BMW M8 Competition Coupé voor golfer na hole-in-one

Auteur: , 26 Reacties

Dat is makkelijk scoren.

BMW M8 Competition Coupé voor golfer na hole-in-one

Uitblinkers in de sportwereld kunnen natuurlijk rekenen op een ‘redelijk‘ salaris, zo nu en dan liggen er ook de nodige extra’s voor ze in het verschiet. Golfers die deelnemen aan de BMW International Open maken bijvoorbeeld kans op, jawel, een hagelnieuwe auto van de autofabrikant uit Bavaria. Zo wist Gaganjeet Bhullar afgelopen weekend een M8 Competition Coupé te winnen met één raak schot.

Bij het 17e hole wist de 31-jarige golfer uit India zijn bal linea recta in het gat te krijgen. Het is de tweede hole-in-one in de carrière van de speler. Het was dus een goede timing om een dergelijke prestatie uitgerekend op het toernooi van de automaker te verwezenlijken. Bhullar liet in een reactie weten dat hij voorafgaande aan het toernooi zijn zinnen al had gezet op een hole-in-one:

“This is my second hole in one in a professional golf tournament. Before starting this year, I discussed with my caddie one of my dreams. I said need to make at least one hole in one and choose the right one, I’m glad we made that commitment. It’s a great moment.”

Bhullar, die de bal van een afstand van 179 meter in het gat schoot, kreeg na zijn machtige slag de sleutels van de BMW M8 Competition Coupé overhandigd. De auto wordt aangedreven door een 625 pk sterke twin-turbo V8 en is de krachtigste versie van de 8 Serie die BMW aanbiedt. In Duitsland kost de auto krapweg 200.000 euro.

BMW M8 Competition Coupé voor golfer na hole-in-one26 reacties

Toffe prijs! Snel verkopen nu er nog 0 km op de teller staat. Kun je vast een keurig pandje van bouwen in India.
@Jochempie: idd snel weg dat lelijke ding.
@jochempie: Hier heb je in India echt helemaal niets aan. Op de “snelweg” ben je blij als je een keer de 80kmh aan kunt tikken.
@melkkoe: en dan staan je heilige vriendjes opeens weer op de snelweg. India wordt letterlijk en figuurlijk afgeremd door haar dominante religie.
@mashell: vooruitgang wordt ALTIJD afgeremd door religie. Iets met 1200 jaar stilstand vanaf de val van het Romeinse rijk.
@melkkoe: en toch zie je er dit soort auto’s rijden. Beats me.
@melkkoe: er zijn geschiktere landen, maar ook in India zijn er plekken waar je prima een beetje gas kan geven met zo’n auto, zoals een aantal toll highways in Gujarat.
@Jochempie: En jij denkt zeker dat Bhullar in India woont of wilt wonen🤣, FYI het is een buurman van die andere vlugge kaaszkop uit Monaco met een NL paspoort🙃
@steelfighter: och jochie, wat een aannames toch. Ik denk dat ‘ie familie in India heeft wonen die vast ook wat ruimer zouden willen wonen. Voor twee euroton kun je voor je ouders een mooi huis neerzetten.
“Great shot M8” zei die man tegen de golfer toen hij de sleutels overhandigde
@RubenPriest: straalt wel M8 uit zo’n hole-in-one
@pindakoning: boeeeeee!!!
Bij het 17e hole…? Man wat moet dat een lekker gevoel zijn… Een hole in one is al top en er dan ook nog eens een dikke M8 mee winnen.
Met zo’n ding wil je niet in India rijden. Liever met een een 4×4
@maartenb98: Best wel
@maartenb98: Dit is een 4×4 :p
@langejohn: Nee 4wheeldrive. Een 4×4 is in de volks mond een verhoogde auto met 4wheeldrive
@maartenb98: lekker door bollywood cruisen!
Ik ga toch maar eens oefenen,
Puur sang op hole-in-ones!
Je ziet eigenlijk nooit dat “Bayerische Motoren Werke” helemaal uit geschreven wordt. Dit soort dingen vallen je op als je vooral niet naar de BMW M8 probeert te kijken.
Toch niks vervelend…
Toch vraag ik mij wel af hoe dit in de praktijk nou werkt. Zouden ze auto ook echt krijgen? Of kunnen ze ook voor een geldbedrag kiezen zoals bij veel loterijen?
In India krijgen auto’s die niet lokaal geproduceerd zijn een 100% importheffing. Dat is dus een auto voor een Indiase marktwaarde van €400.000,- oftewel ₹31.500.000,-
@automotivedesigner: oftewel 315 lakh a.k.a. 3,15 crore.
Wij hebben pas een tweeling gekregen. Telt dat ook als hole-in-one?
@nasty: yep met dien verstande dat het niet EUR 200.000 oplevert maar gaat kosten de komende jaren.
Wel van harte Gefeliciteerd!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).