Politie op proletenjacht in centrum van Rotterdam

Auteur: , 99 Reacties

De politie hield gisteren een patsercontrole in het centrum van Rotterdam. Met succes.

Jonge bestuurders in vaak veel te dure auto’s. Het wekt argwaan en daarom houdt de politie van Rotterdam regelmatig controles. Voertuigen worden gecontroleerd, nagekeken en de hermandad vraagt hoe je ‘aan die dikke bak komt.’

Met de controles boekt de politie vaak succes als het gaat om het oppakken van gespuis. Gisteren was daarom dan ook geen uitzondering. Er werden meerdere auto’s in beslag genomen, waaronder bovenstaande Hummer. Tevens trof de politie een nep vuurwapen en een bivakmuts aan in één van de doorzochte auto’s.

De acties worden vaak in een samenwerking tussen onder andere de belastingdienst en de politie gehouden. Naast proleten zijn ook mensen met openstaande boetes of schulden het haasje wanneer deze aan een controle worden onderworpen.99 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Marechaussee ook van de partij zo te zien.
Rustig in Rotjeknor vandaag dus..
Mooi!
Lekker plekje zo op het plein..
De reacties van mensen op Facebook onder dit soort berichten.. heel bijzonder.. die maatschappij waar we in leven :'(
@ardonjr: Haha Facebook. Dat je het nog tijd geeft joh.
@ardonjr: die maatschappij….ajjjj…pijnlijk
@ardonjr: wat op facebook staat is immers altijd de waarheid!!
Geef die A45 AMG maar aan mij
@martijn11: kan aan mij liggen, maar ik zie m niet
@gladanus: Van de helft van de A-klasses die rond rijden denk ik op n afstandje dat het een amg is. Beetje jammer.
@martijn11: is een A180 ook goed?
@TimoBac: dat je je al moet verantwoorden als je in een A-klasse door de stad rijdt…merkwaardig…
@TDI-goeroe: lijkt me niet meer dan logisch. Ook die kosten al snel 40k. Even controleren of dat in lijn ligt met de inkomsten. Zo zouden ze eigenlijk al een toets moeten doen als een auto op naam wordt gezet.
@TDI-goeroe: dat hoeft niet merkwaardig te zijn hoor, als een jochie van 18 of 19 achter het stuur zit
Jetcars gaat het weer druk krijgen vandaag
Top, mogen ze elke dag wel doen daar.
Nepgeweer en bivakmuts. Man man man. Mag je niet eens meer naar een verkleedpartijtje als je een dikke bak rijdt…
Daarom leasen.
@martinus: Om een auto te kunnen rijden die je niet kunt betalen?
@bartteeuwen:
Je hebt dan geen ‘bezit’ wat de politie in beslag kan leggen.
@martinus: Als je gewoon eerlijk werkt en je boetes betaalt zal de politie ook geen bezit nemen van jou auto.
@carfreakjim: Dan is het niet de politie, maar de belastingdienst die beslag legt op de helft van je inkomsten. Kortom linksom of rechtsom, iedereen wordt genaaid.
@martinus:
Ga dan in een land wonen waar je geen of weinig belasting betaald.
Maar ga dan ook niet lopen klagen dat de boel corrupt is, dat de wegen er beroerd bijliggen of dat er geen gezondheidszorg is of geen onderwijs…
Lijkt je dat een lekker idee misschien?
Zeurpiet.
@stationcar: ha, gezondheidszorg laat me niet lachen
Die uit Bulgarije komt zeker weer wat rekeningen openen bij de ING?
Feyenoord rijdt Opel toch? Zijn die gewoon lekker op de training.
@pomoek:
schijnen ze te ‘moeten’ van de sponsor,
Maar ze roepen allemaal heel hard dat ze dat niet willen, of deden het gewoon niet. Wel spelen voor een volksclub, je niet in zo’n volks autootje willen vertonen.. een beetje hypocriet natuurlijk.

