Deze beeldschone coupé heeft een schoonheidsvlekje

Auteur: , 73 Reacties

Je ziet het bijna niet.

Elk fotomodel heeft wel zijn schoonheidsfoutje. Juist die door die schoonheidsfoutjes worden ze eigenlijk alleen maar mooier. Denk aan het moedervlekje van Cindy Crawford of de respectabele vleespet van @casperh.

De BMW Concept 4 heeft ook een klein schoonheidsfoutje. We kunnen er ergens onze vinger niet precies leggen, maar de donkerrode bolide is bijna helemaal perfect. Het zij-aanzicht van de auto is bijna van Aston Martin-achtige elegantie. Daarnaast is het nog steeds herkent aar een BMW. Zo is er een Hofmeisterknik (de knik in de achterste raamstijl) aanwezig, alhoewel deze minder dan ooit aanwezig is. Alleen bij de X2, Z3 Coupé en E34 Touring zie je ‘m minder duidelijk.

En profil is de lijn nog altijd bijzonder fraai. De auto oogt bijzonder chic en bevallig. Aan de voorkant valt op dat de twee ronde koplampen met de jaren telkens minder ‘twee dubbele koplampen zijn. Gelukkig suggereren de LED-lampen nog wel enigszins de vorm van de BMW-lichtunits van weleer. Verder zien we aan de voorkant een grille die een tikkeltje aan de grote kant lijkt te zijn. Het is nog een concept, maar na de X7 en BMW 7 Serie facelift lijkt het toch een dingetje te worden, zo’n grille. Aan de andere kant, zie het als de comeback van de Sharknose. Gelukkig komt er nog zo’n mooie gele kentekenplaat bij het productiemodel.73 reacties

Dankzij die grille lijkt het wel een konijn aan de anabolen.
@zwepp: dankje, ik denk in plaatjes 😂
Hm, netjes. *klik*klik*klik* mja, toch wel redelijk mooi, *klik*klik*klik* waar hebben ze het over? *klik*klik* *klik*klik* 😱😱😱😱 Brrrrrr, wat een vlek.
@tristant: hahaha, ik zei ook hardop omg, al zag ik het wel een beetje aankomen eigenlijk;-)
@tristant: precies dat
@tristant: als dit een schoonheidsvlekje is dan zou Cindy Crawford dr hoofd in het geheel moeten vervangen met een moedervlek.
@tristant: 😂 dacht hetzelfde, is er een onder de categorie “moet er steeds naar kijken!”
Haha what the fuck! Hoe verzinnen ze dit?
Ik ga het gewoon zeggen: Ik vind het best meevallen, en inderdaad, ik zie er wel iets ‘sharknose’ achtigs in! Zeer sportief ontwerp!!!!!!
@creative: het is gewoon dik. Nu zit iedereen van “ehw, bah, lelijk” over een paar maanden vind iedereen t schitterend. Dat is het BMW design van tegenwoordig. Beetje vreemd, even wennen daarna gewoon lekker!
@str8six: Mmm, even wennen zegt hij. Alles van na de geweldige sharknose 6 serie. Heeft het nog niet gehaald hoor. En ook de singelframe van Audi kan mij na (wat is het) 13 jaar nog niet bekoren.
@ronnys: precies dat! (en ik was al aan het twijfelen of ik wel een softtop 4 cabrio zou willen hebben -ik hecht namelijk erg aan het stalen klapdak van m’n huidige). Beslissing nu genomen: ik rij door met m’n huidige 4
Man man man, ze zijn daar echt de weg kwijt… Dit is toch geen porem?! Maar in China zullen ze het vast mooi vinden. Gelukkig is mijn Z4 nog voorzien van een elegant smoelwerk.
@trustmeiamanengineer: die z4 had zo van kia kunnen zijn als ze de twee nieren hadden verbonden.. niet veel beter dan dit ding.
@willemvdberg: 1st gen Z4 he welteverstaan. Dat is gewoon een super mooi ding.
@trustmeiamanengineer: ik vind de “women’s version” (2nd gen) toch eigenlijk mooier
@trustmeiamanengineer: dat is het betere werk!
Man wat een pornobak!
Tis gewoon the mother of all schoonheidsvlekjes! 🤮
Die achterkant is toch helemaal niet mooi… zelfde bij de 8 serie teveel drukte hoeken en gaten. Opzichtige stukken plastic.
Echt op de grill na is dit echt een prachtige auto
Tja, als ze steeds minder “freude am fahren” worden, snap ik dat je je design totaal veranderd, dan raak je je oude klanten tenminste kwijt…..
Ja, ik wil hem. Ook met deze grille.
Terugkomst van de sharknose? Volgens mij moet @willeme nog een keer goed kijken naar de 7 serie en de X7. Het vooraanzicht van beide auto’s lijken op biggetjes en heeft niks met haaien te maken.
@autojunkiexl: Ja. Echt schandalig.
@willeme: Bignose
@autojunkiexl: ik moest gelijk hieraan denken…
https://m.youtube.com/watch?v=EmI77ZBeJrQ
@rollingstoned: Lol, de muppets… best een goede vergelijking, haha! :)
grote grutten
@appiejappie: grote grillen
Auto is om logo(niersteen) heen ontworpen. Een Baviaan zou dit zien als een WC-bril en beginnen met kleien.
@him: Baviaan of Bavariaan, het lijkt er ook op.
@720s: 😄 alert!!
@him: ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wel aandrang krijg als ik die voorkant zie…
@centocinquantanove: ga maar los, misschien dat jij het wel mooi kan kleien
Het enige schoonheidsvlekje wat ik kan ontdekken is dat het schoonheidsvlekje niet omschreven staat in de tekst terwijl wel het hele stuk daar over gaat. Of is het dan toch die grill?
@imaginenl: Alleen kun je dat met de beste wil van de wereld geen “vlekje” noemen.
Ik ben al blij dat het, niet zoals Audi, eens iets volledig anders is. Is het mooi, persoonlijk vind ik van wel, anderen zullen wel vinden van niet. Gelukkig maar meer BMW voor hen die het kopen ;-)
Grill met een zwarte ipv een chrome lijst, en dan valt het best mee. Voor de rest vind ik hem iig bloedmooi.
Wow wat een mooie wagen. De grill is even wennen maar is toch een kleine verwijzing naar het verleden. Ik vind het mooi staan op de auto. Ik zeg maken die handel!
Dat stuk wild vlees dat op de achterkant zich uit de bumper werkt, had van mij ook niet gehoeven. Maar in grote lijnen heeft het wel wat.
Is dit trouwens een signaal dat er weer coupés worden ontworpen en dus weer op de markt gaan komen?
Ik vind hem gaaf! En ja ondanks de grille, hij is groot maar ook bruut
Je zou toch zeggen dat BMW op een of andere manier ook een beetje meeleest op autofora. En op nog geen een forum heb ik gelezen dat liefhebbers te spreken waren over die grote nieren of sterker nog: dat ze schreeuwden dat ze nog groter moeten.

