Tesla opent bizar groot pand in Eindhoven

Auteur: , 52 Reacties

Vandaag is de nieuwe locatie van Tesla in Eindhoven geopend.

Het nieuwe pand is gelegen aan de Boschdijk 1111, deze bestaat uit een Store en een Service center. De Store is vanaf 14 december geopend, het Service center zal op een later moment open gaan. De nieuwe, grotere vestiging meet in totaal maar liefst 5500 vierkante meter! De nieuwe locatie vervangt daarmee de oude Store, die was gevestigd aan de Huizingalaan en bood amper plek aan een tweetal auto’s.

De nieuwe Store is van maandag tot vrijdag geopend van 10:00 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Model 3
Tijdens het open huis, morgen en overmorgen (vrijdag 14 en zaterdag 15 december) is ook de Model 3 te zien. Vandaag was er al een preview, check de foto’s in de gallery. De prijzen konden we laatst al met je delen. Mocht je willen kijken, er is een barista aanwezig en is er voor kinderen tot 8 jaar een race track om de elektrische mini-Tesla te testen.
De eerste Nederlandse klanten hebben vorige week een uitnodiging gekregen om hun Model 3 te configureren. De eerste leveringen zullen plaatsvinden in februari/maart 2019.

Uitbreiding in Europa
De vestiging in Eindhoven bedient het zuiden van Nederland. Tesla telt momenteel acht Sales- en Service locaties in Nederland, maar met Mobile Service kunnen klanten in veel gevallen ook aan huis worden geholpen. Op dit moment heeft Tesla in Nederland tien Mobile Service auto’s. Met meer dan 111 Retail Stores en Service locaties, en het groeiende Superchargernetwerk met meer dan 430 locaties in Europa breidt Tesla dus steeds verder uit. Sneller dan elk ander merk dat ooit in Nederland heeft gedaan?52 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Plastic Fantastic
Ziet er schitterend uit! Ik wens ze er heel veel succes mee!
PS: Wat mij aan die Model 3 echt niet bevalt is het dashboard. Ik heb de info die ik graag regelmatig wil raadplegen ’t liefst recht voor me. Ik weet ’t natuurlijk niet zeker, omdat ik er nog nooit in gereden heb, maar ik vermoed, dat zo’n enorm infotablet te veel van de weg afleidt. Bovendien vind ik dit dash erg kaal. Toch zou hij bij mij voor de deur mogen staan.
@9000cse: headup display?
@imaginenl: Dat is natuurlijk ’n oplossing, maar dat maakt het dashboard er ook niet minder kaal op.
@9000cse: niks mis met kaal 🤭
@9000cse: kijk die eend 🦆 heeft nog wat mooie klassiekers in zijn head-up display 👍🏻. Blijven spartaanse wagens, mooi exemplaar!
@enjoypunani: Hahahahaha!!! Dit zul je wel niet bedoelen. Zie 4e foto.
@imaginenl: zit dat erop?
@sjonniedeluxe: blijkbaar niet dus
@9000cse: heel veel info heb je natuurlijk niet meer nodig, zoals een toerenteller. Overigens zit de snelheidsmeter bv. alsnog prima in je gezichtsveld. Het is even wennen ja, maar het went snel. Ik vond het dashboard niet per se mooi, maar wel heerlijk opgeruimd, ruimtelijk en veel overzicht. En de ventilatieroosters die helemaal van links naar rechts lopen ook briljant. Lekker briesje waar je maar wil.
Ongekend, van een mini showroom met 2 auto’s naar een giga pand aan de Boschdijk. Stond ondertussen al weer heel wat maanden leeg. Altijd wel een automotive pand geweest maar nooit verwacht dat Tesla deze overstap zou maken. Niet te missen in ieder geval als je bij Best de snelweg verlaat en richting Eindhoven rijdt.
@densk: Zo’n tablet is misschien wat veel, maar ik was binnen een dag aan de centrale klokkenwinkel in mijn X-trail gewend.
@mopar70: Reactie was bedoeld voor 9000cse
Waar gaan ze dat pand mee vullen dan? Nog meer praatjes en valse beloften? (Tesla fanboys incoming in 3… 2… 1…)
@henk_he: ik denk de Tesla occasions.
Een winkel? Wat ouderwets van Tesla…
Mooi pand! Maar ff serieus… die Model 3 dat is toch gewoon een saai en lelijk hok of niet….
@jaso013: nee, dat is het niet hoor
@jaso013: ja, de binnenkant is niet echt gezellig of zo.
@drdre1: je moet ook zelf de slingers op hangen.
Jeetje. Kunnen ze de hele showroom volzetten met alle mogelijke opties. Het zijn er 3.
JetCars Exclusive, gefeliciteerd met jullie nieuwe pand!

