Private lease bij de supermarkt: het kan vanaf morgen

Auteur: , Geen reacties

Privé een auto leasen is hot en deze actie maakt 't wel heel gemakkelijk om zelf een contract af te sluiten.

LeasePlan Albert Heijn XL

Eerder berichtten we al over de opkomst van private lease. Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een werkgever hun auto te leasen en daar zijn goede redenen voor te bedenken. Je weet immers van tevoren wat je per maand kwijt bent aan je auto, met inbegrip van onderhoud en eventuele reparaties.

Uit onderzoek is gebleken dat zelfs 25% van de Nederlanders nadenkt over het afsluiten van een private leasecontract, en zij worden nu op hun wenken bediend. LeasePlan start morgen (27 april) namelijk met een actie waarbij een private leasecontract kan worden afgesloten bij 35 Albert Heijn XL-vestigingen door het gehele land.

De actie duurt tot en met 3 mei, de auto’s die kunnen worden geleased zijn de Hyundai i10 en de Hyundai i20. Voor die eerste geldt een maandelijkse vanaf-prijs van € 149, de i20 kan al voor € 199 per maand op de oprit komen te staan. De klant hoeft buiten deze kosten alleen brandstofkosten en eventuele bekeuringen voor z’n rekening te nemen, de rest regelt LeasePlan.

Raad en Win!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).