BREEK: prijswinnaar roadtrip naar Schotse Hooglanden is bekend

Auteur: , 30 Reacties

Het is tijd, de hoogste tijd.

BREEK: prijswinnaar roadtrip naar Schotse Hooglanden is bekend

Precies een week geleden gaven wij jullie de kans een fantastische prijs te winnen: een vijfdaagse roadtrip naar en door de Schotse Hooglanden, inclusief een heuse rijtraining van Dolf Dekking, instructeur van de Autoblog Academy. Inmiddels is bekend geworden wie de prijs heeft gewonnen.

Het was voor de redactie nog een behoorlijke opgave om een winnaar te kiezen. Op de prijsvraag reageerden namelijk meer dan 200 Autoblog-lezers! Door het grote aantal goede, overtuigende en ook aangrijpende verhalen besloten we een selectie te maken van onze favoriete inzendingen, zodat we daaruit weer de absolute winnaar konden kiezen.

Hoewel we hier de naam van de winnaar niet zullen aankondigen – we hebben uiteraard contact opgenomen met hem/haar – kunnen we alvast wel een detail verklappen over de waarmee auto de gelukkige zijn roadtrip en rijtraining zal afleggen. Laten we zeggen dat het gaat om een product van Nederlandse bodem…

De winnaar zal aan het einde van de maand, op 30 april, vertrekken naar de Schotse Hooglanden. Aldaar, maar ook op de route naar het gebied, zal hij/zij met een aantal andere enthousiastelingen allerlei uitdagende wegen ontdekken en aanvallen. Daarbij zal de winnaar, met coach Dekking naast zich, nog een dagdeel mogen plaatsnemen achter het stuur van een 718T Boxster (rijtest) van Porsche Nederland. De winnaar zal een verslag maken van zijn ervaringen en deze naderhand met ons delen, zodat wij allemaal een beetje kunnen meegenieten van de prijs.30 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gefeliciteerd, lucky onbekende!
Gefeliciteerd! Geniet ervan! Ik kijk uit naar de foto’s
Gefeliciteerd gave actie.
Voor de winnaar: Jij bent een bofbips! Veel plezier! :)
Donkervoort dus.
@str8six: Spyker Venator denk ik, dhr @vmuller heeft gewonnen :P
@Gulli: mini diesel 😂
@Gulli:

Some say that he almost immediately goes bunkrupt when playing monopoly but in the end he always wins the game.

All we know is, he’s called The Vic!
@str8six: Laten er het hopen voor de winnaar. Voor hetzelfde geld is het een Volvo 343. Of erger, een Smart ForFour. Of nóg erger, een BMW X1. Een Spyker C8 zou ook kunnen. Of een Canta. Een Carver misschien. Ik ben reuze benieuwd.
@baardmijt: afgaande op de social-media-worthiness vermoed ik een Donkervoort of een Spyker idd maar dat is niet bijzonder voor hand liggend.
@str8six: of een Daf
@baardmijt: of een Mitsubishi Colt (die deelde immers het platform met de Forfour).
@ghost: colt czt. Zet ik mijn geld op
@kle500: mijn mama had ooit een Colt CZT, nog aangepakt destijds en kwam uit op 210pk. Werd destijds afgesneden door een Golf 6 GTi, en liet mij destijds lekker opfucken door die actie. Reed hem vervolgens helemaal eruit en na enige tijd haalde hij mij weer in, ging voor mij rijden en er verscheen een mooi rood bordje met de tekst: “Politie Volgen”.
2 maanden op de blaren moeten zitten, inmiddels 10 jaar verder en stukken wijzer..maar God wat heb ik genoten van die CZT!
@baardmijt: Of een Batavus…
@svenska_aeroplan_ab: Kan ook! Of een Cyrus.
@baardmijt:
Een DAF 66!
@baardmijt: een carisma of v40
@str8six: Stint?
” . . . een verslag maken van zijn ervaringen . . . “. ’t Is dus een hij.

OT : veel genot in the Highlands gewenst, als het weer een beetje wil meewerken is het een prachtig gebied om rond te toeren.
c- kadett
De winnaar heeft (neem ik aan) toch een gebruikersnaam hier? Die je mijn inziens gewoon kan vermelden? En zo niet, dan zou ik minstens verwachten dat die persoon een account had aangemaakt ondertussen. Het is geen lullige keycord die je wint.
Dit is een beetje een dooddoener (maar dat vind ik). Hoe dan ook: Proficiat!
PALV, kun je zelf naar schotland vliegen 🙃
Ik vind het steeds knapper worden hoe artikelen volgeschreven worden zonder dat er eigenlijk iets in het bericht staat… ligt het aan mij of gaat het steeds verder achteruit met de artikelen? (De specials van wileme uitgezonderd natuurlijk!)

OT: veel plezier aan de onbekende winnaar met de onbekende auto (lees de Donkervoort)
@nerekop: erger me er soms ook wel eens aan. Bij de meeste artikelen kun je de eerste twee alinea’s overslaan, daar staat vaak geen relevante info in.
@fromtheg: klopt, alle artikelen zijn op dezelfde manier opgesteld, en het relevante komt pas later in jet artikel.
@nerekop: Ik merk dat ik ook steeds minder lees, het grootste deel voelt toch als (niet altijd even scherpe) opsmuk. De grootste teleurstelling vind ik dat bijna niets van de Shanghai motorshow wordt verwerkt in artikelen maar alleen in een video. Niet dat elke auto behandelt hoeft te worden, maar ik heb genoeg interessants voorbij zien komen wat hier niet behandeld is. Wat mij betreft worden er makkelijke foto’s met wat basis-informatie van 10 chinese blikken in één artikel gegooid. Dat lees ik nog altijd liever dan clickbait voor Verstappen of Jaapiyo’s politieke affiniteit.
@nerekop: Ben ik wel met je eens. Ik lees alleen de laatste alinea. Op Willeme zijn stukken na.
Tip voor de hele entourage; neem genoeg Deet of Citronella mee voor de vliegende micro-mensenbloedeters die je aantreft rond de vele waterpartijen daar. Schotland is een schitterende bestemming voor een roadtrip.
Gefeliciteerd aan hij die vanwege politiek correcte overwegingen ook een zij moet worden genoemd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).