De Porsche 935 ziet er goed uit zonder kleren aan

Auteur: , 13 Reacties

Oh, hallo.

In deze tijd dat de wereld schreeuwt om zeer exotische auto’s, geeft Porsche het volk wat het wil met de nieuwe 935. Het nieuwe model is natuurlijk een knipoog naar de originele 935, die een jaar of veertig geleden de mondiale circuits afstruinde op zoek naar grote glimmende bekers. Niet zelden eindigde die speurtocht in grandiose successen.

Of ‘de nieuwe’ helemaal kan opleven naar de magie van het oude model is misschien twijfelachtig, maar misschien is het beter de auto gewoon op eigen merites te beoordelen. Het is natuurlijk een soort GT2 met een retro-koets van carbon en dat is eigenlijk precies net zo gaaf als het klinkt. Dat wil zeggen gaaf genoeg om je handen tot knuistjes te vouwen van plezier.

Voortbordurende op het retro-thema liet Porsche de 935 onlangs zien in een aantal oude liveries. Behoorlijk geniaal, maar wat ze nu hebben gedaan is nog toffer: de 935 helemaal niet voorzien van een (virtuele) lak. Via Facebook heeft het merk foto’s gedeeld van een 935 zonder verf. Affengeil. Check de foto’s, in de gallery (SFW).13 reacties

Ietsje te lange overhang achter. Stuk eraf zagen en dan voor de deur zetten. 👍🏻
@drdre1: Of koop een grotere parkeerplaats.
@fmgarcia: een extra parking voor de overhang? Waarom niet? Als ik dit toch kan betalen… 😉
Well daaaaaaamn!
Lijkt toch een beetje van achter op een A7?!
@standeman: euh nee niet echt
Neee, beter!
Toppie zet maar op m’n oprit
“I like big butts and I cannot lie”
Je hebt er geen hout aan, maar wat is hij gaaf!
Ik wil hem, weer eens iets anders dan die 13 in een dozijn Porsches van de buren.
If I only had the money..
Oké, leuk, maar maak er dan ook een über Porsche van; geef ‘m 1.000 pk en laat ‘m 400 km/h kachelen en geef de eerste aan Boris Becker (die kan het gebruiken).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).