Sexy? De 5-serie met AC Schnitzer-goodies

Auteur: , 19 Reacties

Spoilertje hier, splittertje daar.

Heftige shizzle voor de (toekomstige) eigenaren van een BMW 5-serie (G30/G31)! AC Schnitzer heeft namelijk hun tuningkitje onthuld voor deze generatie. Heel veel boeiends valt er niet te melden, maar we wilden jullie de foto’s niet onthouden.

De tuner heeft de kits voor twee typen 5-serie klaar: de 540i en de 530d (rijtest). De dikke benzineversie gaat van 340 naar 400 pk, het vermogen van de zelfontbrander groeit 50 pk naar 315 stuks.

Uiterlijke verfraaiingen omvatten een speciale uitlaat met RVS einddempers, vering die de Fünfer 25 (vóór) en 20 mm (achter) lager bij het asfalt legt, carbon spiegelkappen en ander moois. Velgen kunnen worden besteld tot 20 inch in diameter en AC Schnitzer geeft je vijf jaar garantie op de motortuning. Kits voor de andere motoren uit het gamma zijn nog in de maak.19 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Doe mij maar Alpina
Ja, ik wil! Maar spoilertje vindt ik te. Een lipje is mooi zat.
Bumperset is geinig, wielen in het zwart staat deze auto niet en de hoge spoiler is zum kotzen. Die zet je maar op een petjes Jetta of zo.
Schnitzer is voor mij een tuner uit het verleden
2002 belde, ze willen hun spoiler terug…
Ik vind het niet eens zo heel verkeerd, maar de niet zo mooie 5 serie wordt er niet mooier van. Ik zou hem dus nog altijd niet kiezen.

De vermogenspakketjes zijn wel lekker. 300 pk in je zescilinder BMW is heerlijk. En met die diesel kom je ook niks tekort. Ik ben benieuwd wat ze met de 540d kunnen.
Man man man man man. Het is bijna 2018 jongens kappen nou met zwarte lak met zwarte velgen. Mocro tuning helemaal beu. Smaakloze paupertuning
Mij een beetje te opefokt, liever de Alpina versie, is veel chiquer.
@portie4oempfff: haha. Een Alpina is alleen chique als je tekst op de voorbumper, de striping op de flank, de uitlaateindstukken, de overdaad aan typeplaatjes en natuurlijk de veel te veel spaken velgen, niet mee bestelt. Maar eigenlijk heb je dan gewoon een blauwe BMW.
Leuk hoor, zo’n snelle schnitzel maar die spoilert kan echt niet. Doe mij maar gewoon een m-pakketje
Ik vind het altijd knap hoe bepaalde tuners splinternieuwe en prijzige BMW’s (en ook Mercedessen) er zo goedkoop uit kunnen laten zien.
Het maakt niet uit hoe groot je donkere wielen ook maakt, op een donkere wagen lijkt het altijd klein.
Zeker sexy!
Veeel beter san het origineel, jammer voor bmw maar mercedes is nu de maatstaf. Vorige generatie was dat de 5 serie. Generatie daarvoor de a6
Met die spoilerlip en velgen is het in iedere zin van het woord slechts een ordinair AMG-pakket voor op je 5-Serie.

Doe maar niet.
Verbetering. Spoiler achter zou ik wel eraf houden
Echt snel wordt zo’n BMW toch niet, te zwaar.
Verlagen helpt de gehele wielgeometrie om zeep, dus nog langzamer en oncomfortabeler.
Zet er een Lotus Elise naast en iedereen kijkt daar naar. Dus opvallen doe je niet.
Chique? Eh, nou nee…
Dus waarom?
Wat is die 5 serie toch dik. Bij deze Schnitzel uitvoering valt dat helemaal erg op. En met dik doel ik op de Weight Watchers, niet dat ie zo tof of mooi is… 🙄
Foto’s zijn zeer waarschijnlijk in de Maastrichtse wijk Ceramique genomen. Is het AC Schnitzer niet gelukt om één van hun tijdloze creaties in het Bonnefantenmuseum tentoon te stellen? :)
Er heeft toch ooit een Audi A6 in een museum gestaan? Was het het Stedelijk of het Moma?
https://www.audi.nl/nl/web/nl/belevingswereld/audi_events_sponsoring/stedelijk-museum-amsterdam.html
https://www.moma.org/interactives/exhibitions/1999/differentroads/index.html

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).