Te koop: dik huis van een Mercedes-liefhebber

Auteur: , 47 Reacties

Als we de garage bekijken, tenminste.

Van elk huis dat we hier behandelen wordt eerst even een kleine omschrijving gegeven van het huis. Al is het Autoblog en staat de garage meestal centraal, soms zijn de huizen ook zeer de moeite waard. Dit huis behoort echter tot de eerste categorie. Het is een nette villa op een groot stuk grond, maar echt bijzonder is het niet.

Dat gezegd hebbende is duidelijk zichtbaar dat de eigenaar dit huis wel een autoliefhebber is. De garage met leuke nummerborden en verkeersborden is een geinig teken, maar in de garage staan twee klassiekers. Een iets minder oude SL naast een schitterende oude 220 Cabriolet. Ook de gezellige chaos in de garage laat blijken dat je er ook prima aan je auto’s kunt klussen.

Kosten? 775.000 euro. Het huis is een beetje zo zo, maar het kan natuurlijk dat het in 1977 gebouwde pand met 9 kamers precies je ding is. Hij staat overigens in Drunen, in het gezellige Brabant. Maakt het je niet uit wat voor huis of waar hij staat en wil je gewoon aan je klassiekers klussen, dan is dit huis perfect.

Met dank aan Laurens voor de tip!47 reacties

Dacht het even graniet. Jakkes.
Foto van 2 Mercedes’ en het mag gelijk op Autoblog. Komkommertijd?!
@kenner: 3 De makelaar rijdt een E Estate.
@martinus-tussengas: knap gezien. Ik spot alleen nog een Fiatje Cinquecento.
@kenner: Nee, vakantietijd
@kenner: nee fundablog over huizen met mooie garages. Komt vaker voorbij, ook buiten de komkommertijd. Niks geks
@tenaci: Ik begrijp je maar dit gewoon een huis met een garage met twee auto’s erin. Dit heeft niks te maken met gigantische huizen en prachtige garages. Dit is volkomen onzin.
@maferick74: Toch prima voor de afwisseling. Maak je niet druk.
hzr via Android app
@maferick74: ik zou graag zo’n garage hebben!
2 flessen cola in je koelkast maakt je ook nog geen cola liefhebber toch?
@kenner: het is pas echt komkommertijd als je je daar druk om gaat maken.
Nee, vakantietijd
Dit zou zomaar eens de meest matige post van 2018 kunnen zijn.
@pier: onmogelijk want er komt een R107 in voor.
En de turquoise decoraties in de woonkamer zijn een fascinerende stijlbreuk met de rest van het interieur.
Perfect voor @lekbak dus.
@viezefreddyw: Behalve de locatie (en de prijs, maar dat is slechts een detail) is dit inderdaad best leuk voor mij. Het huis is wel mijn smaak. Ik ben alleen niet zo fan van de sl, maar die 220 mogen ze laten staan. Past ook wel bij de w123 en de bmw r26.
– Standaard villa met dubbele garage.
– Spuuglelijk interieur.
– Simpele keuken.

Alleen de grote van het perceel is interessant.
Kortom een beetje matige fundaskills.
@dymf: Had je anders verwacht van een Mercedes liefhebber? Valt mee dat er geen tapijt op tafel ligt
@mistermini: en dat er geen wielen onder de woning zitten
@dymf: wie jankt er nu over een keuken? Alsof jij daar moet werken, het gaat om de schuurfactor: grote klusgarage altijd +1. Als je 8 ton voor een huis kan aftikken, kan er ook nog wel een verbouwing van een dikke ton overheen.
@marinepower: welkom 1950.
@marinepower: dit is niet echt een klusgarage. Klusgarage is meer een loodsje waar je zooi kan maken. En ruimte hebt om de motor uit de auto te vissen.

Daarnaast als ik na het klussen een lekker verfrissend drankje wil pakken dan wil ik dat niet doen uit een centerparc keuken uit de jaren 80.

Daarnaast vind ik een goede keuken ook belangrijk omdat ik van lekker eten hou. Dus minimaal 5 pitten en een fatsoenlijke oven. Dat mag wel in een villa van 8 ton mag ik hopen. Inplaats dat ik er nog een flinke verbouwing tegen aan moet gooien.

En dan hebben we het alleen maar over de keuken en de garage gehad.

