Valet parkeert Porsche Carrera onder SUV

Auteur: , 18 Reacties

Ja, maar daar hoort 'ie toch helemaal niet!

Valet parkeert Porsche Carrera onder SUV

Wanneer je op vakantie gaat naar het Australische Sydney en 650 dollar per nacht betaalt voor een kamer, dan mag je best verwachten dat het personeel competent is en weet wat het doet. Fouten zijn echter menselijk, dus moet je de gevolgens soms nu eenmaal accepteren. Of deze gedachte momenteel ook rondklettert in het brein van de eigenaar van deze Porsche Carrera, kunnen we alleen maar hopen.

Het incident vond gisteren plaats bij het Hyatt Regency Hotel, te Sydney. Aldaar zagen en hoorden verschillende oog- en oorgetuigen een bizarre crash, waardoor ze vermoedden dat er een nieuwe Fast & Furious werd geschoten. Enkele tellen later bleek dat dit absoluut niet het geval was, en dat het merkwaardige ongeval gebeurde in het echte leven. Dit bleek vooral voor de valet een knelpunt te zijn, daar hij in plaats van heldhaftig en ongedeerd uit de auto te stappen, door de brandweer uit de Porsche geknipt moest worden.

Het is niet precies duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, maar verschillende ooggetuigen melden dat ze net voor het incident hoorden dat een krachtige motor flink op zijn staart werd getrapt. Vervolgens schijnt de Porsche tegen een oranje SUV aan te zijn gereden, waarna hij een witte Kia ramde. Omdat deze tegen een reeks paaltjes werd gedrukt, besloot de Porsche de onderzijde van de SUV te inspecteren.

Er is niemand gewond geraakt. (Bron: ABC News)

Met dank aan Simon voor de tip!18 reacties

De 2018 subaru xv, geschikt op elk terrein.
@nasty: Thanks, de auteur wist blijkbaar ook niet om welk model het gaat gezien hij het alleen over ‘een oranje SUV’ heeft.
@fromtheg: zeldzaam, lelijk maar toch herkenbare en unieke velg :)
Dit zal dan wel de laatste keer geweest zijn dat die valet de onderkant van een suv inspecteerde.
Suv….?!
hmmmm, dat kan je dus gebeuren als je met een lage sportwagen achterop een SUV knalt. Dus….alle SUV’s de wereld uit!!
@ttr6: dus ook maar alle vrachtauto’s, campers en tanks, o nee, die is te zwaar, de wereld uit? Lijkt mij handiger om de Porsches dan maar de wereld uit te helpen.
@erik2907: Dit kan je ook met een dacia logan overkomen als je genoeg snelheid hebt…
@lekbak: snelheid en Dacia? 🤨
@erik2907: Goed idee!! ;)
@ttr6: er is maar weinig voor nodig om die hooivork uit de kast te trekken.
@ttr6: Andersom kunnen de SUV adepten natuurlijk ook roepen dat alle sportwagens de wereld uit kunnen…
Je moet iets als er weinig parkeerplek is.
Was die Kever niet plat genoeg?
@bennyweisz: grappig
Verbazingwekkend hoe sterk de Porsche is (als je doorklikt). Nog geen deukje in het dak met een SUV die er overheen geweest is. Wat dat betreft juist een heel veilige auto..
#toomanyhashtags #snowflake
‘Hi darlin’, how was work today?’….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).