva betaamt.

LH44-VB77

De publieke wijsheid geldt dat honden vaak op hun bazen lijken. Zou dat ook gelden voor F1-auto’s? De Mercedes van dit en vooral vorig jaar staat/stond enigszins bekend als een auto met de nodige nukken. Bloedsnel als het allemaal op rolletjes loopt, niet te genieten als het even niet gaat. Precies zoals Lewis Hamilton zelf dus. De vegetarische dramakoning heeft de volgende stap gezet naar zijn coming out het zijn van de ideale, moderne, politiek correcte sportrobot, door zijn onzekerheden over zijn fysiek met ons te delen.

Lewis zegt namelijk dat de afgelopen jaren wat minder zwaar is dan hij eigenlijk zou willen zijn. Aan een kant schrijft hij daar deels zijn titel van vorig jaar aan toe, aan de andere kant zou Lewis graag wat meer spier willen hebben. De beste man is echter inconsequenter dan een vrouw op dit vlak, want onlangs postte hij op Insatgram dat hij wat ‘chubbier’ is dan hij zou willen. Wat is het nu Lewis, make your mind up!

LH44 geeft in ieder geval aan uit te kijken naar de regels van volgend jaar. De FIA voert dan namelijk maatregelen door waardoor grote en zware coureurs zo min mogelijk benadeeld worden ten opzichte van kleine schriele coureurs met betrekking tot hun fysiek. Hoe een en ander in zijn werk gaat lees je HIER. Lil’ is van plan wat meer te gaan eten en de sportschool op te zoeken voor die betere gainzzz. Binnen bepaalde grenzen uiteraard, want extra massa boven het middel zou het zwaartepunt van de auto dan weer negatief beïnvloeden.

We verwachten dan ook dat de Brit vooral veel leg days en core oefeningen zal gaan doen. Want, zoals de ham-vermijdende HAM wil benadrukken: hij heeft wel een sixpack, maar het kan nog wat geblokter. Toch wil hij zijn fans meegeven dat ze zich volgend jaar niet slecht hoeven te voelen als hij zijn nieuwe wasbordje op de gramz showt, want alles wat je op internet ziet is nep en gefotoshopped, aldus Doutzen LH44:

What I think it demonstrates is that, particularly on social media and that is a problem the world has, we all see people in the limelight looking a certain way. Because they have got a filter on, you don’t get a true representation or feeling of who that person is. I wake up sometimes and definitely have my insecurities. I have a six-pack but it’s not as good as I like. There are certain things I have insecurities about, just like I’m sure every single person here would have insecurities, as do all those people that you might see on social media that look perfect.

You go girl! Misschien kan Lewis samen met Max naar de gym voor die betere Rico Verhoeven-look. (via autosport.com)

Image-Credit: geinig plaatje via reddit25 reacties

Het is toch echt moeilijk te snappen. Deze man kan echt goed racen. Hij heeft uitzonderlijke kansen gehad, maar maakte de belangrijkste ook waar.
Ik durf te zeggen dat het zijn rare tiener gedrag zelfs is dat in de weg staat dat men buiten de UK om, Hamilton niet als een van de all time beste coureurs beschouwd.
@gregorius: iemand die de F1-sport serieus neemt weet gewoon dat Hamilton een van de “all time” beste coureurs is.
Ook de statistieken tonen dat gewoon aan.
@gregorius: ik heb een paar jaar terug bij een de GP van Monaco Hamilton toen hij verloor van Rosberg eens een bord in parc ferme omver zien rijden, dat was kleuter gedrag. Dat Hamilton nou tienergedrag vertoond zegt eigenlijk dat hij langzaam aan toch volwassener wordt.
@mashell: en ik snap wel waarom. Hamilton lag aan de leiding, werd tijdens een safetycar naar binnen gehaald omdat ze dachten dat de rest ook wel zou volgen wat niet het geval was. Dus kon Hamilton aansluiten op P3 en met versere banden niets meer uithalen en uiteindelijk won Rosberg.

