Bikkel! Max had griep in Maleisië

Auteur: , 34 Reacties

De tweevoudig racewinnaar reed ogenschijnlijk zo fris als een hoentje naar de overwinning, maar niks is minder waar.

Bikkel! Max had griep in Maleisië

Max Verstappen biechtte namelijk op dat hij griep onder de leden had toen hij in Maleisië soeverein naar het zwart/wit geblokt reed. De Red Bull-coureur gaf in Peptalk aan dat hij zich het hele jaar nog niet zo slecht had gevoeld en dat hij de nacht voor de race amper had geslapen.

Verstappen voelde zich al een week niet helemaal lekker. Pijnlijke spieren, een verstopte neus, grieperig: je huisarts zou het onder de noemer algehele malaise scharen en voor het gros van je collega’s waren genoemde klachten waarschijnlijk voldoende om dan maar een dagje thuis te blijven. Voor Max niet. Die passeerde Lewis Hamilton in rondje vier en gaf daarna de koppositie in de race niet meer af, even los van de pitstops.

Helaas voor Max krijgt hij weinig tijd om bij te komen van de Maleisische hitte. De coureur vloog zondag al meteen door naar Japan waar dit seizoen op Suzuka wordt gereden.

Red Bull blaakt van het vertrouwen

Volgens Red Bull Racing is het geen toeval dat hun RB13 in de race sneller was dan de Mercedessen van Hamilton en Bottas. Sterker nog: Christian Horner denkt dat het zelfs Ferrari had verslagen als de Italiaanse bolides niet zoveel technische problemen hadden gehad gedurende het weekend.

Red Bull had een prima setup gevonden voor de auto. Daardoor kon het team met wat minder steile vleugels rijden waardoor het vermogensverschil met Mercedes en Ferrari weer wat werd gecompenseerd. Laten we hopen dat de mannen uit Milton Keynes aankomend weekend weer sterk voor de dag komen. Suzuka heeft immers wel wat overeenkomsten met Sepang: behoorlijk wat snelle bochten waar veel downforce nodig is en niet al te lange rechte stukken.34 reacties

Ik kijk erg uit naar de race in Japan! Eigenlijk mijn favoriete race op de kalender, ik vind het zo’n mooi circuit!

2e in Maleisië vorig jaar 2e in Japan, dus waarom niet?
via iPhone app
@pomoek: Grote kans idd dat Max op Spang weer enorm gaat presteren, als de auto maar heel blijft op welke manier dan ook.

Wat betreft het circuit ben ik het niet helemaal met je eens, mijn favoriet blijft toch Spa-Francorchamps
@joost1990_2: Spang??? Ik neem aan dat je Suzuka bedoelt!
@rhellema: No spang man! 😁
@pomoek: Ik vind het 7u in de ochtend kijken ook zo heerlijk!
@dutchdriftking: Vers bakkoe koffie er bij, croissantjes uit de oven. Yup, zie het ook wel zitten!
@karhengst:

En je hebt daarna nog mooi een dag over. Vind de races om 2 uur over het algemeen de dag teveel breken.
De arbeider die gaat werken met griep voor een minimumloon is een bikkel. Verstappen die een race rijdt voor een paar miljoen ondanks dat hij zich niet lekker voelt is niet meer dan normaal. Eigenlijk vanzelfsprekend.
@snorrewietskie: wat een onzin. Omdat je meer verdient, moet je werken met een griep. Best een zieke gedachte. Ben je vandaag ook thuis gebleven?
@pa045: Het feit dat jij het over verdienen hebt is pas ziek. Maar inderdaad, als men bereid is zo’n achterlijk bedrag te betalen voor zoiets onzinnigs als reclame rijden wordt er ook verwacht dat er niet gemekkerd wordt over een griepje. Als je dat niet snapt wens ik je veel succes in de ziektewet.
@snorrewietskie: Tja. Als ik dat niet snap, wens ik je succes in de ziektewet. Je zegt alles.. Geen discussie meer mogelijk. Iemand die er bovenuit stijgt, mag niet meer ziek zijn.
via Android app
Ach popje. Heel Nederland leeft mee. Sms nu “mandarijn voor Max” naar 09061234 en help gezond de winter door! #bikkel #samenstaanwesterk
@autodrop: Is Giro 555 al geopend?
@autodrop:
Ik heb inmiddels ge-sms’t. Deze arme jongen verdient alle steun die hij kan krijgen!
En dan wetende dat er van die wannabee rappers en r&b zangeressen bij een verdraaide scheet hun fans al in de steek laten.

Mijn ouders zeiden vroeger ook altijd “ga nou eerst maar naar school, als je je dan nog niet lekker voelt kan je altijd nog naar huis komen”

Ik hou van een houding als deze.
@rhellema: Ach beetje medicijnen er in, flinke teug Jagersmeister en Max kan er weer tegen aan.
@dieselkameel: precies, geen gelul, gewoon gaan. En dat kan niet van iedereen binnen het F1 wereldje gezegd worden.
@rhellema: Nee klopt, maar met een functie zoals die van Max Verstappen kun je niet ziek zijn. De belangen zijn daarvoor te groot
@dieselkameel: er wordt gedaan alsof de belangen te groot zijn😉
@rhellema: bij een miljoen per jaar of meer zijn ze te groot
@dieselkameel: welke belangen zijn dat dan?
@dieselkameel: excuus…was een verkeerde vraagstelling.

Ik bedoelde: wat is het belang dan ten opzichte van de miljoenen verdienende artiesten die ik bedoelde in mijn eerste reactie?

Sorry voor de verwarring
@rhellema: over wie kan het dan niet gezegd worden binnen het f1 wereldje volgens jou?
@vtechlover: in iedere bedrijfstak zijn zulke personen dus ook binnen de F1.
@rhellema: precies. En die mensen die vroeger zo vaak “ziek” waren (lees geen zin hadden), die melden zich nu ze volwassen zijn ook weer vaak ziek omdat ze eigenlijk niet zo’n zin hebben om te werken. Vreselijke mentaliteit!
@cpp1: dat ben ik helemaal eens met je. Ik kan ook helemaal niets met zulke “collega’s”.
@rhellema: De houding van elke F1 coureur…
Komt Ziggo PepTalk nog op autojunk te staan?
Of is dat moeilijk ivm rechten enzo?
Dus max heeft maar 1 bal?
@carpics: Ja, dat is lichter.
Veel mensen halen griep en verkoudheid door elkaar. Als je echt een keer griep hebt gehad weet je direct het verschil.
Mensen die een keertje snotteren en last van hun keel hebben spreken over griep, maar dat is het niet.
Vorig weekend bier zuipen, roken en een dirndl-meisje aanduwen. Beetje vent kan daar wel tegen.
Er waren er overigens nog een paar die even moesten doorbijten. Perez kotste donderdag, Zaterdag en vlak voor de race nog alles uit. Massa had ook overleg gehad met de dokter of hij kon rijden (en reed ook slecht) en Gasly deed de race zonder drinkfles (bij 31 graden, met deze luchtvochtigheid en deze baan ook best een prestatie).
Nu weet Max hoe James Hunt zich bij elke race voelde..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).