Wald gooit Japans sausje over Audi A7

Auteur: , 22 Reacties

En dat gebeurde best subtiel, voor Wald-begrippen.

De Audi A7 is door de bekende namen op ons continent al tot in den treure getuned. Bijvoorbeeld door ABT, Senner, MTM, en vooral ABT. Aan de andere kant van de aardbol begint Wald nu aandacht voor hun creatie te vragen: ze hebben het Black Bison-principe doorgevoerd op de vierdeurs coupé en geven hem nieuwe bumpers en zijskirts, alsook dubbele uitlaatuiteinden die in elkaar overlopen.

De sinistere look wordt afgemaakt door 20-inch velgen. Of ze ook met het vermogen van de 2.8 TFSI, 3.0 TFSI, 3.0 TDI of de 4.0 TFSI uit de S7 hebben geknoeid is niet bekend. Tot nu toe is dit de enige vrijgegeven info. Maar wat vinden we ervan, een beetje Black Bison-swag uit het Oosten over een Duitse autobahnknaller?

Update 04-07: Er wordt al aan de bodykit gewerkt. Op de nieuwe foto’s is te zien hoe de A7 enkele mallen aangemeten krijgt.22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Dik machien!
Voetballers, eat your heart out.
Heb persoonlijk echt niets met de a7. Lijkt wel een porsche panamera met iets subtielere lijnen
Ziet er zeer subtiel uit! Approve!
Dikke Porsche uitlaten onder je Audi! Bentley velgjes eronder en je bent helemaal de man bij Dub.
Top, alleen iets hoger.
@e550: nee is goed zo ;-)
Techart uitlaten op een Audi. Noooo thanks.
Deze staat, evenals de rode neusbeer, grijze reuzenkangaroe en de goudhaas, op de nieuwe zwarte lijst van Sharon Dijksma, en is daarmee wel o.k.
Het is meer “Wald gooit virtueel sausje over A7”, dat verklaart ook waarom er geen specs zijn: het is puur photoshop.
Wat een sexy auto is de a7 toch maar dit maakt het toch net ff wat mooier! Good job!
De uitlaten in het midden samenvoegen….. kan het ringenlogo er af
de 2.8 is een Fsi geen Tfsi.
Tupperware of niet, het blijft een schijtende Dachshund….
Waar lijkt dit toch op ik kan er niet op komen iets met Beieren schiet me wel te binnen maar verder en iets met een 4 en een treincoupe
Verder tja leuke sjonniesbak mij een te hoog petjes gehalte verder ach wel grappig voor een DKW of zoals u wilt een Auto Union…. hebben nee, wat ooo gratis, gratis is goed, dan ben ik ff naar de garage ff inruilen dit voor een…eh… ik denk …eh…. een Alfa,….. jep een Alfa.
@hanzel: dude. Zeg dan niks
@civic1990:
Iemand op zijn vagje getrapt of zo???
Nu u weer ….
@hanzel: Hmmm iemand met civic in zijn naam lijkt mij eerder jdmfan dan een vagje.
@hanzel: denk het niet hoor… Maar denk eerder omdat dat je post een onsamenhangend, onduidelijke bak rommel is….
@Bisazza: +1 ..
@Bisazza:
Net als een Audi dus, een bak met rommel, leuke woordspeling btw
ik zal eens nalezen of het altijd technisch verantwoord moet zijn en vooral in perfect Nederlands geschreven dient te worden en gefundeerd onderbouwd stukje moet zijn wat er geplempt moet worden…..
Dit is toch een “forum” waarin een ieder (zich houdend aan de regels) zijn mening mag spuien over een bepaald merk/model/prototype…. of moet ik deze topic dan overslaan, dan graag dit aan AB redactie zenden met je verzoek, wat zal het een saai forum worden dan….. pfffff

@ Sjaak
Kan een droom van hem/haar zijn om ooit een Audi te bezitten, net als dat ik er van droom dat ik ooit een Aston Martin mag bezitten model om het even.

Om even uit de doeken te doen wat ik bedoel met mijn stukje
Beieren BMW
Treincoupe, verwijzing naar de coupe versie van de BMW 4 en dan bedoel ik dus dat het model hierboven verrekte veel op de BMW 4 coupe lijkt, zo duidelijker???

En wat ik bedoel met de rest moge duidelijk zijn anders zoek je even de historie op van Audi uit welke merken dit merk is voortgekomen: (overigens niks ten nadele maar zeer succesvol)
Auto Union
DKW
NSU
Horch en wat ik nog vergeet….

En ik zeg niet dat dit een slecht merk is, maar dat de figuren die zich er in verplaatsen het merk een slecht imago geven, en ik ben er wel achter dat dat niet alleen in dit kouwe kikkerlandje ( dit laatste is cynisch bedoeld) of moet ik dit ook weer uitleggen, voorkomt.

Ik heb je de moeite bespaard

http://nl.wikipedia.org/wiki/Audi

Heel veel plezier met lezen
Lekker dikke wagen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).