Opel heeft daar zelf ook geen zin in,
Volgend jaar trekken ze hun sponsorschap in.
@martinus: ik begrijp heel goed dat je met een salaris waar je U tegen zegt niet in een Opel wil rijden. Shirtsponsor is toch shirtsponsor, kom op.
@timobac: volgens mij ‘geld’t dit voor elke salaris.
Wat mij betreft kunnen er niet genoeg Hummers in beslag worden genomen, keep up the good work!
De plaatselijk dames kapper werd er ook uitgeplukt in zijn Mercedesje.
Jong persoon in een dure wagen vast criminelen. Belachelijke redenering. Pure discriminatie op leeftijd. Maar ja als je eens opzoekt hoeveel hun ambtenaars loontje is zal jaloezie wel de enige motivatie zijn.
@shiva: Nee jongen, absoluut niet. Als een jonge knaap in een dikke wagen rond rijdt valt ‘ie gewoon op. Heeft ‘ie netjes en legaal de centen verdient is er niks aan de hand. Dan heb je ook niks te verbergen. Je hebt nog een hoop te leren..
@viezefreddyw: Als 22 jarige kocht ik een recente E-klasse van nette bank centjes. Kan wel hoor. Daarnaast herinner ik mij een autojunk reportage van iemand uit dezelfde leeftijds categorie van een CL500(?).

Hard werken en veel stage lopen tijdens je studie levert wel wat op.
@novazezi: Uiteraard is het mogelijk dat je met eerlijke verdiende centjes een mooie auto voor jezelf kan kopen, ongeacht je leeftijd. Ik beweer ook niet dat dat onmogelijk is. Het punt is alleen dat je wel erg veel van dit soort jonge gasten ziet rijden in de meest dikke auto’s waarvan je weet dat er een hoop tussen zitten die hun centen niet op een eerlijke manier verdienen.
@viezefreddyw: Mee eens, vaak liggen hun prioriteiten ergens anders. Ik zou een nieuwe CLA220 cdi met AMG pakketje kunnen halen maar dan heb ik geen geld om een huis te kunnen kopen. Keuzes keuzes keuzes……
@viezefreddyw: je hebt absoluut een punt en ik snap de gedachte wel, maar mij een half uur staande houden omdat ik 22 ben en een Wrx op naam heb staan gaat ver buiten proporties. Maar dat is het verschil tussen het concept en de daadwerkelijke uitvoering denk ik dan maar.
@shiva: domme opmerking… Een alcohol controle levert ook een grote groep op die niet heeft gedronken maar wel is gecontroleerd. Om te vissen heb je nou eenmaal een flink net nodig anders duurt het veel te lang om een beetje op te schieten.
Als de auto van papa is dan kun je snel weer verder. Als jij een paar stuivers opgeeft aan inkomen maar in een auto van 80mille of meer rijdt dan klopt het gewoon vrijwel nooit. Of nog erger :je krijgt bijstand (geld van alle belastingbetalers) en je rijdt in zoiets… Het kan gewoon niet en is dus terecht strafbaar ook als je geen drugs dealt (wat waarschijnlijk wel zo is anders kon je die auto niet betalen van je bijstand alleen)
@shiva: discriminatie betekend letterlijk onderscheid maken. Iemand die in een ouwe Toyota rijdt is in de regel niet een succesvolle crimineel toch?https://www.google.nl/search?site=&source=hp&ei=V4kQV5S_KMLsPdrhvYgK&q=jesse+pinkman&oq=&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.35i39l3.0.0.0.2182.2.1.1.0.0.0.0.0..0.0….0…1..64.mobile-gws-hp..1.1.31.3.Kk0QmoEx6Ms#q=jesse+pinkman+car&imgrc=XhsgcrdYqnZiRM%3A
@shiva:
Want ze hadden eigenlijk omaatjes en opaatjes in Suzuki Alto’s moeten aanhouden? Vast reuze gezellig, maar ik denk dat ze dan bijzonder weinig crimineel gerelateerde ongein tegen waren gekomen….
@shiva: wat jammer dat discriminatie er moet worden bijgehaald. Boerenverstand lijkt me een beter woord in dit geval.
@boenderaar:
Ik vind dit dan weer discriminerend. Want er zijn ook boeren zónder verstand hoor!
@boenderaar:
boerenverstand is ondanks dat het de nuttigste kwaliteit van een mens is haram verklaard door de priesters van de politiek correcte inquisitie.
@shiva: In theorie deel ik je verontwaardiging, maar als je in de praktijk eens voor de gein een halfuurtje zou gaan posten op een plek als de Kruiskade, of de Hoogstraat in Rotterdam, dan zie je toch wel heel wat jonge gasten van nog geen 25 in de duurste auto’s rondrijden. Zeer goed mogelijk natuurlijk dat dat allemaal zeer succesvolle ondernemers zijn, of rijke vader, maar ik durf m’n handen er niet voor in het vuur te steken dat er niet een bovengemiddeld hoog percentage criminaliteit tussen zit. En de pliesie denkt dat blijkbaar ook en ik vermoed niet dat die werken op basis van jaloezie, maar eerder op basis van statistieken.
@C6_R: exact dat. Jonker Fransstraat of Zwartjanstraat, vlakbij deze controle op Noordplein idem. Ze weten ook echt wel waar ze het zoeken.
@stephane8200: sorry, dit is op de Meent zie ik net.
@shiva:
ja om politiek correct te zijn moet je idd logica en statistiek negeren.
Het probleem is dat de politie nog lang niet klaar is. Ik zie de nieuwste GTI’s, GTD’s, diverse dikke Audi’s, BMW’s en Mercedessen. Hier en daar mooie Jaguars en Range Rovers rondrijden in Rotterdam. Ze staan bij de kleinste huizen in de, laten we zeggen, minst gezellige woonwijken.
@viezefreddyw: Wie nog bij zijn ouders woont, heeft lagere maandlasten, dus geld over om een dikke bak te kopen/huren/leasen. Niet zo uitgaan van het negatieve.
@martinus: struisvogel…
@martinus: Klopt, daar heb je gelijk in. Maar als het jongens zijn van rond mijn leeftijd (24) en vaak nog jonger en in een Audi A7 rondrijden, of een Range Rover van twee jaar oud, of een mooie 335i/535i etc, dan weet je toch genoeg?
@viezefreddyw: De meeste mensen die multimiljonair worden, hebben hun eerste miljoen te pakken voor hun dertigste. Als het dan nog niet gebeurd is.. kan het altijd natuurlijk nog.. maar dat komt minder vaak voor.

