Video: dragrace shootout met o.a. 9ff, Aventador, F40 en P1

Auteur: , 29 Reacties

Dragracen. Op autogebied de meest simpele vorm van vermaak, maar het blijft mooi om te zien als twee supercars het tegen elkaar opnemen.

Porsche 911 9ff vs Ferrari F40

In deze video mag de winnaar het in de volgende ronde tegen een nieuwe uitdager opnemen, de verliezer druipt af en mag ergens anders z’n wonden likken. Onder het deelnemersveld bevindt zich genoeg bijzonders. De Ferrari F40 met 600 pk onder de kap is al de moeite van het kijken en luisteren waard, maar er staat nog veel meer moois klaar op de dragstrip. Een Ford GT 720 Mirage, de Porsche 911 9ff, twee McLarens (een 12C en een P1) en tot slot een Aventador maken allemaal deel uit van dit ultieme wedstrijdje verpissen.

Helaas is de start hier en daar niet helemaal koosjer, iets dat in zo’n beetje elk dragfilmpje gebeurt, maar dat mag de pret gelukkig niet drukken. Ook is het jammer dat de GT 720 Mirage het maar één rondje volhoudt, want het geluid van de opgekalefaterde Ford GT is werkelijk niet te versmaden. Genoeg gezever, kijk zelf of de oude F40 nog een beetje mee kan komen met z’n modernere concurrenten.29 reacties

Spuit die F40 in Blu Pozzi, geef me de sleutels, en je hoort me de rest van mijn leven nooit meer zeuren.. Prachtig kanon.
Hahahaha die p1
Naast die F40 klinkt de rest toch allemaal een beetje tam.
@Careltje: nou die aventador is nou ook niet stil te noemen…
Idd jammer van de Ford. Wat een sound o.0

Ook de F40 is erg lekker.
Gezien het verschil van die 9FF met oa die Lambo deed die F40 het lang niet gek. Mag ook wel, lichtste van heel de club natuurlijk, maar vooral met dit vermogen vast een turbogat van formaat. Hoe dan ook de meest indrukwekkende verschijning, misschien wel juist omdat ie dik 25 jaar oud is :) Legendarisch apparaat!!
Het valt me keer op keer op dat iedereen voor de F40 gaat, waneer je hier een uur in hebt gereden… Is de lol er echt snel vanaf
@timd: ja inderdaad. Zo enorm saai…….
@roppp: F40 is een geweldige ervaring om mee te mogen maken, zo intens zo bruut, maar geen enkele comfort dus de reactie van TimD is echt wel op zijn plaats.
Naar een uurtje F40 wil je er echt wel even uit.
@bofkont:
Je wordt oud Bofkont, of gewoon week. Als jij er eentje regelt rij ik er in 1 ruk mee naar de Côte ‘d Azur. Kan nooit veel spartaanser zijn dan waar ik dagelijks mijn kilometers mee maak.
@tupperware: haha laten we het dan maar op persoonlijke voorkeur houden, ik hou van comfort.
@tupperware: laat me raden.. Een Land Rover Defender ?
@bofkont: dan stappen wij samen in een P1 !
@timd: kwestie van smaak lijkt me… Een Veyron of Pagani zal ongetwijfeld comfortabeler zijn, liever een uur in een F40 dan een dag met één van genoemde twee… Liefde maakt blind ;)
@TimD: Gaat je toch vervelen op de playstation/xbox?
@fernie: weinig spellen die een F40 in het arsortiment hebben, in mijn tijd PlayStation one ? Nu zou ik inprencipe elke dag in een f40 kunnen stappen, gelukkig werkt mijn 2.04cm ook niet erg mee.
-edit: nutteloze bijdrage-
filmpje replay, opnieuw replay, opnieuw replay, opnieuw replay… en zo gaat het hier maar door! :)
Wat een verschil in reactie snelheid, 9ff en de aventador
@juniorclk: Leek wel alsof de aventador bestuurder gewoon te laat reageerde. Leek nog een halve tel niets te doen.
@juniorclk: Inderdaad, bij een gelijke start had de 9ff het nooit gehaald. Niet dat het verder iets uitmaakt, het blijft een mooi filmpje.
Wat een lekkere selectie wagens zeg! Die F40 kan nog aardig bijbenen ook en wat een geluid! Geen eindeloos gezeik van sponsoren of kansloze intro’s, gewoon rijden. Hier kunnen andere dragrace-filmmakers (noem je dat zo?) nog wat van leren.
Werd die 9ff nou gediskwalificeerd ofzo tegen die Aventador? Want hij won, maar je ziet hem niet in de volgende race…
@kees66: Dat viel mij ook op. Ik snapte het ook eventjes niet.
@widodh: klopt idd geen hout van! Witte wint!
Heerlijk filmpje, alleen reactiesnelheid geeft een vertekenend beeld.

Mijn top 3:
Ferrari F 40
Aventador
McLaren P1
Het geluid van de P1 is geweldig!
Prachtige wagen die verkies boven alles in dit filmpje.
De F40 ziet er nog leuker uit in het geel.
helaas geef RUF tegen P1 :(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).