Rolls-Royce introduceert speciale uitvoering Wraith

Auteur: , 12 Reacties

De ene Wraith is net even wat bijzonderder dan de andere Wraith.

Rijke mensen hebben het absoluut niet makkelijk. Vaak hebben ze zorgen waarvan het arme plebs niet eens weet dat het een probleem kan zijn. Stel je voor dat je een matig succesvolle linksbuiten bent van een Engelse subtop voetbalclub.

Dan kun je niet in een Renault 19 Chamade of Fiat Palio Weekend aankomen zetten. Nee, dan is het fysiek noodzakelijk om in een Rolls-Royce Wraith rond te toeren. Maar ja, wat als je nu een creatief beperkte ‘rapper’ bent met een een record-aantal Instagram-volgers. Dan mag het niet gebeuren dat jouw Rolls-Royce Wraith exact hetzelfde is als van de voetballer.

Speciaal voor iedereen die zich hierin herkent heeft Rolls-Royce de Wraith Eagle VIII Collection Car in het leven geroepen. De ‘Eagle VIII’ was het eerste vliegtuig dat een non-stop vlucht maakte over de Atlantische Oceaan. Het toestel was uitgerust met Rolls-Royce motoren. Een soort automobiele hoedtik, dus.

Rolls-Royce Wraith Eagle VIII Collection Car '19

Omdat de desbetreffende vlucht in de nacht werd ondernomen, is de Wraith Eagle VIII in donkere kleuren gespoten: Selby Silver en Gunmetal Grey. In het interieur zien we de meeste verwijzingen naar deze nachtelijke vlucht. Eerlijk is eerlijk, het ziet er bijzonder fraai uit. Zowel het eucalyptus houtinleg als de hemelbekleding zien eruit als de screensaver van je Apple-TV. Uiteraard is het klokje geheel bespoke voor deze auto.

Rolls-Royce Wraith Eagle VIII Collection Car '19

Er worden 50 exemplaren van gebouwd. De auto maakt zijn debuut op het Concorso d’Eleganza van Villa d’Este dit jaar.12 reacties

eucalyptus fineer is oneindig gaaf om mee te werken ..
Met op de juiste manier schillen/zagen kan je er een beetje elk patroon uittrekken ..

Zeker niet voor het eerst dat dit in een auto gebruikt wordt ..
En volgens mij is de Eagle VIII een motorblok ipv een vliegtuig ..
@lincoln: correct. De twee motoren waren gemonteerd in de Vickers Vimy bommenwerper.
Met een oplage van 50 stuks heb je als rapper/voetballer* er dus alsnog één die exact gelijk is aan die van 49 anderen voetballers/rappers*.
(*doorhalen wat niet van toepassing is)
De Fiat Palio Weekend, met in delen te openen achterklep!
@dwersbongel: en gele achterlichten!
Ik moest toch even lachen op die opmerking van Apple tv.
Dus je kunt een Wraith zo designen dat hij helemaal uniek is maar als er 50 dezelfde komen dan is het een special edition, ik vind dat gek.
Ik kan mij toch niet voorstellen dat je zo’n uitvoering koopt. Als je dan toch voor een Rolls gaat, dan wil je toch personaliseren tot een extreem hoog niveau?!
Dit is toch wel stijlvol gedaan
Geen eens elektrisch? En ik altijd maar denken dat RR lichtjaren voor liep op elke andere fabrikant..
Je auto zelf al Collectors Car noemen, dan weet je dat je alles kunt maken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).