De Rolls-Royce Phantom is nu een zwarte bizon

Auteur: , 20 Reacties

De olijke gigant is opeens veranderd in een indrukwekkende Yakuza-mobiel.

De Rolls-Royce Phantom is een auto die respect afdwingt. Als je er eentje tegenkomt in het vlees kan je daar niet omheen, al is het maar omdat je ongeveer twee jaar en drie maanden kwijt bent om er letterlijk omheen te lopen. Je ziet het namelijk niet per se goed op foto’s, maar de Phantom is in het echt vooral een lel van een auto.

Toch heeft de Phantom VIII een wat gemoedelijkere uitstraling dan de Phantom VII. Die laatste was met zijn SRV-wagenesque grille en koplampunits het ideale in-your-face vervoer voor ballers in rapvideo’s en Joel Beukers. De VIII borduurt weliswaar voort op het design van zijn voorganger, maar dan met het volume iets omlaag gedraaid. De grille staat net wat minder rechtop en de koets heeft iets voluptueusere rondingen.

Sommige klanten weten de nieuwe looks duidelijk te waarderen en bestellen er meteen een handjevol. We kunnen ons echter ook voorstellen dat je wat meer extravagante looks verwacht van je opper-sedan. In dat geval kan je naar Mansory stappen, maar vanaf nu is het Japanse Wald een betere destinatie voor je flappen.

De Phantom heeft namelijk de Black Bison behandeling gekregen van de Japanse tuner. Het recept is eigenlijk saai (dikke velgen, dikke bodykit, matzwarte lak), maar het eindresultaat mag er desalniettemin zijn. De nieuwe Phantom krijgt er de maffia-vibe weer helemaal van terug. Ben jij bereid een pinkje te geven voor deze Rolls-Rizzy?20 reacties

Nou ik denk dat er een hele dikke vette papzak van een Yakuza baas achterin zit want die Rolls Rollt bijna achterover zo laag hangt ie achter.
@e36thuglife: Of het is Leslie Chow met z’n buitgemaakte gabbertjes in de kofferbak… Laten we hopen dat het slechts de luchtvering-in-rust betreft. Vette kar hoor!
@e36thuglife: allemaal lijst in de koffelbak.
@e36thuglife: setup voor driften
Addege ut nie meer wit…

Heddege altiet nog Wald en Black Bisonkit.
Hoe vind hem eigenlijk wel vet, hoe fout dit ook is
@mvdd: Hoe heb hetzelfde, moet ik me nu zorgen gaan maken?
@suzikubelona: nee, ik vind hem ook stoer. En drie keer is scheepsrecht.
Prachtig ding zo op de foto. Ben benieuwd of hij er nog steeds zo gangster uitziet wanneer je hem tegen komt in de Hollandse polder.
@sirdrinksalotofpetrol: Dit is hoe de vorige er in het wild uitzag. Valt toch behoorlijk tegen, naar mijn idee.

https://www.flickr.com/photos/k_man123/35801043835/in/photolist-VqrFgF-VXfYg5-WxBH3t/
voorkant is lelijk zeg
Stiekem best heel gaaf. Zeker iets voor de rijkere Chinees of zandjurk.
Ik snap dit nooit (helemaal) goed. Wat denken die tuners dan? Dat zij met een gevorderd photoshopprogramma’tje op kunnen tegen een compleet designteam van RR/BMW? Wat je ook doet en wat je er ook van maakt, het wordt er zelden beter op.
@ghost: het gaat niet om beter. Het gaat om anders…
Ik vind hem heel stoer zo! Vond hem inderdaad een beetje lafjes. Heeft in deze vorm dat sinistere terug.
Dikke Rolls Rice!
Ik vind dit echt letterlijk een grafbak
Het mag niet maar stiekem is dit fking dik!
Vind t hartstikke dik!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).