Saudische prins schenkt 100 Bentleys aan straaljagerpiloten

Auteur: , 75 Reacties

Iedere Saudische straaljagerpiloot die de Houthi-rebellen bombardeert in Jemen kan een dikke Bentley op z'n stoep verwachten. Met de dankbare groeten van prins Al-Waleed bin Talal!

Al-Waleed bin Talal geeft Bentleys weg

Dat liet prins Al-Waleed bin Talal (voluit Al-Waleed bin Talal bin Abdoel Aziz Al-Saoed, wij mogen “Ali” zeggen) gisteravond weten op Twitter. Grappig genoeg verwijderde hij het bericht even later alweer, maar denk niet dat dat is omdat hij die auto’s niet kan betalen. De Saoedische prins wordt namelijk ingeschat op een vermogen van ongeveer 21,5 miljard euro, is mede-eigenaar van de Amerikaanse zender Fox News, heeft een groot belang in Citibank en heeft zelfs 10% van Euro Disney in z’n broekgewaadzak. Hij schijnt ook zijn eigen Boeing 747 te hebben, met een gouden troon erin.

Op zijn Twitter-account (hij is overigens ook voor 10% eigenaar van Twitter) plaatste hij gisteren dus dit bericht:

Twitter Al-Waleed

Vrij vertaald staat er “Ik feliciteer jullie met het succes van Operatie Decisive Storm en de start van Operatie Restore Hope. Om mijn dank te tonen aan de 100 Saudische piloten die deze operaties uitvoerden zal ik ze 100 Bentleys schenken.”

Dat zijn nog eens secundaire arbeidsvoorwaarden. Bentleys for everyone!

Foto: Al-Waleed bin Talal gaf ook al eens een Bentley cadeau aan een vertrekkende voetbalcoach.75 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Lekker betrouwbare bakken uitdelen! Hij leest ook Autoblog!
@BmwMPower: haha baas!
@BmwMPower: ik zou ook wel eerst een Bentley willen als ik het risico had om verbrand te worden
@agera: Die piloten zijn geen helden.
De duizenden vluchtelingen die de Middellandse Zee oversteken in een gammel bootje, dat zijn helden. Wagen hun leven voor een beter bestaan.
Die zouden allemaal een Bentley moeten krijgen.
@BmwMPower: precies! Want opstaan en vechten voor jouw eigen bestaan is natuurlijk achterlijk! Vluchten is veel slimmer.
@BmwMPower: Ga je toch niet serieus menen hoop ik, die gelukszoekers zullen Europa overspoelen, en wie moet ze onderhouden? wij de werkende man.
Ik zeg potdicht die grenzen en ontmoedigen, zolang ze gered worden heeft het een aanzuigende werking.
@bofkont: hahaha! Jouw naam bevestigd wat je bent dat je in dit lamd geboren bent. Als die mensen hier hun leven wagen om hier in Europa te komen werken, de taal te leren en zich aan te passen aan Het Goede Leven en een bestaan met hun gezin te willen opbouwen heb ik daar echt geen probleem mee.

Het is wel heel erg PVV om te denken dat ze allemaal hier komen om gebruik te maken van het sociale stelsel waarvoor jouw Faduhr moet werken.

(Nee, ik ben niet pro Islam of links (integendeel), maar het zijn wel mensen. Als ik daar zou moeten opgroeien had ik wellicht hetzelfde gedaan).

Begint nu wel erg nu.nl te worden… Ok: Bentley’s krijgen is altijd mooi mee genomen. Mischien niet de meest sexy auto’s, maar damned, zo’n Continental GT is wel erg lekker om te krijgen. Misschien heel erg raar, maar ik heb liever de V8 dan de duurdere W12. Het geluid is beter, lager gewicht en nog altijd meer dan 500pk in een stijlvolle koets. Nice!
@gtwillem: droom lekker verder zou ik zeggen, 99% komt hier puur om te profiteren, en wat denken als je die gasten hier toelaat en gezinshereniging komt er nog bij etc etc nee dankje we hebbrn genoeg aan ons zelf nog even en we zijn zelf een 3e wereld land.
@bofkont: your point being???

