Deze hete Countach-poster is voor de brandweer

Auteur: , 16 Reacties

Drie bekenden uit de benzinehoofd-scene hebben de handen ineengeslagen voor het goede doel.

Countach

Wellicht heb je wel eens gehoord van Mulholland Drive. We hebben het dan niet over de even epische als onbegrijpelijke film van David Lynch, maar over de weg waar deze film naar vernoemd is. Al decennialang is het een plek voor petrolheads uit het drukke Los Angeles om even wat stoom af te blazen. Rebel zonder doel James Dean ragde er bijvoorbeeld vaak in zijn Porsches.

Onlangs was het echter Mulholland Drive zelf dat wat stoom afblies. Het vrijwel altijd aangenaam warme (Zuid-)California werd (en wordt) namelijk getroffen door forse bosbranden, die de regio in de as legden. Het vuur heeft al tientallen doden geëist. Ook de heuvels rondom Malibu werden opgevreten door de vlammen en zodoende vonden Matt Farah, Larry Chen en fifteen52 het tijd voor actie.

De bekende journo, fotograaf en velgenboer togen op een vroege ochtend naar de top van Mulholland om wat plaatjes te schieten van Matts Lamborghini Countach 5000 QV. Larry heeft 100 foto’s aan elkaar gestitched en het resultaat is een puike panoramische poster van de ultieme postercar, met als backdrop de verschroeide heuvels. De thumbnail boven dit bericht doet het werk natuurlijk geen eer aan. De real thing kan je hier bestellen voor 40 Ekkerdollars en de opbrengst gaat naar de California Fire Foundation. Koop dan…16 reacties

Prachtig! Ooit was dit één van mijn droomauto’s en eigenlijk nog steeds…
Bassie en Adriaan mobiel
@nielsa87: die passen hier anno 2019 niet meer in vrees ik.
@nielsa87: ook legends idd
Ik zie vaak mooie platen voor aan de wand, wat ik echter nooit snap is dat het altijd zo klein in formaat is…
@ghost: 60 cm breed is wel erg klein inderdaad, zoiets moet minstens een meter breed zijn wil het een beetje staan in huis of je mancave.
@ghost: als ik erop kom stuur ik de naam van een toko die ik nu in m’n hoofd heb… Maken renders van historische auto’s, en dan bijv ook scenes uit historische races. Heel gaaf, groot en vooral heel duur…
@davelepeef: top, naar zoiets ben ik al een tijdje zoekende..
@ghost: jaah dat dacht ik wel!
@ghost: automobilist.com. Hoe kun je het vergeten zou je zeggen. Anyways, ik vind dat ze leuke dingen hebben.
@davelepeef: is ook een Nederlands meisje dat super mooie autotekeningen op bestelling maakt. Kan ff niet op haar naam komen. Sommige tekeningen zijn niet van echt te onderscheiden.
@gulli: ik hoop van harte dat je nu niet die dame bedoeld die Porsches schildert!?
Wat een plaatje!
Die poster wil ik nog steeds boven mn bed. Hoe mijn vrouw er over denkt……
@dutchdriftking: ligt eraan. Als je dan eindelijk Pamela Anderson weghaalt is het best een goede trade off toch??
@davelepeef: Die poster is nog zwart-wit, dat is een klassieker!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).