Deze man wint auto’s door holes-in-one te maken

Auteur: , 32 Reacties

Beetje richten, slaan en hoppa! Een nieuwe auto.

Deze man wint auto's door holes-in-one te maken

Afgelopen weekend wist golfer Marcel Siem met één slag een gloednieuwe Panamera Sport Turismo te winnen op de Porsche European Open in Hamburg. Het was de derde keer tijdens de European Tour dat de prof een hole-in-one wist te maken. Het is echter dit seizoen voor het eerst dat de golfer iets moois mee naar huis kan nemen. “Tot nu toe moest ik het doen met een handdruk en een fles champagne. Ik heb nu eindelijk iets bruikbaars.”, aldus de 37-jarige Siem.

Wellicht kreeg de golfer een déjà vu toen hij de symbolische sleutel van de Panamera Sport Turismo in ontvangst mocht nemen. Het is namelijk de tweede keer dat hij een auto weet te winnen met een hole-in-one.

In 2014 tijdens de Nedbank Golf Challenge in Zuid-Afrika won Siem een gloednieuwe Volvo V40 T5. Een prima bakkie, maar zo’n Sport Turismo oogt toch wat beter. Of Siem de auto richting het golfparcours gaat rijden is nog maar de vraag. Eén van zijn belangrijkste sponsoren is namelijk Mercedes.32 reacties

Hij kan Mercedes natuurlijk altijd proberen over te halen het te overtreffen met een E63+ Combi, al zou ik de Porsche prefereren.
@Gulli: liever niet de combi, voor mij graag de s coupe 500
Helemaal niks mis met zo’n prijs. Is er ook bekend welke motor erin ligt?
@berlinetta: Ik geloof dat het de turbo was, maar dat weet ik niet helemaal zeker.
@berlinetta: het is de turbo uitvoering! Dus een 4 liter V8
Haha mooi, met een Mercedes shirt een Porsche in ontvangst nemen…
@trustmeiamanengineer: Het is nog bonter…

Hij wordt gesponsord door Mercedes, speelt Golf, zijn vrouw is zijn Caddy, draagt een Polo, wint een Porsche, heeft Één serie hole in ones op zijn naam staan en staat bekend om zijn scherpe Focus…

Je zou bijna denken dat de Duitse merken in een kartel zitten…
@moveyourmind: jouw comment mag van mij ook een panamera winnen +1
@lekkaah: Dank je… Was het maar waar dat ik die zo makkelijk kon winnen. Echt een droomauto.
@moveyourmind: Sterk.Heel erg sterk.Hulde.
@moveyourmind: Haha, mooi!
@moveyourmind: tis dus meer een Autosport dan je denkt
@moveyourmind: Ford is niet Duits 😜
Wow, deze sleutel is nog groter dan die van de BMW m760li
@consumptieverplicht: hahahaha! Echt belachelijk teouwens die sleutel van bmw. Hebben ze in Beieren nog nooit van apps gehoord?
@cloverleaf: met BMW Connected kun je je BMW starten, airco aanzetten en nog meer van die dingen.
@stephane8200: Dat snap ik. Maar anno 2017 kan dat ook allemaal met een smartphone app. Daar heb je geen koelkast voor nodig!
@cloverleaf: Dat zegt hij toch ook. BMW Connected is een app.
@545e60: excuus! Verkeerd begrepen. Dacht dat connected de sleutel was. Ik zou me dood ergeren aan zo’n formaat sleutel. Kun je ook een normaal formaat “sleutel” krijgen van bmw?
@cloverleaf: Een normale sleutel krijg je gewoon altijd standaard. Die andere is een optie die je erbij kan nemen. Maar ook dan krijg je er altijd een normale sleutel bij.
@cloverleaf: dat is een app…BMW Connected.
@cloverleaf: BMW Connected is de app. En je hebt niet overal bereik of zelfs data. Sommige gebieden hier in de UK heb je gewoon 0,00 bereik. Dus je hebt altijd een sleutel nodig.
“Het is echter dit seizoen voor het eerst dat de golfer iets moois mee naar huis kan nemen. “Tot nu toe moest ik het doen met een handdruk en een fles champagne. Ik heb nu eindelijk iets bruikbaars.”, aldus de 37-jarige Siem.”

Maar hij heeft wel eerder een auto gewonnen? Huh?
@ozan: ah wacht, gaat waarschijnlijk om dat specifieke toernooi, ik snapt ‘m.
@ozan: Dit seizoen alleen een handdruk en champagne.. Een ander seizoen dus een auto gewonnen..;-)
@hutjuh: jij hebt zowel het artikel als mij niet begrepen volgens mij.
@ozan: Ik had inderdaad even niet door dat je op de zinsopbouw van het artikel doelde. En ik doelde met die auto op de V40 die hij in een ander seizoen won;-)
Was ik maar iets beter met golf.
Wat een heerlijke sport om pro in te zijn. Beetje ballen meppen op de baan, stukje lopen en daarna lekker vreten in de club. Slechte grappen maken met je caddy. En dat allemaal terwijl je vaak de mooiere plekjes van deze aardkloot bezoekt.
En dan kan je dus ook nog dit soort extra geluks-prijzen winnen! (hole in 1 heeft toch meer met geluk dan wijsheid te maken).
@gregorius: ga ervoor!
Vooral de manier waarop hij die hole in one maakte, zonder stuiter of rollertje, nee, de bal valt (gewoon) direct in de hole. Wauw!

On: Toffe bak om mee te nemen na een potje golf!
De sleutels volgen de trend van de mobiele telefoon, ze worden steeds groter … maar deze is wel erg aan de maat :-/ mag je in de kroeg een kruk apart voor reserveren
@jochen: als je die quasi nonchalant op de bar slingert ligt er meteen een meter bier op de grond

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).