Als mijn kinderen volwassen zijn, mogen ze ook in een auto van mij lenen, als ze bij ons thuis zijn, gaan ze wonen in e of andere studentenstad, dan kopen ze maar een oud gebakje.
@viezefreddyw: Dan weet jij genoeg? Nou ik ben dus ook 24 jaar en heb een 3 jaar oude BMW 750i op m’n naam staan. Eerlijk gekocht met m’n eigen centen. Ben namelijk piloot heb heb heel lang moeten sparen om dit te kunnen rijden. Met mijn getinte huidskleur zou ik mij ook hier bij deze controle moeten verantwoorden. Gelukkig heb ik daar dan weer geen problemen mee. Maar eerlijk gast, jij gaat mij niet wijsmaken dat jouw beweegredenen totaal op objectiviteit zijn gebaseerd, er speelt ook een greintje jaloezie in mee ;)

Niet dat dat erg is, maar wees dan ook mans genoeg om dat toe te geven.
@mopar: excuse the typos…wacht nog steeds op die edit button @autoblog!
@mopar: Kijk, ik vind het op recht hartstikke mooi dat jij met hard werken en toewijding je eerlijke centen verdient en daardoor een hele mooie BMW 750i voor jezelf hebt kunnen kopen. En nee, daarbij komt geen jaloezie kijken, absoluut niet. Ik vind het alleen maar mooi dat mensen, ook op jonge leeftijd, voor zichzelf een mooie auto kunnen kopen door die eerlijke centen. Ik ben niet jaloers op je auto, maar eerlijk gezegd wel op je beroep. Piloot, dat lijkt mij nou een prachtig beroep! Iets waar je trots op mag zijn en dat meen ik serieus.

