Raad eens welke sportauto een Yaris te pakken nam

Auteur: , 11 Reacties

Hoe krijg je het voor elkaar.

Raad eens welke sportauto een Yaris te pakken nam

In Brampton, Ontario te Canada heeft vorige week een opvallende aanrijding plaatsgevonden. Een Chevrolet Corvette C6 (kudo’s als je het meteen zag!) eindigde op het dak van een Toyota Yaris. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn total loss. De Yaris stond geparkeerd op de oprit van een huis. De Corvette-bestuurder raakte kort daarvoor de macht over het stuur kwijt. De auto slingerde over de weg, schampte een boom en kwam uiteindelijk met de voorwielen bovenop de Japanse hatchback terecht.

De 42-jarige bestuurder van de Corvette raakte gewond bij het incident. Over de ernst van de verwondingen is weinig bekend, maar de automobilist is niet in levensgevaar. Op het moment van de crash zat er niemand in de Toyota. Maar goed ook, want gezien de schade aan de hatchback had dit naar kunnen aflopen.

De bewoners van de woning werden opgeschrikt door de enorme knal. Toen ze buiten kwamen troffen ze de Corvette en Yaris zo aan. De politie onderzoekt de exacte oorzaak van het ongeluk.

Crash

Fotocredit: Brampton Fire via Twitter. Info via CTV News11 reacties

Dat is vrij hard gegaan. De Yarissen zijn behoorlijk veilige auto’s, je moet wel met wat geweld (of gewicht) komen om de body zo in te drukken.
De vraag had beter kunnen zijn:
Raad eens welke auto door deze Corvette te pakken werd genomen?
Ik doel op de tweede foto ……..
De kunststof dorpel deed vermoeden dat het wel eens een Knorvet zou kunnen zijn. Tadaa !
Hoe hard reed die corvette wel niet door die woonwijk? Lijkt me niet dat dit keurig max snelheid was als ik het resultaat zo bekijk.
Gaaf huis
Dorpel aan stukken: Dat ziet er verrot uit, of misschien is het wel geen roest, maar polyester ofzo..
Flink stuk tussen A-stijl en voorwiel: achterwielaangedreven muscle car zonder veel frontoverhang,. hmm stukje knipperlicht/sidemaker voor het voorwiel,. hmmm check: amerikaan, dat moet een Corvette zijn. C6 maybe, qua vorm.

Leest verder: kudo’s!!
Aan de ‘sidemarker’ van de artikel foto vond ik de C6 makkelijk te herkennen. Het moet aardig hard gegaan zijn!
Bedankt voor de kudo’s!
Dat huis sloeg stijl achterover toen de Corvette in de Yaris vloog.
Grijze massa.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).