Groetjes uit 2018
@dymf: En wat is er dan mooier om een huis te kopen waar je dit allemaal precies naar je eigen smaak kan inrichten/aanschaffen?
@kareljansen: dan zou ik een nieuw huis laten bouwen. Kom ik redelijk op de zelfde prijs uit.
@dymf: behalve de prijs dan van de grond, dan heb je het al gauw over 4ton alleen aan grond
@marinepower: De hele woning is van ondergeschikt belang. Zolang die warm en droog is vind ik het wel prima. Locatie, de schuur en het erf zijn veel belangrijker. Gelukkig denkt mijn vrouw er ook zo over.
Mooie naam ‘De Pieken’. Al zou ‘De Toppen’ voor dit Brabantse huis een toepasselijker naam zijn.

Gelukkig valt het bijna niet op dat er helemaal geen sneeuw op het dak ligt.
– Standaard villa met dubbele garage.
– Spuuglelijk interieur.
– Simpele keuken.

Alleen de grote van het perceel is interessant.
Kortom een beetje matige fundaskills.
@dymf: de app was stuk
Brabant? Dan is het niet eens de moeite waard voor dat geld
Keuken en interieur zien er niet uit
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Uhm dat is geen 190D, dat is een ponton (bolhoed) cabrio, die alleen leverbaar was in 220S of 220SE.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Vreselijk huis, vreselijke tuin. Zelfs als je het grondig aanpakt blijft het een ongezellige boel.
Vrijstaand, 9 kamers, enorme lap grond, van de weg af gelegen, doe maar voor die prijs, ik begrijp dat gemiep over interieurs nooit, mijn huis was oubollig ingericht met bloemetjestapijt en het beroemde zigeunerneisje aan de muur.
Maar we zagen het potentieel en het is nu een fantastisch huis geworden.
Keukens, badkamers, de hele reut kun je verbouwen jongûh, bussies met bouwvakkers, uit de Poolse Swinousje streek met gouden handjes, ik wil daar wel wonen, ies natoerrr!
@desjonnies: Ik heb niks tegen polen an sich, maar mijn geld gaat niet naar polen maar naar bedrijven in de regio met nederlands personeel uit de regio.

Overigens is het schrikbarend hoeveel mensen nergens doorheen zien en geen potentie zien. Het merendeel haakt al af als het plafond gewit moet worden. Dat is niet eens overdreven gek genoeg.
@lekbak:
Had witte Polen die ’s morgens om 07.00 aan de slag gingen en ’s avonds om 19.00 uur stopten en de boel gingen opruimen voor de volgende dag. Allemaal bedreven in meerdere taken, open en communicatief en goede ideeen aandragend, ik zal dat ‘ A-team’ altijd weer inhuren !
@desjonnies: Ik zeg geen woord over de mentaliteit en het vakmanschap van polen. Daar gaat het mij niet om. Ik vind het belangrijk om nederlands personeel in te huren juist omdat dan het vakmanschap in nederland blijft. En omdat het goed is voor de lokale economie.

Overigens woon ik in een dorp met <2000 inwoners en met een ondernemersvereniging met meer dan 100 leden. In elke straat (!) zitten verschillende zzpers die met name in de randstad werken. Er is een grote groep noorderlingen die kan en wil werken als oostblokkers en die zijn erg geliefd in de randstad (en goed betaald). Ook in de binnenvaart heeft men liever een noorderling dan iemand uit het zuiden, puur om de werkmentaliteit.
@lekbak: Wij Noordelingen hebben prima personeel, echter is er weinig werk te doen. Dan maar werken in de Randstad, maakt ze niet uit, daar is vakmanschap nog gevraagd. Zoals lekbak al stelt , is vakmanschap in nl behouden gezond voor de lange termijn.
Wat zeurt iedereen over de keuken, als je een goede “vaatwasser” hebt hoef je daar niet te komen.
Leuk huissie. Je bent nog 1 tot anderhalve ton kwijt voordat je het een beetje leuk hebt (er moet natuurlijk ook een zwembad in; opzouten met die lullige bosjes). Daarnaast is de garage wat klein.
Grootste probleem: grote weilanden op een paar meter naar het westen en die horen bij een ‘zuivelboerderij’. Je moet dus wel van agrarische lucht houden!
@gregorius: Een melkveehouderij stinkt nog niet de helft van varkens of kippen. En de stank die er af komt is nog minder vervelend ook.
Ik ben zo blij dat de makelaars tegenwoordig ook de HDR-knop op hun toestel weten te vinden en die ook meteen naar 11 draaien
@gulli: oh, jij ook al? :D
Met wat voor matige HDR instelling zijn die foto’s gemaakt? Schaam je, makelaar!
Prima ruime garage, fijne ruime lap grond. Maar huis mag tegen de vlakte, zowel in- als exterieur niet wat ik zou wensen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).