Waar het mij nogal om gaat is het volgende;
Ik moet voor mijn werk elke dag heen en weer dwars door het centrum van Rotterdam. Je hoeft niet hoog opgeleid te zijn om te zien dat er een hele hoop ‘verkeerde’ jongens in de meest dikke auto’s rondrijden. Dit zijn vaak van die type jongens die je elke dag voor de coffeeshop ziet staan met hun vriendjes, daar de hele dag een beetje lol zitten te trappen en s’avonds laat, wanneer de hardwerkende burger op bed ligt omdat zij de volgende dag weer moeten werken, zij rondrijden in hun dikke auto’s. Dat klopt van geen kant, nooit niet.

Ik juich dit soort acties van de politie dan ook alleen maar toe.
@viezefreddyw: ja ik zei ook nooit dat ik het niet eens was met deze controles. Ik vind het gewoon jammer dat er aan beide zijdes collateral damage moet zijn in de vorm van jongeren die wel netjes voor hun auto’s hebben gewerkt en die toch In zulke situaties zichzelf moeten bewijzen. Kan je ook eerlijk zeggen dat dat de reden is dat ik mijn eerste auto op m’n ouders naam heb gezet. Heeft me een hoop gezeik met de pliesie bespaard. Jammer dat het zo moet in Nederland maar het is blijkbaar niet anders.
@mopar: Toen ik een tijdje zonder auto zat, reed ik in de E90 5-serie van mijn moeder rond. Ik had een fulltime horeca baan, ik begon om 17:00 uur en ik was vaak rond 02:00 tot 03:00 uur weer klaar. Reed ik weer naar huis met dat ding. Ik werd standaard minstens twee keer in de week staande gehouden. Even een check door de politie. Van wie is de auto, wie zit er in, hoe komt ‘ie er aan. Even een blaastest. Ik heb niks te verbergen dus ik had er ook nooit moeite mee. En niet alleen in Nederland gaat dat zo, maar werkelijk in elk land en dat is gewoon terecht!

Sterker nog; ik vind het zelfs prettig dat de politie mij nacheckt, wetende dat degene die voor of na mij komt wel gepakt wordt omdat ‘ie de boel niet ‘netjes heeft verdiend’.
@viezefreddyw: -Edit-: E90 5-serie is natuurlijk E60 5-serie.
@viezefreddyw: vertel me eens in welk land dan? Heb namelijk in 1 jaar in Amerika, 24 maanden in het midden oosten en nu inmiddels 3 jaar in Azië gewoond en ben in geen van deze werelddelen ooit aangehouden omdat ze vonden dat m’n wagen niet bij mijn uitstraling paste, alleen in Nederland. Maak je dus niets wijs gast, dit is echt iets Nederlands/Europees.

Zijn zat YouTube video’s te vinden van mensen die in Amerika worden aangehouden voor soortgelijke zaken maar vrolijk doorrijden omdat er daar in bepaalde staten een loophole is in de wet is die het controleren van mensen zonder geldige reden (suspicie valt daar blijkbaar niet onder) niet toelaat.

Zoek meest eens op “illegal police stop” op YouTube. Toegeven, je zal veel kneuzen in opgevoerde civics zien die het eigenlijk wel verdienen aangehouden te worden ;) maar het gaat om het idee.

Dus nogmaals, het gaat mij niet om de controles zelf, het zal vast voor the greater good zijn. Mij maakt het allemaal niets meer uit. M’n BMW staat in de garage en ik rijd er maar 2 maanden per jaar mee wanneer ik op “vakantie” ben in Nederland.
@mopar: Dat is inderdaad jammer ja. Pas zag ik voor het eerst de auto van een Turkse collega(die dus 60u per week netjes werkt). Een mooie moderne Mercedes. Toen betrapte ik mijzelf er ook op dat als ik hem niet zou kennen, ik zou denken dat ‘ie in de drugs zit. Zie ik een Nederlander erin rijden met een overhemd aan, dan gok ik vaak dat het een IT’er is of zakenman. Al zijn een hoop zakenmensen net zulke smeerlappen als drugsdealers.

