Rotura! Fernando Alonso’s motor es bueno in 2018

Auteur: , 11 Reacties

McLaren maakt op ludieke wijze het rijdersduo voor 2018 bekend.

Nando

Het gerucht zong al rond, maar het is nu officieel. McLaren maakt vandaag bekend dat Fernando Alonso ook in 2018 voor het team aan de start verschijnt. Eerder werd al bekend dat ook Stoffel Vandoorne bij het team blijft, waarmee beide zitjes nu zijn ingevuld. Wilde verhalen over een permanente overstap van Alonso naar een andere raceserie kunnen hiermee voorlopig de ijskast in. De Spanjaard kan misschien nog wel eenmalige uitstapjes kan maken. ALO zou er bijvoorbeeld interesse in hebben om helemaal aan het begin van het raceseizoen van volgend jaar de klassieke 24-uurs race in Daytona te doen.

Een hernieuwd avnontuur in de Indy 500 lijkt door de breuk met Honda iets onwaarschijnlijker. Honda was kennelijk niet zo te spreken over de negatieve publiciteit die Alonso af en toe opklopte door openlijk te klagen over de krachtbron tijdens races. Maar goed, het is niet alsof het niemand was opgevallen dat de Honda’s wel erg vaak kapot gingen én te weinig power hadden als ‘Nando zijn mond had gehouden.

De duur van het contract van Alonso is vooralsnog niet bekend, hoewel hier en daar al gespeculeerd wordt dat ALO, áls de deal langer duurt dan een jaar, een opt-out in zijn contract heeft laten opnemen. Op die manier kan hij eventueel profiteren van verschuivingen op de rijdersmarkt na het seizoen van 2018. De contracten van Bottas, Raikkonen en Ricciardo lopen dan sowieso af en wellicht komt ook een zekere Max Verstappen op de markt.

McLaren kondigde de hernieuwde samenwerking met de Spanjaard overigens op ludieke wijze aan via Social Media, middels dit filmpje.

PB

Bedankt Frank voor de tip!11 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
gracioso
Que si
No se que pasa en 2018, pero ahora el tiene mucho problemas con su coche..
@fiero: no crees que será mejor cuando tienen motores de Renault? Dicen que su carro no es peor que el de Red Bull
@meneer: solo Dios sabe ;)
@fiero: praat Nederlands met me
Si, si. Burrito, es bueno taco
Aunque tengan ayuda de los Alemanes, no creo que mejoren suficiente para competir contra los mejores el próximo año.
@Tesla-fan: tu, signor, sabe Español lingue bueno! Yo progresso pico y pico.. ( mi amiga es dominicana, habla nederlands pero yo gusta educatie Español por mio. Primero por comprar cerveza y sabe autre cosa ;)
Ben blij dat-ie voorlopig nog in de F1 blijft.
Salsa tequila rikki martin

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).