Busted: Audi A7 facelift rijdt ongecamoufleerd door Moskou

Auteur: , 30 Reacties

Audi's langgerekte coupé is inmiddels vier jaar op de markt. Dat betekent dat in Ingolstadt iemand nieuwe toner in de Xerox mag doen, en er een verse snuit uitgeprint moet worden. Dit is hoe de vernieuwde A7 eruit komt te zien.

Audi A7 facelift

UPDATE: de facelift is officieel!

Audi’s facelift voor de A7 behelst onder meer een nieuwe voor- en achterbumper en gewijzigde lichtunits. Ook de grillevorm gaat op de schop, evenals de uitlaatsierstukken. Niet heel ingrijpend, wel genoeg om het facelift te noemen. Hoe we dat weten? Carscoops kreeg een filmpje doorgestuurd van een naakte A7 in het drukke verkeer van Moskou, waarop zo’n beetje alle wijzigingen voorbij komen.

Audi A7 facelift

Hierboven de voorkant van de A7-facelift, met koplampen die nauwer aansluiten op de nieuwe, hoekigere grille. Het raamwerk van LED’jes in de koplampen is ook gewijzigd. Dat heeft nu een T-vorm, dat een beetje aan exootzusje Lamborghini doet denken. En aan de nieuwe XC90 van Volvo. We nemen ook maar even aan dat Audi de Matrix-koplamptechniek in de A7 zal inzetten, samen met de dynamische knipperlichten die een patroon volgen. Net als in de Audi A8.30 reacties

Jammer, nu hadden ze eens de kans iets te doen aan die gat lelijke achterlichten.. Ik vind de A7 echt een gemist kans, die concept was super, maar ze hebben er een suf kijkende kakkende hond van gemaakt.
@rs_1989: ieder zijn eigen mening he….
@audi2240: Ik ben het wel met hem eens, de A7 heeft veruit de lelijkste kont van de hele range. Ik zou de A5 ook 100x liever hebben dan de A7.

Terwijl ze het bij Audi echt wel kunnen, de A3 sedan is echt een heel mooie auto van achter.
@dondeboer: heb je gelijk in. Komt erop neer dat de A7 een meer “uitgesproken” achterste heeft.
Nog steeds één van de mooiste auto’s op de weg! De koplampen zijn precies wel minder mooi dan bij de huidige.
Wat is er anders? Ik zie het niet.
@Donstil: Nummerplaat schroefjes zijn iets ronder..
@norge: Dat komt door het buitenlandse kenteken. In Nederland is die wijziging niet van toepassing.
@Donstil: ze hebben er A6 koplampen op gezet, voorsprong door techniek noemt men dat..
@donstill ik ook niet
via Android app
Was leuker als ze wat strakkere achterlichten hadden gemonteerd, dat is toch een zwaktepunt van de A7. De koplampen zijn wel erg mooi geworden met die nieuwe LED’s. Meer hoeft ook niet, de 5 serie heeft ook maar een bescheiden facelift gehad en het design kan nog prima mee.
De huidige koplampen zijn veel mooier. De A7 was tot nu toe de enige Audi die zich qua voorkant nog kon onderscheiden (heel wat voor Audi!!) ten opzichte van de rest van de modellen (De TT, R8 en Q lijn daargelaten)
@ruyjo: Als jij een A4, A5, A6, A7 en een A8 niet kan onderscheiden moet je even je ogen laten testen zou ik zeggen :)
@agera: ik mag hopen dat daar een zeker sarcasme in zit…
@ruyjo: Aan een keer kijken heb ik genoeg om te weten welke Audi het is. Ik denk dat je straks bij Mercedes beter je best moet gaan doen om te weten of het een C of een S is.
@agera: “aan een keer kijken” ?? Een oogtestje zou je zelf niet misstaan.
@agera: Zeker in bepaalde kleuren vind ik de A4,6 & 8 op afstand maar lastig te onderscheiden. Kan overigens ook komen door weinig affiniteit met het merk mijnerzijds.
@agera: Ik gok ook dat jij wat meer audi-liefhebber bent dan de doorsnee automobilist. Ik heb best wat benzine in m’n aderen en ik vind het verschil tussen audi’s zeker vanaf de voorkant lastig te zien. En de buurman weet waarschijnlijk niet eens dat er uberhaupt zoveel typen audi’s bestaan.
@ruyjo: Helemaal mee eens. Het is sowieso niet mijn ding dat Audi maar ik vond binnen de eenheidsworst de A7 Nase op zich het beste geslaagd en dit ziet er niet uit als een verbetering, nog een beetje meer A6. Eigenlijk hetzelfde verhaal als met de A5, die was prefacelift ook wat scherper en onderscheidender en na de facelift hetzelfde als de A4.

Nou ja goed, zolang ze niet met RWD komen kan het mij eigenlijk niet zoveel schelen wat Audi allemaal uitspookt.
Dat jij maar lekker in Moskou blijft.
Bizar dat de filmert niet is gecrasht…
Gebruikelijke gezever hiero maar ik vind de voorkant sowieso wel geslaagd. Beetje tesla-ish
Koplampen waren al goed eerlijk gezegd, maar ook deze zien er ook fraai uit. Ik vind de a7 gewoon geslaagd lekker afwijkend design en daar houd ik wel van.

Trouwens de mensen die een Lamborghini Estoque ophemelden en deze Audi A7 de grond inboren moeten maar nog eens kijken naar die Lambo.
Audi’s facelift modellen wijken inderdaad niet veel af van de vorige.. Maar dat is bij die andere 2 ‘ premium merken ‘ tegenwoordig precies hetzelfde( op een uitzondering nagelaten ). Goeie grappen ook weer trouwens, de orginaliteit spat er vanaf.. Ik vind hem geslaagd in ieder geval. Al zou ik voor dat geld sowieso in een ander segment gaan kijken.
Was ugly, is ugly, stays ugly….
tja zo heeft iedereen zijn smaak. ik vind met die nieuwe koplampen zeker wel wat mooier . en heb a7 altijd wel mooi model gevonden nu nog weer stukje mooier. gelukkig hebben we niet allemaal de zelfde smaak anders werd het ook zo saai
Ik heb altijd twee gevoelens gehad bij de A7, de voorste helft is het mooiste van alle Audi’s en het achterste gedeelte trekt m.i. op geen kl… . Vanachter ziet de auto gewoon moe uit…
Volgens mij is dit gewoon een overijverige klus-hobby-Rus geweest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).