Het is een beetje colleteral damage met controles. Gelukkig vatten de meeste ‘slachtoffers’ het wel sportief op.
@tstile: Kijk, JIJ vat hem. Eindelijk iemand die het begrijpt. Als @viezefreddyw mij in Rotterdam zou zien rijden met die BMW van me, dan zou hij ook hetzelfde denken, want ja, mijn signalement voldoet wellicht volgens hem ook aan dat van die jongens die voor coffeeshops (ben er zelf nooit in geweest) “lol” staan te trappen. Ik rijd namelijk ook niet altijd in een 3-delig maatpak rond kan ik je vertellen. En dat is nou juist wat jammer is, mensen beoordelen puur op hun uiterlijk. Nou kan ik het aan de ene kant (zeker gezien de recente ontwikkelingen) best begrijpen hoor, maar een beetje jammer vind het stiekempjes wel.
@mopar: Beste Mopar. Ik heb nergens vermeld dat elke jonge jongen in een dikke auto er voor mij verdacht uit ziet. Dat vind ik namelijk ook niet. Ik doelde op jonge jongens met dikke auto’s die elke dag om en rondom het coffeeshop hangen, elke nacht niet slapen maar op straat rondzwerven en rondrijden, overdag niet aan het werk zijn maar ook dan aan het loltrappen zijn met hun auto’s. Dag in, dag uit. Hiermee suggereer ik niet dat ELKE jonge jongen, zoals jij en ik, met een mooie auto een crimineel is. Absoluut niet. Sterker nog, zoals ik je vertelde over de E60 5-serie, ik heb hetzelfde meegemaakt dag in dag uit. Ik ben volop Hollands, maar heb een Noord-Afrikaans uiterlijk. Zwart haar, donkergetinte huidskleur en een baardje. Ik mag standaard bij een controle mijn auto aan de kant zetten maar dat deert mij niet. Ik heb namelijk niks te verbergen, ik ben blij dat de politie er op controleert. Misschien heb ik jou door mijn reactie laten denken dat elke jonge jongen in een mooie auto een verdacht persoon is. Maar dat vind ik niet, zeker niet. Maar ik zie gewoon heel erg veel dingen in de stad Rotterdam, ik rij er elke dag doorheen. Dan zie je gewoon dat er een hoop dingen niet kloppen.
@martinus: je bent wel een enorme pauper als je nog bij pappa en mamma blijft wonen om een dikke auto te rijden
@maarten020: Maar het gebeurd wel, vooral onder jonge Turken en Marokkanen. Het is in hun cultuur niet gebruikelijk om uit huis te gaan als je nog niet getrouwd bent dus jonge 20´ers wonen best vaak nog thuis. Dan heb je geld over voor dure merkkleding, Gucci tasjes en nette auto.