Omdat jij de mazzel hebt gehad dat je hier geboren bent en zij de pech hebben dat ze daar geboren zijn moeten ze vooral niet hier komen? Dat is dus de enige factor welke bepaalt of je een prima leven hebt of moet leven met oppressie, geen stemrecht, corruptie, oorlog, mishandeling en ongelijkheid???

Er zal altijd een gelukszoeker zijn, maar mensen die letterlijk hun leven wagen doen dat niet om vervolgens een uitkering te trekken. Een eerlijke kans op wat werk en een beetje perspectief is het enige waarvoor ze leven.

Ik zeg niet dat je alle grenzen vol open moet gooien en het maar moet laten gebeuren, maar het zijn wel mensen, geen muggen.
@gtwillem: je zult het vast goed bedoelen, maar helaas wij kunnen de hele wereld ook niet helpen
. Willen we ons eigen welstandsniveau behouden moeten we letterlijk en figuurlijk grenzen trekken .
@BmwMPower: zeg s niet van die rare dingen terwijl je profielnaam zo mooi is
Ik hoop toch niet zo’n karig ding… W12, minimaal !
@timd: als je een skoda of een lancia schenkt, dan schenk je een karig ding.
@nasty: Liever een nette Delta HF Imegrale dat deze boot.
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Ben jij een broer van die vrouw welke niet tevreden was met haar keuken in ”help mijn man is een klusser”? Dat zou je reactie namelijk verklaren. Nu eerst je vliegbrevet halen en dan pas klagen
@asmulders: Ik zou zeer tevreden zijn met deze auto hoor, elke auto die ik zou krijgen zou ik tevreden mee zijn.
Zelfs een Multipla.
Maar heb hem op de RAI gezien het doet mij gewoon totaal niks. Een mooie klassieke Lancia zie ik veel liever.
@timd: en dan wisselen voor een v6 tdi uit die grote passat
@timd: vast wel, benzine kost toch niks daar!
Jeanine Hennis-Plasschaert, moppie, kijken we even mee?
BAM even 20 mil aftikken voor 100 bentleys, dat is zowaar 0.1% van zijn totale vermogen!
@mazdarx: waarschijnlijk maakte hij dat sommetje ook na het posten en vond dat toch iets te veel van het goede…
@pomoek: Nee joh. Meneer zet morgen de oliepomp even iets harder aan en hoppaa terug is zijn geld.
Met een V6 TDI uit een Phaeton?
Toont wel weer aan hoe ver dit soort gasten van de realiteit af staan.
@camber24: je bedoelt van jouw realiteit. Dit is hun realiteit.
@swordfish:
ja, maar niet die van 99.9999% van de wereldbevolking.
@swordfish: neehoor, de piloten moeten misschien zelf onderhoud e.d. regelen, das niet te doen……
@dutchdriftking: Hij heeft een belang van 10 procent in VAG. Zijn geld heeft hij zo terug met het onderhoud dat er gepleegd zal worden.
@dutchdriftking: als je als bonus een bentley krijgt, is je salaris vast slecht inderdaad…
@swordfish: nee hoor, dan zou ik dat wel aangegeven hebben. Mensen die hun leven wagen, wellicht een klein oorlogstrauma oplopen, en dan met een Bentley aankomen voor hen. Nee, dan heb je het wel begrepen..
Tekent dat soort lui wel; denken dat ze alles af kunnen kopen met genoeg dollars.
Ik wachte nog op het gedeelte dat hij ook 13.6% eigenaar is van VAG.