Erg mooi ingericht. En slim om droogloopmatten onder de auto’s te leggen, dan blijft de tegelvloer vast een stuk schoner.
In dat pand heb ik mijn 2e hands Tesla S gekocht. Wat een toeval! Waar is die autohandelaar heen?
@porsche928: helmond
Wat een belachelijk wagentje is die rode, en dat interieur. Man man man…
@alcantara: daar kan je autohart met geen mogelijkheid sneller van gaan kloppen
@alcantara: interieur ziet er echt heel ongezellig en goedkoop uit zeg..
@thijsj: hoezo goedkoop? Ik zie hout, dat is premium en een heel groot beeldscherm, ook premium. Dit is gewoon een heel strak premium interieur.
@mashell: grapje zeker? Ik zie een lelijke opplaktablet, een hoop plastic op ’t dashboard, in de deuren en een stuur dat er nog goedkoper uitziet dan dat van Dacia.
@alcantara: Waar doel je precies op m.b.t. het interieur?
Grappig, daar heb ik 4 jaar geleden mijn Lexus gekocht.
@weslexus: heel grappig
Ik hoop dat het hele modellengamma erin past
Ein-to-vuh Ein-to-vuh Ein-to-vuh!
@drdre1: Brabant…. Zucht
@sanderm3:… een zucht van tevredenheid! Mooi! 👍🏻
@drdre1: winkelcentrum Woensel! Woensel!
In BE zeggen we dat de deurwaarder is gepasseerd bij Model 3 ….
Alle meubels het huis uit behalve een stoel en een tafel …
@dwfc: In ieder geval heb je t.o.v. de concurenten wel een grote flatscreen in huis staan.
Maar welke meubels mis je dan precies?
@evdw: Ik ken niet zoveel van auto’s maar ik dacht dat de voorzijde de achterzijde was met die plank tegen de A stijl ! Minimalistisch …. ik neem aan dat jij thuis dan ook enkel een tafel en een stoel bezit ;-)
@dwfc: Jij maakt de vergelijking met een leeg gehaald huis en dat in de Tesla alleen een tafel en een stoel over zijn. Ik vraag me af welke meubels dan zijn weggehaald uit de Tesla en welke je dus mist.
@dwfc: Wat een lol zullen jullie hebben daar in België met die leuke grapjes!
Fotograaf hangt een beetje scheef als ie foto’s maakt.. Mooi pand! Hopelijk gaan ze in Amsterdam ook wat nieuws zoeken, het is daar best vol..
Het interieur maakt je toch uitermate droevig gestemd. Ik zit veel in de auto, het interieur van mijn talisman is wel aardig te vertoeven. Dat van mijn vorige lease c-klasse nog beter maar dat van Audi lijkt me ook wel wat. Dit interieur doet me denken aan de wachtzaal van een ziekenhuis
@fabian159: Beste Fabian, let op uw woordkeuze …. interieur :-)
Genoeg ruimte voor de 3 modellen..
Flink pandje om warm te stoken.. moet wel groene srtoom zijn
Oude eigenaar kon het goed verkopen, die zit nu tijdelijk in Helmond en gaat ergens nieuw bouwen.
@johan1976: liever hij dan ik.
Wat blijft het toch een vreselijk lelijke auto van binnen… pfff echt sex loos…
Prachtige buitenkant en wat een armetierige showroom van het Tesla pand, vast een huurpand waarin het goedkoopste plafond moest.

Ik ben best een Tesla fan, de Duitse 3 toch mooi 6 jaar te kakken gezet en inmiddels bijna het duurste automerk ter wereld met ook nog eens goed netwerk supercharges, Tesla only. Fantastische prestatie!

Nu nog mooie panden laten ontwerpen die binnen en buiten net zo bijzonder zijn als Tesla zelf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).