Ik ken zelf ook iemand van Arabische afkomst die gewoon hoog opgeleid is, een prima baan heeft als tandarts en het zich zodoende kan veroorloven om een BMW 4 serie te rijden.
@stephano:
ja, prima toch, zijn z’n papieren in orde, kan ie gewoon weer gaan, geen probleem. Of zijn z’n gevoelentjes “gekwetst” omdat ie een keer aangehouden wordt en slaapt ie daar de rest van z’n leven slecht door? Heb je veel aan in de maatschappij, aan mensen die continu gekwests worden door van alles.
@stephano: prachtige reactie maar je komt weinig in Rotterdam begrijp ik. Ik zie geen jonge tandartsen achter het stuur haha
@imarinos: Een beetje wel; als je ze niet betaalt, dan slaan ze je de tanden uit de muil. Of haal ik nu dingen door elkaar…
@viezefreddyw: keuzes maken, duur huis of dure auto… Natuurlijk zitten er foute jongens tussen maar niet overdrijven hè…
Lekker met een pilsje/koffie/thee (doorhalen wat niet van toepassing is) op het terras zitten en auto’s spotten. Hoe ze eraan komen boeit dan even niet.
Ik ben voor m’n werk veel in Duisburg. De route gaat door een paar stadsdelen die, laten we zeggen, een bepaalde reputatie hebben. Ook daar zie ik veel dikke wagens. Echte of zo aangeklede. Vindt het altijd wel mooi om te zien hoor. Smaakvol kan soms anders zijn. Zo van buiten kan ik niet zien hoe de berijder dat bezit verworven heeft, dus heb er dan geen mening over. Zie uiteindelijk liever een rijtje AMG, M of RS dan alleen maar Opels op de weg toch ? Jaloers ? Nee niet op de voertuigen zelf, wel soms op de zelfverzekerdheid van enkele berijders om bepaalde keuzes te maken.
@dagdromer: Als ik het dus goed lees ben jij kijk jij met bewondering naar criminelen?
@hansiehansie: nee, dat in jouw interpretatie.
Rijksbelastingdienst Rotterdam.. welk jaar zijn die stickers gedrukt?
Dit moeten ze wekelijks doen in elke stad en in elk dorp. Super acties!!
Al da volk wat niet werkt maar wel hele dure autos rijd dat klopt niet. Afpakken die handel.
Als ik niet werk heb ik geen euries. Dus ik kan ook geen s5 of amg of whatever betalen…. ook niet als ik wel werk trouwens.
T zijn vaak wel van die stereotypes…. vol getattooeerd of lichtgetint of een combinatie.
Oh wacht dat mag ik niet zeggen want dan word ik aan de schandpaal genageld.
Ah fuck it te laat. Maar k heb wel gelijk.
@mrmiyagi1982: Ja, maar een zorgdirecteur die het vaste personeel eruit gooit en laat terugkomen als zzp’er, zichzelf een dik salaris geeft wat uiteindelijk van de belastingbetaler komt, die mag bij zo’n controle lekker doorrijden. Best krom hoor in NL.
Die Hummer…..whahahahahah…dan ben je wel echt een domme sukkel als je daar als crimineel in gaat rijden… (dat ben je eigenlijk altijd wel als je in zo’n clowneske auto gaat rijden)
Hahaha a-klasse met AMG pakket aanzien voor A45 AMG, A5 voor iets duurdere uitvoeringen, haal dan echt de juiste auto’s eruit.
@ghost: Ook deze A-180 zal in aanschaf rond de €50.000 liggen. Dat zijn 4 Dacia Logans. Probeer het maar als werkeloze uit te leggen hoe je eraan gekomen bent.
Lekker op de Meent, uitgelezen plek om de foute lui eruit te pikken. Er rijdt genoeg dik spul rond met dubieuze eigenaren, als je alleen maar rondrijdt om gezien te worden dan ziet de politie je ook, jammer joh :)
@Gulli: Trouwens, een dagje op de hoek Kruiskade/Westersingel zou wellicht een nog dikkere buit opleveren
Witte hummers zijn zo 2006!
Het probleem is dat al die gasten veel te stom zijn om hun centjes naar Panama door te sluizen !
@desjonnies:
eerder te arm, om bij “private banking” binnen te komen moet je redelijk wat meebrengen, en bovendien screenen ze vaak ook nog op herkomst van het geld.
Aan die Hummer te zien was de smaakpolitie ook aanwezig.
Dit zouden ze van mij ook wel in Amsterdam, Utrecht en Den Haag mogen doen. Altijd leuk voor de domeinen…
Aan iedereen die blij wordt van dit soort acties. Die jongens worden ook slimmer.

De meeste jongens staan bij een of ander vaag bedrijf op de loonlijst van een kennis/familie. Of hebben zelf een een of ander lounge/cafe waar geld mee wordt “verdient”