Maar even serieus; het is dat deze jurk en zijn vriendjes meer kapitalist zijn dan religie-gek. Zodra hij geen kapitalist meer is, kan het een erg eng figuur worden: als je ziet wat er allemaal niet mag in dat land in de naam van dat boek.
@gregorius: hopeloos figuur ben jij ook in plaats van over auto’s te lullen wil jij weer interessant komen doen
@brabusrocket: Vandaag weer een slechte dag?
Zoals 6 dagen geleden, toen je ook aan te reageren was op anderen, ipv op de inhoud van wat anderen zeggen?
@gregorius: vandaag een zonnige en vrolijke dag maar net zoals 6 dagen geleden en alle keren ervoor blijf ik pleiten voor auto gerelateerde en inhoudelijke opmerkingen of discussies hier op AB. Voor al je racistische, fascistische of fantasie verhaaltjes kan je naar de telegraaf ben jij meer op je plek. Is maar raad, je hoeft er verder niks mee..
@brabusrocket: In zeker zin ben ik het met je eens. Maar kom op, racisme? Nu ga jij te ver.
@michaelb: ik noemde racisme, fascisme en fantasie als voorbeelden in welke van de 3 iemand zich op AB aangesproken voelt is niet aan mij. Nogmaals waar t mij om gaat laat al die punten lekker gaan die momenteel op de wereld aan de gang zijn en niet auto gerelateerd zijn. Laten we het hier op AB lekker over auto’s en alles wat daarmee te maken heeft hebben daar is de website ooit voor opgericht
En in ons land krijg je als je geluk hebt een schouderklopje van de koning.
@berlinetta:
Fout,
Hier wordt je voor misdadiger versleten als je b.v treinkapers neerschiet.
@desjonnies: Hoi 1977. Hoe kom je hier nou weer op?! :’)
@stfu:
Keigoed geheugen en zelf geleerd om na te denken.
Je weet dat ze die mariniers willen vervolgen die toen die treinkapers hebben doodgeschoten?
Schandalig !
@desjonnies: logisch toch. Het is toch niet meer dan normaal dat een terrorist meer rechten heeft dan een domme soldaat? Net zoals een crimineel meer rechten heeft dan een slachtoffer, is ook logisch. Die arme mensen kunnen er immers niks aan doen door de slechte jeugd die ze hebben gehad.

[/sarcasme]
@desjonnies: Dat er gedood word bij de bevrijding is normaal. Als mariniers ongewapende/uitgeschakelde terroristen executeren is dat schandalig. 144 (verboden) hollow pointkogels in 6 kapers. Er is niet volgens de wet gehandeld dus is het logisch dat er mensen vervolgd worden.

Hoe de Nederlandse overheid de Molukkers heeft behandeld is pas schandalig. Ze deden die kapingen niet voor de lol.
@desjonnies: Die Mariniers waren juist helden, verdienen stuk voor stuk een lintje naar mijn mening.
Die is tenminste goed voor z’n personeel.Zouden meer bazen moeten doen.
Beschamende oorlogscampagne! Leuk dat je die houthi’s wilt tegenhouden (of moet ik gewoon het sjiitische beestje bij de naam noemen?) maar je hoort je te gedragen als een leider, niet als een strijder!
tijdje in Qatar gewerkt en ook gemerkt wat de waarde van geld is voor deze lui. De meeste voeren geen klap uit en zijn te lui om te poepen, onderwijs boeit ze niets en als ze bij een bedrijf gaan werken eisen ze direct minimaal een functie vanaf hoger management anders komen ze niet opdagen. Als ze wel komen opdagen zitten ze de hele tijd te spelen met hun i-pad. Conclusie van dit verhaal, als de oliecentjes op zijn (ik weet, dat duurt nog wel eventjes) lijft er niets meer van deze landen over, dikke laag zand en weg is een beschaving die ooit bijzonder vooruitstrevend en innovatief was…zonde….
@maarten020: Ik ben wel van het generaliseren: het is ook gewoon leuk.
Maar er zitten ook zonen van rijke jurken tussen die dus hun hele leven naar de duurste, maar ook beste, prive scholen gestuurd worden en ook daadwerkelijk iets kunnen.
Voordeel bij Qatar is ook nog dat ze erg veel investeren in relatief goede bedrijven (of ze de investering voor de juiste prijs hebben aangekocht, is nog maar de vraag, maar ok).
Het grootste gevaar voor deze slimmere jurken is dat ze nooit voorbij een luie jurk komen en ook de moed verliezen.
@gregorius: daar heb je inderdaad een punt..overigens heb ik wel gemerkt dat de vrouwen veel actiever en bewuster met hun studie bezig zijn dan de mannen, tijd zal het leren wat er van VAE/Qatar/SA overblijft als de olie en gasdollars op zijn…
@maarten020: ik krijg een visioen van Mad Max beyond beyond thunderdome met de vervallen achtbaan van Ferrari world als backdrop.
@jaapiyo: als dat gebeurd ben ik erbij! voorzie ik een verlaten ferrari F40 van een bullbar, twee mooie verticale truckerspijpen en een geschutskoepel en gaaaaan!
@maarten020: Volgens mij zien we dat ook NL voor mensen met een Arabische achtergrond. De vrouwen nemen t serieuzer en lijken er meer passie en aanleg voor te hebben. Je ziet echter nog steeds dat de vrouw vervolgens thuis moet blijven en werpen, en de onopgeleide man moet werken. Ben bang dat dat ook in Qatar zal zijn.
Kan je in Qatar eigenlijk ook van die krankzinnige sharia straffen krijgen zoals Raif Badawi dat in t land van deze Bentley-prins krijgt?
@gregorius: In Qatar krijgen vrouwen wat dat betreft meer kansen, 1 vd vrouwen van de oude emir (ja, meerdere vrouwen, heerlijk toch ;-)) Sheikha Moza heeft veel invloed en macht in het land (Qatar Foundation) en haar dochter is de grootste opkoper van kunst in de wereld. Maar in het algemeen worden de vrouwen wel achtergesteld. Qatar is erg conservatief, wellicht iets minder extreem dan in SA, dus weet niet wat je in Qatar uit moeten spoken om 1000 zweepslagen krijgen. Ben zelf wel beboet toen ik na een avondje stappen met een Braziliaanse schone in onze auto zoenend gespot werd door de politie..foei! Boete hangt nu aan de muur, geweldig toch, een boete voor zoenen in het openbaar! ;-)
@maarten020: wat was je straf?
@gregorius: een geldboete en een fikse waarschuwing dat ik de volgende keer een weekje kon brommen in de cel….ik heb geluk gehad…
Grappig, voor onze koning mogen we de renovatie aan z’n panden betalen van onze belastingcenten die hij zelf niet hoeft af te dragen.
@str8six:
Ach, een potje verf, een huisje in Mozambique; het stelt allemaal niks voor in vergelijking met de financiële puinhopen waar Koning Willem 1 Nederland mee opscheepte. We denken dat de huidige situatie in Griekenland nijpend is…, nou, die situatie maal 4 en je hebt Nederland ten tijde van Koning Willy 1. Ons hele huidige politieke stelsel hebben we te danken aan het opruimen van die puinhopen….. Bedankt…, Willy.

