Waarom deze grijsaard nog gelooft in Robert Kubica

Auteur: , 12 Reacties

Deze man gelooft in Robert Kubica. Deze man ziet toekomst, in zowel Robert Kubica als hemzelf.

Mario-Igor-Rossello

Het kan nog! We dachten dat de kansen van Robert Kubica op een F1-zitje helemaal dood waren. Doch de mensen rondom de Pool weten van geen wijken en pogen zoveel mogelijk geld op te trommelen om de comeback alsnog van de grond te krijgen. Collega @ikschrijfookoverautos is er overigens helemaal klaar mee. Hij vindt dat het mooie sprookje inmiddels gedegenereerd is tot een draak van een verhaal.

Zit op zich wat in. Alles valt of staat bij de snelheid die Kubica nog aan de dag kan leggen. Zeker is dat hij geen secondes tekort komt op de rest van het veld qua rondetijden, wat op zich al knap is. Doch de keiharde realiteit is wel dat zelfs als hij maar een halve seconde per rondje langzamer is dan Lance Stroll, dat een halve seconde teveel is. Oké, cynici zullen zeggen dat die halve seconde precies is wat Pa Stroll zoekt. Echter, heeft Kubica zelf in dat scenario iets aan zijn terugkeer? Ik ben net als mijn waarde collega geneigd ontkennend te antwoorden op die vraag. Nadat alle mooie verhalen geschreven zijn, zou hij dan slechts in de F1 kunnen blijven als zijn sponsors dik blijven betalen.

Iemand die geacht mag worden kennis van zaken te hebben, heeft nog altijd een rotsvast vertrouwen in de eenvoudig GP-winnaar. Het gaat om Mario Igor Rossello, de man die je ziet op het plaatje hierboven. Hij is de chirurg die Kubica weer gemaakt heeft na diens ongeluk. Op Twitter laat Mario het volgende optekenen:

Rossello-Tweet

Het is duidelijk, deze man staat achter zijn product. Of Williams zit te wachten op de mening van de good doctor is echter de vraag.12 reacties

Vind het op de inleidende afbeelding nou niet echt duidelijk welke grijsaard het nou om gaat.
Daar had best een pijltje bij gemogen.
Prima kerel ..
Stuk positiever dan Schumacher zijn dokter ..
@lincoln: Hahahahaha lul, wel een goeie!
@lincoln: Je hebt de comment van het jaar wel gemaakt
“Of Williams zit te wachten op de mening van de good doctor is echter de vraag.” Zelfde geldt voor uw lezers.
@connielingus: prima leesvoer.. jouw structurele gezeik daarintegen..
@lekkaah: Heb je last van je zwakbegaafdheid of red je je wel?
@connielingus: goeie.. goeie..
@connielingus:

Onzin .. wil nu alles over deze grootheid in de F1 wereld weten ..
Hobby’s .. lievelingskleur .. of hij spinazie lekker vindt ..
Volgens mij heeft Kubica zelf al aangegeven niet als veldvulling mee te willen rijden. Zolang hij probeert een zitje te bemachtigen, ga ik ervan uit dat hij heel reëel is over zijn eigen snelheid. En dan ga ik ervan uit dat hij weet dat ‘ie snel genoeg is!
Die man had wat uit te leggen als die arm níet geschikt was voor een lekker potje sturen…
Trager dan Stroll is niet mogelijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).