Kan ik heel goed voorstellen dat je even ergens tegenaan wil rijden en zo ontzettend hard ging het toen ook niet.
Buitengewoon talentvol, maar heeft toch echt ergens een klap van de molen gehad. Als jong Lewisje was hij veel beter te pruimen. Jarenlang en van jonge leeftijd aan in de spotlights staan doet gekke dingen met je…
@cloverleaf: voor jongens als Vettel geldt dat net zo maar dat zijn geen attentionwhores.
@cloverleaf: beetje het Michael Jackson effect inderdaad…
Hij begint ook steeds meer zo’n zeurderig stemmetje te krijgen.
@ukbob: wat ook zo tenenkrommend is, is dat ie regelmatig meer Amerikaans praat dan Engels.
@cloverleaf: De stress die hij heeft met z’n superinjunction heeft aardig z’n tol genomen in de laatste 8 jaar.
Voetballert gedrag.
*rubbin’ fingertip and thumb*.. ‘Lewis, this is the world’s smallest violin. I play it just for you…’
De ideale vrouw. Volgens @jaapiyo: https://media1.tenor.com/images/4f420bd468627fa0b14252f863b87955/tenor.gif?itemid=7713702
@pomoek: ga ik toch liever voor john torturro
@pomoek: nou…zo narcistisch dat ik een evenbeeld van mezelf als vrouw wil ben ik nou ook weer niet ;)
@jaapiyo: kijk, de man is een rare ijdeltuit. Eerst komt hij met een poging tot een politiek correcte opmerking over de verknipte beeldcultuur. Vervolgens moet ie toch even melden dat hijzelf wel een sixpack heeft. Wat me stoort is dat jij dan meteen zegt dat dit gay of vrouwelijk is. Terwijl het dus gewoon een ijdel mannetje is.
@pomoek:
Je zou dit als een moderne variant van James Hunt kunnen zien.
In de jaren 70 waren ouders bang dat hunt kids de na-oorlogse leeghoofd voorbeelden zouden volgen: goede muzikanten (of dus coureurs) die vervolgens alleen lopen te sexen, blowen, snuiven, zuipen etc etc.
Tegenwoordig bestaat dat sexen, blowen, snuiven en zuipen nog steeds, maar de ‘leeghoofd’ voorbeelden van nu zijn de 18-30 jaar oude mensen op social media (met hun volgers) die voornamelijk aandacht op hun vestigen door dmv nepheid in verschillende vormen (filters, make up, hypocriete levensmotto en het doen alsof je met een die levensstijl succesvol kan zijn).
Lewis is hier een prima voorbeeld van en dit bericht van hem is daar een perfect voorbeeld van!
Doe mij er maar eentje die leven in de brouwerij gooit door met coole argumenten een belangrijk probleem aan de kaak wil stellen. Of zelfs met een slechte mening. Maar iets realistisch; niet iets hypocriets.
Ach dit soort figuren brengen toch juist wat leven in de brouwerij?
@silverscope: jazeker, het artikel noemt ook het woord sportrobot. Iets wat Hamilton gelukkig niet is en Max Verstappen ondanks zijn verwoede pogingen in die richting ook nooit zal worden. Laat ze gewoon mens, met hun nukken blijven.
Toch vind ik het belachelijk hoe dit artikel is geschreven. Hamilton behoort tot een van de betere coureurs aller tijden en dan z’n artikel….
@itiswhatitis: zo’n *
@itiswhatitis: nou en? Mag je dan ineens geen kritiek meer leveren?

Het is geen dictator
@jaapiyo: *veganistische dramakoning
Beetje kinderachtig stuk tekst eigenlijk, het lezen niet waard.

Maar goed, Lewis vindt het blijkbaar gewoon leuk om iets te delen met de wereld en er zijn mensen die het leuk vinden om te delen hoe erg zij een hekel hebben aan Lewis. Oftewel, als je het so called kinderachtige gedrag van Lewis niet kan waarderen, door dit stuk op deze manier te schrijven ben je dan dus eigenlijk net zo kinderachtig.

Achja, we zijn gelukkig allemaal anders. Daar ben ik dan wel weer blij mee. Zou natuurlijk niet leuk zijn als we het allemaal eens zijn met Lewis of deze auteur.
Beetje vreemd meneer Hamilton. Eerst roepen dat instagram enzo een verkeerd beeld geven in de hoop daarmee de tieners een beetje te helpen met hun zelfbeeld. En een zin later roepen dat je sixpack niet goed genoeg is. Right.
@gulli: het is toch wel wat je van een topsporter mag verwachten, dat hij de luie beeldscherm turende en energiedrank drinkende tieners tot bewegen aanzet. Dat doet hij door zichzelf tot voorbeeld te maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).