Dit is verder zo’n clean ontwerp en dan lijkt de voorkant ineens op de achterkant van een gemiddelde vuilniswagen, nog een beugel eronder en je kunt zo twee kliko’s tegelijk legen…..
@tenaci: Lees dan nog eens even goed de comment hierboven.
Persoonlijk vind ik tijd dat BMW weer eens iets spraakmakends doet. Na de ‘Bangle-butt’)wat echt afbreuk deed aan BMW), weer een design met lef! Deze kan hebben! Eerlijk is eerlijk; vraag me af, of het op de kleinere modellen ook zo stoer lijkt, of potsierlijk.
@lithiumion: de Bangle-Butt was top tussen al dat suffe indertijd; fijn polariserend.
@tenaci: Jij kunt Chinees lezen?
Ik zie het probleem niet.
Knap! Net zoals ik Smart, B-klasse, Aygo, Yaris, Polo en Up ook oprecht hele knappe auto’s vind.

Beter dan de te kleine nieren die volgens mij soms eerder op een varkensneus lijken.

Heeft iets katachtigs qua neus.
Met een beetje creativiteit zie je hier premium kippengaas.
Varkensneus zou ik eerder zeggen. Een shark zie ik er niet echt in.
Heel mooie wagen, blij dat t iets helemaal nieuws is geworden, niet zoals audi waar de laatste 10 j amper iets verandert aan het design. En ja de grille is groot , maar nu zie je duidelijk t verschil met de 3! Trouwens als je naar de hommage van de 3.0 cs kijkt uit 2015, daar zit precies dezelfde grille op!
Echt BMW… zeg dat het een geintje is, please? De rest is best heel fraai maar dat front kan toch niet waar zijn?
Wat… Een… Gedrocht :-(
god allemachtig
Plaatje 7, Ford Mustang
Zonder front en kont is het best een geslaagde auto. 🤔
Mooi ding. Maakt de 8 serie volslagen overbodig en lelijk.
Neus doet me denken aan Dodge
Slim gedaan: beginnen met de foto’s van achter, dan langzaam opzij. Vrij aardig, niet te veel lijnen (je kan het dus nog wel BMW!)…
En dan de voorkant! Allemachies! Is dit een bastaardkind van Bugs Bunny? Die hazetanden. Je-mi-nee!
Dus, nee, dank u.
Ik vind deze 4 zeer zeer mooi. Maar het eindresultaat zal er toch anders uit gaan zien, daarna zal de commentaar wel komen dat die concept toch zo mooi was enz. Altijd die zelfde zever, als je het beter kan er zullen wel vacatures zijn bij de design afdeling.
Gele plaat erop en je ziet t bijna niet meer…
E34 touring had dus helemaal geen Hofmeister knik.
Waarom is mijn eerste associatie bij de gestileerde 4 op de kont ‘Alpine’…? Irritant.
Een gigantische puist / moedervlek / kankergezwel / mole / …
🤯
Wel sympathiek dat extra zitje aan de achterkant
Dit is een grap toch……TOCH?!?
Zonder de tekst te lezen dacht ik aan Peugeot 508 coupe. Ben ik de enige?
@giertjuh: ik dacht eerst aan Alpine, daarna aan een 508. iig iets Frans! Ot: eerst moest ik hardop lachen, idiote gril, maar eigenlijk vind ik het wel tof staan.
@2wheeler: @giertjuh:

Echt he? heel ziek. Ik zag de headerfoto en dacht woow 508 coupe.

Die bmw ziet er stiekem wel echt tof uit. Zijaanzicht en achterkant bloedmooi, precies hoe een coupe eruit hoort te zien. Voorkant beetje wennen maar ergens heeft het wel wat.
Ziet er naar uit dat Vantablack een standaardkleur gaat moeten worden bij BMW…
Vervang die grote nieren door scudetto en je hebt een mooie GTV 😎🍀
Beetje vreemd maar wel lekker 😀
Persoonlijk denk ik niet dat de grille het probleem is, maar de hoge lijnen ernaast van de luchtinlaten. Daardoor ziet de voorkant er veel smaller uit en lijkt de grille nog meer uit proportie dan hij eigenlijk is. Denk als ze de luchtinlaten een stuk platter (horizontaler) ontwerpen dat het een serieus knappe auto kan worden.
Ik vind hem prachtig en in your face. Heerlijk dat BMW dit soort dingen gewoon doet. Maakt het anders allemaal maar zo saai en eenzijdig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).