Daniel Ricciardo heeft een nieuwe auto van de zaak

Auteur: , 17 Reacties

Daarmee bedoelen we niet de nieuwe RB14 waarmee hij gisteren crashte.

Red Bull Racing heeft alweer flink wat aandacht op zich weten te vestigen door hun Formule 1 bolide (voorlopig) te hullen in een aparte kleurstelling. Inmiddels heeft het team ook een fotootje vrijgegeven van Max en Daniel in hun nieuwe racepakken. Daar deze dezelfde kleurstelling hebben als vorig jaar, durven we inmiddels wel te stellen dat de auto in Melbourne gewoon in de kleuren die we gewend zijn aan de start verschijnt.

Max-Daniel

Voor Daniel Ricciardo was het echter niet alleen een goede autodag omdat hij voor het eerst intiem kennis mocht maken met de RB14. De Ozzie kwam namelijk naar het circuit gereden in deze Aston Martin DB11 (rijtest), uitgevoerd in min of meer dezelfde kleurstelling die de RB14 voorlopig rockt. Of de kleuren permanent zijn en Ricciardo gedwongen wordt hier het hele jaar in te rijden weten we niet, noch of Max er ook een krijgt. De Nederlander gaf aan wel gecharmeerd te zijn van de alternatieve livery van de racebolide. Op de Aston doet ‘ie mij persoonlijk echter vooral denken aan het spelletje Space Invaders.

Zeg het maar, moet Aston Martin deze DB11 zo gewoon uitbrengen als speciaaltje, of heb jij ‘m liever gewoon in British Racing Green?17 reacties

De eerste auto die serieus opknapt van een mat wrapje.
V8 of V12? En is dit überhaupt te zien aan het in/exterieur? Uitgesloten een badge
@flatsix010: dit is de V8 versie, de V12 is te herkennen aan 4 “koelsleuven” in de motorkap, daar waar de V8 er maar 2 heeft!
@flatsix010: te herkennen aan de zoals genoemde koel sleuven, ook aan de zijkant bij de voorbanden een V12 badge
British Racing Green alstublieft.
Duidelijk wie de eerste rijder is. Ricciardo krijgt de Aston Martin en de schoenen die bij de overall passen.
Zo… Je zal dan maar moeten instappen in je 1.4 TSI Skoda/VW leaseslet.

Krijgen de coureurs van Alfa-Sauber nu een 4C of een Giulia Q. Ik ben benieuwd..
@misterdrogba: dat zit er wel in ja. Een guillia. Misschien wel leuker dan een Aston V8
Hadden ze beter de nieuwe ´Cupra´ kunnen geven, speciaal voor de personen die Red Bull/Monster in hun bekerhouder hebben staan.
Voor mij deze livery graag, (veel) liever dit dan Brittisj Recing Grien.
@amghans: Deze wrap kan er wel weer af gelukkig en dan graag in BRG uitvoering. Tegen die tijd geniet ik net zo goed van deze Aston
Echt jammer dat ze niet een keer een andere livery doen, wordt inderdaad waarschijnlijk weer met geel enzo, maar ik vind deze testlivery echt veel gaver. Vond het ook wel grappig dat force india een keer wat anders deed en voor roze koos. Voorderest staat dit blauw-zwarte echt wel heel gaaf op de aston ook
@peterpann3nkoek: de verandering van force India komt door de sponsor
Gelukkig kunnen ze de aston wel in het vak parkeren
Wanneer je voor Red Bull werkt dan is dit een prachtige auto van de zaak. Mocht ik deze auto Prive aanschaffen dan wordt het toch het prachtige Britse groen.
Tja, ik hoop voor Max dat hij een mooie groene Vantage mag uitzoeken, die is in mijn ogen een stuk beter gelukt.
BRG met daarover deze wrap zonder die reclame meuk op de zijkant. Ben ik de wrap beu dan gaat die eraf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).