Skoda’s Monster Truck geeft je kinderen diabetes

Auteur: , 10 Reacties

Kennen jullie deze grappige reclame die Skoda UK maakte om de Octavia RS (daar: vRS) te pluggen? De monsterlijke creaties hierin kwamen niet louter uit de computer, want er zijn er al twee van ingezet voor een nieuw reclameoffensief.

Skoda IJscokar

Eerst was er de buggy op dikke kneiters (ze noemen hem zelf ‘vRS Mega Man-Pram‘), een twee meter hoge kindervervoerder met 20 inch bevelging, oversized remklauwen en hydraulische vering, ideaal om je hevig bebaarde Noormannenbaby mee voort te duwen.

Vandaag komen ze met een tweede lolobject uit de reclamespot, een 6,4 meter hoge ijscowagen/monster truck. Het kolossale ding staat op wielen van 1,5 meter hoog en weegt 5,5 ton schoon aan de haak. Hiermee gaan ze deze zomer de Britse stranden af om de uitgehongerde Engelse kindertjes gratis van een extra suikershot te voorzien. Best een slimme zet, als je het ons vraagt. We zijn benieuwd of we nog meer figuranten uit de reclame terug gaan zien.

Respect to the man in the ice cream van! Alleen schijnt hij geen verhalen te vertellen, hij verkoopt alleen ijs. Nou ja, hij geeft het weg, en na 6.500 porties is het gedaan met de pret. Meer vRS-reclames? Check ook even deze, van de Fabia.10 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ghehe vind beide best wel cool… Enn lachen…zouden meer merken moeten doen, zichzelf nietzo serieus nemen
@mustang750supersnake: het is inderdaad eens wat anders dan de standaard bochtige bergweg langs de kust (waar gek genoeg helemaal niemand anders rijdt) of de beangstigende verlaten metropolen waar de nieuwe auto alleen rond rijdt, zoals meestal in de autoreclames ziet.
en wat heeft het verder met de auto te maken?
@meneer: Wat heeft ‘een vrij gevoel’ met maandverband te maken? Wat heeft een zestiger op de fiets met boter te maken? Wat heeft bergbeklimmen met pils te maken? …
Skoda’s uit de vRS reeks zijn hier ook erg populair. Die zie je hier eigenlijk best vaak rond rijden.
De monster ice cream truck is wel erg tof en ook die kinderwagen zie ik wel zitten.
I scream! Truck
2 meter hoge kinderwagen? Hoe groot is die kerel die erachter loopt dan wel niet? 2 meter 75? ;-)
Speciaal voor Sir Smoke-a-lot:

http://youtu.be/Oz3z33Zyg3s

Dat je deze nog niet in een deeplinkje had gedropt. Ik was al aan het zoeken…
Dayum son… Hoe kon ik die vergeten….
Als er maar geen kindertjes onder die wielen raken…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).