Verstappen: “geen excuses, 2017 is geen leerjaar meer”

Auteur: , 30 Reacties

Potjandikke wat kijken we uit naar aanstaande zondag! De eerste F1-race van het jaar staat weer op het programma en de verwachtingen zijn hooggespannen. Hoe kijkt Max naar het nieuwe jaar?

De Nederlander geeft om te beginnen aan dat hij uiteraard veel zin heeft in het nieuwe seizoen. Hij heeft slechts een paar testdagen in de RB13 gereden, maar wel een hoop uren in de simulator gezeten. De kwalificatie voor de Grand Prix van Australië wordt echter de eerste echte krachtmeting tussen de diverse teams en pas dan is het zinvol om conclusies te trekken.

Toch is dit seizoen voor Max anders dan 2015 en 2016. De Nederlander heeft het gevoel bij de gevestigde orde te horen en 2017 kan in zijn ogen dan ook niet meer worden bestempeld als leerjaar. De ietwat nutteloze discussie met betrekking tot de vraag of Verstappen voor het kampioenschap kan gaan, wordt door Max zelf in de kiem gesmoord. Hij is immers afhankelijk van de auto en totdat we weten hoe goed die is, is elke discussie een beetje zinloos.

Verder geeft Verstappen aan dat hij nu nog niet weet of hij zondag zal strijden voor P1, P3 of P5. Zolang hij niet hoeft te knokken voor P7 of lager is de Nederlander tevreden, maar hij zal z’n auto hoe dan ook uitwringen tot op de limiet. En da’s precies wat we wilden horen! (via: GPupdate)

De GP van Australië vindt aankomende zondag plaats in Melbourne. De start zal om 7u Nederlandse tijd plaatsvinden, maar let op! De klok wordt een uur vooruit gezet, dus feitelijk begint de race om 6 uur Nederlandse tijd. Op welke zenders je de race kunt zien check je HIER, of bekijk de mogelijkheden voor online kijkers en F1 livestreaming.

UPDATE: de overige tijden voor dit weekend, oa te zien via Ziggo:

Vrijdag 24 maart
Eerste vrije training van 2 uur tot 3.30 uur.
Tweede vrije training van 6 uur tot 7.30 uur.

Zaterdag 25 maart
Derde vrije training van 4 uur tot 5 uur.
Kwalificatie van 7 uur tot 8 uur.

Zondag 26 maart
Race om 7 uur.30 reacties

Mensen, de race is om 08:00 uur. Ik las in andere artikelen 07:00 uur. Maar de klok gaat een uurtje vooruit van Zaterdag op Zondag nacht. Staat ook op de website van Formula1.com
@kilum: Ik zie nu ook dat het hier in het artikel staat. Begin nu zelf te twijfelen.
@kilum: De race begint ‘gewoon’ om 07:00 uur.
@viezefreddyw: Op Formula1.com staat 08:00 your local time.
@kilum: Het zal wel 7 uur wintertijd zijn en 8 uur zomertijd
@kilum: 6 uur zegt ie bij mij en ik woon in het VK dus 7 uur Nederlandse tijd.
@sketcher: ik woon ook in het vk. Hoe kijk jij de race?
@964rs: met zn ogen;-)
@kilum: de tijd gaat toch vooruit van zondag op maandag?
@str8six: 2017 In de nacht van zaterdag 25 maart 2017 op zondag 26 maart 2017.

