Bentley dit weekend nèt iets minder goed dan Mustang

Auteur: , 8 Reacties

Maar eveneens een groot succes!

Bentley meeting

Het blijft een mooi schouwspel om te zien: zoveel mogelijk modellen van één merk op een vrij kleine oppervlakte. Op de paar vierkante meter staat er weer een ‘nieuw’ exemplaar te wachten van een auto die je anders bijna niet ziet.

Ford deed het dit weekend met één model: de Mustang. Zoals je in dit artikel kunt lezen kwamen er 1.326 Mustangs bij elkander. Chapeau! Maar het kan dus nóg indrukwekkender. Dat bleek wel dit weekend. Geheel tegen de traditie in troefden de Britten de Amerikanen af. Echter, waar de Amerikanen één model gebruikten (de Mustang), werden in het Verenigd Koninkrijk alle modellen van Bentley toegelaten.

Bentley meeting '19

Jazeker, tijdens het Bentley Drivers Club Annual Rally kwamen er een enorm aantal Bentley's samen. Nu horen wij u denken, zijn er net zoveel Bentleys bij elkaar gekomen als Ford Mustangs? Welnu, het scheelde weinig. Ze kwamen bij Bentley 5 exemplaren te kort: er stonden er 1.321 modellen uit de zeer rijke historie van Bentley. Zo stond de oudste Bentley ter wereld er, de EXP2. Dat is de tweede auto die Walter Owen Bentley produceerde en tevens de oudste die nog op de deze wereld aanwezig is.

Tevens stonden er meer recente modellen op het evenement. Het nieuwste model was een Bentley Continental GT V8, de laatste toevoeging aan het gamma die onlangs is onthuld.8 reacties

Op de A2 ter hoogte van Utrecht is dit record zojuist al weer overtroffen, 1358 Volvo V40’s tegelijk aanwezig.
@mashell: Hij is leuk :)
@mashell: die stonden zeker veel dichter op elkaar dan die Mustangs.
@mashell: 😂😂😂
@mashell: hij is idd zeker leuk!
Oh Brooklands….. I love thee….
Gallery werkt niet @willeme (via site)
Wat is die nieuwe Continental toch mooi!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).