Audi bouwt elf Samurai-auto’s voor het WK voetbal

Auteur: , 9 Reacties

Audi Japan heeft ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal alvast elf modellen aangekleed in de stijl van het voetbalteam. Elk model is slechts één keer leverbaar.

Het gaat om de Audi S3 Sportback, de S4 Limousine en Avant, de S5 Coupe, Sportback en Cabrio, de S6 Sedan en Avant, de S7, de TTS Coupe en de SQ5. Al deze modellen worden in een oplage van één stuk in een uniek Estoril Blue verftintje gespoten en voorzien van een bijpassend interieur in de kleuren van het Japanse voetbalteam.

Audi noemt de collectie de Audi SAMURAI BLUE 11 Limited Edition. Ondanks dat het WK al op 12 juni begint, worden de auto’s pas vanaf juli verkocht, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De vraag is nu of andere landen ook hun eigen WK-edities moeten krijgen? Hebben we in Nederland behoefte aan een set snelle oranje Audi’s inclusief bijpassend interieur? De kans is groot dat er in ons landje wel elf gekken rondlopen die dat willen. Dus Audi laat maar komen die Audi TULPEN ORANJE 11 Limited Edition.9 reacties

En wat moeten de wisselspelers?
@marikoelolo: oeps, niet gelezen

Dan maar een flauwe grap:

Best wel goed nagemaakt voor rip-off’s, het zijn net echte audi’s
Wel een lekker kleurtje zeg
via Android app
Estoril Blue staat gewoon bij de standaardkleuren, misschien in Japan niet? Vind het wat magertjes om oranje stiksel een ‘special edition’ te noemen.
@knipperlichtje:
Hé, als er een nieuw knipperlichtje op zit spreken ze over een nieuw model, dus zo’n stikseltje is best speciaal..
Vorig model A3?
@Raddraaier:
Dat heb ik nou ook altijd, geen idee welke baureihe het is..
@Raddraaier: is toch echt laatste model

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).