Bron: http://www.kalender-365.nl/zomertijd_en_wintertijd.html
@kilum: dank. Dacht zondag op maandag, dat zei een collega. Doos.
@str8six: Ooit eens een collega doen geloven tot woensdag dat de tijd niet was veranderd. Alle klokken terug op oude tijd gezet toen we er s’maandag achter kwamen dat hij nog van niets wist en allemaal mee spelen. Hij was vrij boos toen hij te laat was voor een etentje na het werk op woesndag avond maar wij hadden gelachen en daar ging het om. Mooie tijden. Lukt nu niet meer met alle mobieltjes die zelf van tijd veranderen. Maar de tijd veranderd altijd van zaterdag op zondag.
@sketcher: wat voor tent werk jij dat ze daar 3 dagen lang de tijd niet weten??
@sketcher: wat een humor heb jij, ik kom niet meer bij
@kilum: als je de klok hebt verzet, begint de race om 7:00 :)
Met het zoveelste nutteloze nieuwtje over de F1 en Max Verstappen ben ik toch weer 3 minuten dichter bij Zondag gekomen. Bedankt autoblog. Scheelde weer 3 minuten werken.
@loewie1984: graag gedaan!
Zin in! MAAR ondanks nieuw bestuur bij de F1 is het nog steeds bijkans onmogelijk om een race te kunnen kijken (als je niet bij Ziggo zit)… En nu is ook nog de enige goede streamer verdwenen… Kortom, grote kans dat ik de eerste race later op de dag via een torrent moet binnenhalen ofzo. Ik betaal graag enkele euro’s per maand voor d’r SkySports uitzendingen, maar dat kan gewoonweg niet.
@trustmeiamanengineer: Je kan een race of welke wedstrijd dan ook los kopen via Ziggo. Kost een paar Ekkermannetjes, maar dan kan je hem in ieder geval wel zien. Ik geloof een Euro of 4 dat het moet kosten.
@trustmeiamanengineer: overstappen op Ziggo ;-) F1 is uberhaupt zo’n beetje het enige dat ik kijk op TV. Wat een bakken stront wordt er op de netten vertoond tegenwoordig zeg. Hersendodend, het erge is dat er nog hele volksstammen naar kijken ook. Echt vreselijk.
@str8six: inderdaad, maar zondag met lubach kan ik wel waarderen.

OT: Het moet toch gebeuren. Reputatie leerjaar lijkt mij minder fijn. Alsof je dan meteen minder goed bent ofzo.
@str8six: @viezefreddyw: tja, dat vind ik dan wel weer aardig wat geld voor die inferieure uitzendingen. Voor SkyF1 zou ik wel een paar Euro per maand overhebben. Maargoed, ik heb van iemand z’n Ziggo inlog “geleend” dus kan nu iig via Go de gratis zender Ziggo Sport kijken. Op dit moment de beste oplossing dan maar…
@trustmeiamanengineer: eens! Sky is zeker beter, BBC genoot ik “vroeger” ook van. Veel beter commentaar, interessant voorbeschouwing en overall meer kennis van zaken. Maar ach, je heb iig een oplossing gevonden. Creatief zijn, roeien met de riemen die je hebt en zondagochtend er weer bij!
@str8six: ik mis ze ook de BBC uitzending…
@str8six: ik wordt inderdaad zo moe van die voorbeschouwing van Ziggo. Vroeger was het vooral Olav Mol met leuke onderdelen zoals nieuwe onderdelen die de teams meenamen. Nu is het de grote max show met alleen maar dom gelul
@mrrallycross: ja idd, lekker al dat klapvee in de studio en bij het woord “Max” al beginnen te juichen… Ja, vroeger, “Voorspellen met Allan” en het allermooist was die studiopresentator, die wat oudere man op RTL5. Toen begon internet net op te komen en dan zei hij: “mail nu naar double-u, double-u, double-w dot. @ rtlgrandprix.f1dotnl en maak kan op deze bizar mooie prijzen” *shot van een F1 rugzak en voorpagina van Formule 1-blad* Those were the times!! :’D
Dan die je het goed: 19 jaar oud en uitgeleerd zijn. Heeft hij nou overigens zijn school af gemaakt? Maakt in zijn geval geen biet uit natuurlijk, maar ik vroeg het me af…
Top. Geen excuses
Wekker gaat automatisch met de klok mee dus komt goed.
En wat in Belgiê met het volgen van de F1 ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).