Busje torpedeert dikke Mercedes, blokkeert brug

Auteur: , 18 Reacties

Blokkeer-bus...

Het is niet het beste weekend van het jaar voor de SUV-coupe’s. Nadat we gisteren al schreven over een tot op de dorpels afgefakkelde Cayenne Coupé, heeft vandaag een witte Mercedes GLE coupé zijn Waterloo gevonden op een bruggetje in Westervoort. Na een aanvaring met een bestelbusje heeft de Merc niet alleen een afgeplatte kont, maar ook een ingedeukte neus. Niet echt een fancy look om 2020 mee in te gaan…

Het begon allemaal mis te gaan toen het bestelbusje de geleiderail raakte aan de rechterkant van de weg. In een reactie heeft de bestuurder van de bus waarschijnlijk de welbekende overreactie uitgevoerd, waarbij de bus op de linkerbaan terecht is gekomen. Helaas reed daar op dat moment dus net een Mercedes GLE 350 D coupé.

De gevolgen zijn helaas niet beperkt tot een mechanische ravage, want de GLE-bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Veel minder erg doch alsnog vervelend, is dat de brug na het ongeval enige tijd moest worden afgesloten voor ander verkeer. De bestuurder van de bus zelf is er overigens wel zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Image-Credit: Roland Heitink van persbureau Heitink18 reacties

Veel mensen reageren gek op die brug. Er rijden nog wel eens landbouwvoertuigen over (en bussen) en mensen raken in paniek.

beetje dom
Ik denk dat het ongeluk is veroorzaakt doordat de bestuurder van de Bus misselijk is geworden bij het aanzien van een witte GLE met zwarte velgen…wat een wansmaak.
Uiteraard sterkte aan de bestuurder(s).
Allebei een ster op de neus en in de voorruit…
Vervelend voor de bestuurder, maar ik kan niet zeggen dat ik het jammer vind dat een GLE gesloopt is..
Meneer van de bus zat op zijn telefoon te klooien. Ik passeerde hem 30 seconden eerder.
Heb het ongeluk zelf niet opgemerkt, toen zat ik al in een bocht aan de onderkant van de brug (in Westervoort)
@thearchitect: Hopen, dat Oom/Tante Agent(e) des mans mobiel kan uitlezen om dat vast te stellen. Voor zover-ie niet mans genoeg is om het gewoon ruiterlijk toe te geven.
@amghans: Doen ze tegenwoordig standaard gelukkig. Als het waar is moeten ze zijn rijbewijs voor een periode innemen. Je rijdt mensen zo nog de dood in.
@thearchitect: Geef dit ook even door een de politie.
@techniekmeneer: zeker, al gedaan.
@thearchitect: dat zit gewoon niet lekker bovenop zo’n telefoon, daar ga je rare dingen van doen.
Geluk bij een ongeluk: weer een lelijke SUV coupe gedrocht van Mercedes minder op de weg.
@kroon: Die auto word wel weer opgelapt hoor..
Je eigen persbureau, veel mooier wordt het niet
@kenner: Zou ie ook zichzelf als bron mogen vermelden in artikelen die hij schrijft?
De man heeft ons allemaal een goede dienst geleverd door zo’n enorme mispeer van de weg te keilen
Mijn analyse: De geleiderail ‘richt’ verkeer dat ertegenaan rijdt precies naar de andere weghelft. Waarschijnlijk was de stuurstang door die klap allang gebroken voor hij de Mercedes raakte. Optie twee is dat het stuur na de klap naar links compleet zijn eigen ding is gaan doen, wat logisch is als de bestuurder met één hand aan zijn verdriet-phone zat. Op foto 3 is te zien dat het busje in een behoorlijke hoek staat op de Mercedes. Zover kan je niet sturen op de krappe weghelft, dus de achterwielen van het busje zijn waarschijnlijk doorgegleden terwijl de voorkant de Mercedes bewerkte.
@dare2think: vangrails vangen vrachtwagens (als je geluk hebt), auto’s stuiteren er vanaf en wat er met motorrijders gebeurt daar wil ik het niet eens over hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).