Deze S63 AMG cabrio is verfraaid door Vilner

Auteur: , 21 Reacties

Of niet?

De guitige Oost-Blokkers van Vilner staan niet per se bekend om hun terughoudendheid. De vorige keer dat we over ze schreven hadden ze van een Mitsubishi een creatie gemaakt waardoor je spontaan Kung Fu skills wil leren. Maar Atanas Vilner heeft zich dit keer ten gunste van de kunstzinnige touch bewust ingehouden, zo zegt hij.

De Mercedes S63 AMG die hij nu bij de kladden heeft genomen staat namelijk af fabriek al op punt, vindt ananas Atanas. En daar heeft hij wel een punt. Het moet een beetje je ding zijn, maar Mercedes is lekker bezig met haar interieurs de laatste tijd. Zeker als je het lef hebt om de barokke vormen af te maken met barokke kleurstellingen in plaats van zwart met carbon, doen de cabines van (grote) moderne Mercs zo luxe aan als ze horen te doen. Desalniettemin kan een kleine aanpassing hier en daar soms een groot effect bewerkstelligen, zo weet Vilner.

Dus heeft hij de zittingen van de S63 AMG niet compleet opnieuw bekleed, maar alleen de wangen ervan, voor wat extra contrast zorgt. Ook de deurbekleding is voorzien van extra leder, maar wel precies hetzelfde spul dat Mercedes zelf gebruikt voor het dash om het geheel een uniforme OEM-look te geven. Hulde.

De finishing touch, of zoals Vilner het noemt, een ‘key element’, is de sleutel van de auto die omhuld is met een laagje leder. Atanas stoorde zich er namelijk aan dat de sleutel van de S63 AMG, los van een AMG-logootje, eigenlijk niks speciaals is. Maar die serieuze Stuttgartse omissie heeft hij bij deze rechtgezet. Koop dan?21 reacties

absoluut vakwerk ..
daar is nix op af te dingen ..
@lincoln: Zeker vakwerk. Die tattoeage is vast niet in de eerste de beste nagelstudio annex tattoeagestudio gezet.
Neen.
Gezien de knoppen op het stuur hebben ze zekerheidshalve maar een occasion genomen. Maar resultaat is eigenlijk best wel geslaagd.
@mashell: zou dit niet gewoon een klanten auto zijn net als al die andere auto’s die hier zo eens in de maand op autoblog voorbij komen?
@flashevan: zou kunnen. De man met de bloemisten armen zou zomaar de klant kunnen zijn.
Je kan ook lekker achterin zitten…..
via Android app
Jawohl!
Verfraaid Vilner ook mijn armen als ik mijn Benz daar inlever?

Puur hypothetisch natuurlijk, Pallas in een Benz is natuurlijk een bespottelijk idee :-)
Is het gezien de ruimte achterin niet een E-Klasse?
@jack_abarth: Hahaha “ruimte”…
Ik vind het wel erg fraai. Zeker met die ronde slinger ipv het rechte ruitpatroon wat je vaker ziet. Toch eens bellen wat ze van een Focus mk1 kunnen maken…
P tot de orno!
Doelgroep? Moet je dit soort armen hebben? Tja armoede.
@spideriv:

je afvragen of dat “moet” is ook niet echt een vorm van rijkdom hoor ..
Ik graaf hem
Ben niet zo’n liefhebber van dit soort Bassie & Adriaan-interieurs.
Goor
Ordinair! Niet eens een voor Marokkaanse bruiloft.
Nou weet ik wat ik mis! Mijn autosleutel is niet in leer ingepakt. Autorijden zal nooit meer hetzelfde zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).