Dus dat potje verf wat onze huidige Willy koopt valt nog wel mee ;-)
@Rob: ik háh nie van een keuáhslijf
Wat moet je als piloot nou met 100 Bentley’s.. Je kan er toch maar in 1 tegelijk rijden
@baasbas: dat vond ik ook al raat
Wat mij betreft mag het daar drie dagen lang, hun eigen benzine regenen, en daarna een flinke onweersbui.
@marinepower: jealousy is a bitch…
@marinepower: je mag blij zijn dat dit soort gasten het geld nog een beetje laten rollen. Jij zit de hele dag op je spaarpot, daar heeft niemand wat aan.
Breaking News:
Tweet van ZKH WimLex
(is collega van GrootJurk Al-Wa-tweet bin Talal en eveneens groot kapitalist en mega aandeelhouder in koninklijkje Shell etc, geschat familie vermogen ver voorbij de 1 Mjrd, jazeker)
“vanwege hun aanhoudende moed en bereidheid alles te geven voor het vaderland schenk ik alle militairen in actieve dienst in Irak, Afghanisatan en Mali bij thuiskomst een Gazelle fiets met terugtrap rem.”
Geen slechte baan trouwens: de hele dag vervelende baarden mogen bombarderen en aan het eind vd dag je Bentley in ontvangst nemen. Some guys have all the luck…..
@tinustiguan: Straaljagerpiloot word je niet met geluk…
Hoeveel autos maakt Bentley per jaar?
@casperfcb: minder dan het aantal dodelijke slachtoffers.
Goed gebaar voor mensen die goed werk doen, wel jammer dat je met een Bentley daar op de parkeerplaats geen koppen meer voor draaien.
@mrrallycross: Geen goed werk. Sorry. Anderen doodmaken. Goed werk?

Je bent het kwijt vriend.

Helemaal kwijt.
Wahahaha, die mensen zijn echt de weg kwijt…
betaald ie ook verzekering en onderhoud?
UPDATE

aanbod ingetrokken
Die kerel van de foto lijkt op die van altijdgeslaagd.nl
100 Volkswagen voor de piloten maar zitten er geen Rolls Royce motors in een straaljager. In mijn 747 wel :-)
Tja, goed voor de economie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).