Dus de belasting/politie kan vaak niks doen/afpakken omdat ze een “eerlijk” inkomen hebben en er netjes belasting wordt betaald.
ik woon midden in de stad en vind deze controles prachtig, voel me ook een stuk veiliger
Ik moet denken aan het verhaal van Ray Slijngaard van 2Umlimited die in een 500SEC reed en aan de lopende band werd aangehouden.
@dafmaf: Grappig is ook dat ik toen ik jong was in een helemaal niet zo dure Audi A4 reedt(wel met mooie velgen). Dat vonden agenten altijd erg bijzonder. Gewoon omdat ze geen verstand hadden van auto’s en niet wisten dat iedereen met een jaartje netjes sparen makkelijk zo’n ding kon kopen.
In samenwerking met de belastingdienst, de grootste boeven leggen beslag op goederen van de kleinere boeven.
Snap ook echt niet dat je in zo een opvallende auto gaat rijden. Volgensmij zijn dit vooral loopjongetjes die ff snel een buitje hebben gemaakt en geen ene fuck weten wat ze aan het doen zijn. De jongens die ik ken rijden over het algemeen in 10 jaar oude Ford Focussen, Golf 4tjes en Astraatjes rond. Ze hangen de patser uit maar vooral met dure kleding, huis met mooie inboedel etc.
Of ze hennen een huis en een paar dikke auto’s in het buitenland waar ze niets geven om hoe je het geld verdiend hebt.
Moeten ze als het lekker weer is ook op Scheveningen doen.

Ik word gewoon onzeker van mezelf als ik daar rondrijd. Rijden er daar knulletjes rond met dikke BMW’s die net hun rijbewijs hebben gehaald. Begin je je toch af te vragen wat je verkeerd hebt gedaan. Waarom heb ik er jaren over gedaan om mijzelf een dikke BMW te kunnen bekostigen en waarom kunnen die gasten het binnen een paar jaar na het behalen van hun rijbewijs?

Heb voor de zekerheid ook bij mijn ouders navraag gedaan. Waarom heb ik geen BMW gekregen toen ik mijn rijbewijs heb gehaald? Krijg je weer zo’n nietszeggend antwoord van: “Je moet begrijpen dat je een ongelukje was en dat we je eigenlijk niet wilden hebben. Je moet blij zijn dat we je eten en een dak boven je hoofd gaven, ondankbaar kreng!”

Dus daar lag het ook niet aan…
@Rick-dos: Goh , toch vervelend, ik heb van mijn moeder wel een dikke Volvo gekregen toen ik net mij rijbewijs had.
Lekkere stoelen overigens in een 340 Winner.
Velen vinden het fantastisch dit soort acties, maar een ieder met gezond verstand weet al dat de nieuwe katvangertjes al worden klaargestoomd.
Als professionele organisaties douane ambtenaren plat hebben zodat hun containers zo door mogen, is dit niet eens het topje van de ijsberg.
De oplossing heb ik al jaren : Laat de Staat drugs legaal verkopen en er een hele prak accijns op doen; nu roken sociaal onacceptabel is geworden.

Kan links weer leuke projectjes doen met de opbrengst !

Ik ben omgegaan toen ik ooit een docu zag van een keiharde DEA officer die met droge ogen een bemand drugs-vliegtuigje had neergeschoten boven Texas.
“The war on drugs is lost “zei hij met droge ogen nadat ze geland waren
En tot op heden heeft de man van mij gelijk gekregen !
Die witte hummer had eindelijk een auto die niet zo opvalt, hebben ze hem nog tjonge knap..
Het begint met het controleren van jonge gasten in een mooie wagen en het eindigt met het intimideren van iedere bestuurder die een wagen heeft die je als agent niet kan betalen.
Doen die agenten eens iets waarvoor ze er zijn. En dan krijgen ze dom commentaar omdat ze zo weinig verdienen en daarom jaloers zouden zijn….
Nou ik als hardwerkende burger met een jan modaal inkomen vind t prachtig als dat kutvolk in hun trainingspakken wat nog nooit een dag in hun leven gewerkt heeft staande gehouden worden en lastig gevallen worden door de polizei. En terrecht. En alle jonge mensen die in zon dikke/dure auto rijden die het eerlijk verdiend hebben. Hebben toch een andere kledingkeuze en andere uitstraling… ook de lichtgetinte medemensch.

Een vraag aan de getinte piloot met een 750i in eerdere
Comments hierboven.
Rij jij in je 750i ook met trainingspak en petje rond? Of ga jij wat netter gekleed?
Ik gok erop dat jij vaak wat netter gekleed bent als de andere 95% van de licht getinte medemensch met een soortgelijke auto en vergelijkbare leeftijd.. en de bromsnorren houden stereotypes aan omdat die stereotypes niet voor niks stereotypes zijn…. en terrecht in mijn ogen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).