Voor in de zandbak: Mansory G63 AMG Sahara Edition

Auteur: , 22 Reacties

Niet opvallen in je opgedirkte G-Klasse? Het lijkt onmogelijk maar Mansory speelt het klaar.

Nee, deze G-Klasse van Mansory gaat niet onze armzalige Amaroks vervangen bij Defensie, noch is het de nieuwe ride van een Zandbakistaans leger. Dit is de Mansory G63 AMG Sahara Edition. Om indruk te maken op zandhazen heeft Mansory de G63 AMG volgehangen met dikke bumpers, joekels van spatbordverbreders en een behoorlijk angstaanjagend front. De weinig geprofileerde bandjes om de gigantische 22-inch velgen doen vermoeden dat deze G63 AMG stiekem helemaal niet voor de Sahara bedoeld is.

Binnenin heeft Mansory een poging gedaan het hoekige dash van de G-Klasse een makeover te geven, maar in combinatie met de verschillende patronen en gebruikte stoffen oogt het geheel nu niet bepaald subtiel dan wel verfijnd. Vooral de overkapping over de tellers en het normaal ‘zwevende’ scherm van het infotainmentsysteem komt nogal lomp over.

Gelukkig is de Mansory G63 AMG Sahara Edition ook snel weer uit het zicht verdwenen, onder de kap gaan namelijk 828 kamelenkrachten en een elektronisch afgeregeld koppel van 1000 newtonmeter schuil. Precies 292 pk en 240 Nm meer dan de G63 AMG af-fabriek heeft.

In Genève zal de G63 AMG Sahara Edition overigens de stand moeten delen met een smurfblauwe door Mansory onder handen genomen S63 AMG Coupe.22 reacties

Ziet er geslaagd uit naar mijn idee
@jordip: whahhahaha
@jordip: Past prima voor de AH haha
Wielen in het zwart, dan is ie 100%
Super vet
Kan Dan Bilzerian ook weer een nieuw speeltje kopen..
@screamgt: Precies!
Hahahaha, dat interieur! Schitterend gedaan, kunnen de jongens van ‘De Grote Beurt’ nog wat val leren…
Ik moet eerlijk toegeven hij is fantastisch, en een stuk afgeronder.
Nieuw seizoen ‘pimp my ride’. Uitgerust met zandbak in de kofferruimte?
@chavisko: En kamelenmelkkoelers
Tja…
Zouden de designers van mansory ooit nog ergens anders dan tuners aan het werk kunnen. Als je dit kan tekenen en het in productie laat nemen dan zit er toch wat goed mis in je bovenkamer.
Vind deze G63 gewoon supervet en die 4 lampen er bovenop staat stoer net als op Amerikaanse trucks.
Wil hem wel eens “offroad” zien rijden.
Volgens mij is een hobbelig zandpaatje al teveel..
Helaas hebben ze in woestijnen geen tankstations. Rustig met je rechtervoet dan. Is niet erg doordacht….
@dizono: Je begint richting meneer-snuift-te-veel te gaan met je artikelen. Houd het lekker informatief, niet te veel poespas of de clown in je naar boven proberen te krijgen. En nee, autoweek is niks voor mij.
@marikoelolo: Niet zeuren dan.
Extreem over de top.
Prachtig, zouden we meer moeten zien, goed oog voor detail, designers met smaak en het ziet er niet saai uit, de camouflage past helemaal bij de sahara en het dashboard is nog moderner gemaakt, kunst als je het mij vraagt
Verschrikkelijk interieur maar ik wil er best mee op vakantie hoor!
Bassie en Adriaan is er nix bij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).