Dit is de lach van een onbewuste BMW-verzamelaar

Auteur: , 26 Reacties

BMW's verzamelen door je best te doen.

Het is weer zover voor Marc Márquez. De MotoGP-rijder heeft voor de zesde keer op rij de BMW M Award gewonnen. Deze prijs is voor MotoGP-coureurs die de meeste pole positions in een seizoen weten te pakken. Márquez is wat dat betreft een kwalificatiekoning, want ook dit seizoen mag de coureur een BMW mee naar huis nemen.

Met zijn vingergebaar geeft Márquez al aan dit zijn tweede CS-product is. Vorig jaar nam de coureur een M4 CS in ontvangst. Dit seizoen is het een M3 CS. De kleur wijkt ook iets af. De M4 CS kwam in de tint San Marino Blue. De M3 CS is Frozen Dark Blue. Met 341 punten voor de BMW M Award had Márquez een verschil van 73 punten met de nummer twee, Andrea Dovizioso.

In het verleden won Márquez onder meer een M2 en een M6 Cabriolet. De bingolijst voor volgend jaar is al in de maak. Gaat de Repsol Honda-rijder voor de zevende keer op de rij de BMW M Award pakken? En met welke auto? Ik zet m’n geld op een BMW M2 Competition of een BMW M5 Competition.

Met zes opeenvolgende overwinningen is Márquez recordhouder. Alleen Valentino Rossi en Casey Stoner komen met beide drie overwinningen in de buurt. Jorge Lorenzo wist de BMW M Award twee keer te winnen. Sete Gibernau en Nicky Hayden slechts één keer.26 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Er staan in Zwitserland verschillende M3 CS’en met handbak te koop… Wat een droomauto… *_*
En dan toch een 159 en een 850R gebruiken als daily. Althans, dat zouden wij hier allemaal doen…
@fmgarcia: meh, ik niet. Overrated.
@fmgarcia: kennone? ben jij dit?
Gaat een beetje voelen als elke dag friet eten volgens mij.
De race gister was trouwens een pareltje, diverse toppers konden hun machine in een kletsnat Valencia niet op de baan houden en het podium was daardoor behoorlijk divers en verrassend. En bij de Moto3 pakte zomaar een debutant de eerste plek!
@Dizono: dit was het seizoen van verrassingen kan nu al niet wachten tot volgend seizoen
@Dizono: Klopt, de 15 jarige Turk Can Oncu werd 1ste. Komt bijna niet voor dat een debutant 1ste wordt.
@Dizono: prachtige raceweekend inderdaad. Sowieso stelt MotoGP niet vaak teleur.
@racerx: prachtig*
Lekkere kleur hoor 😋
Volgens mij had ie liever een NSX gekregen.
@cossiekiller: ik wel iig
Zou hij ze nog allemaal in bezit hebben?
@iphonistvongates: dat is de vraag waar je nooit antwoord op krijgt
Volgend jaar een X7M Grand Kukident
De “oude” M3…..bummer!
@evdw: nee Bimmer
In de 125cc klasse heeft een Turk een overwinning behaald met zijn debuut. Dat was al sinds 1991/92 niet meer gebeurd, ook is hij de eerste Turk die een GP op zijn naam schrijft. Ook wel interessant nieuws
@ikleesookoverautos: een wildcardrijder zelfs.
@ikleesookoverautos: 125cc bestaat al een hele tijd niet meer overigens, Moto3 is de opvolger van de 125 klasse sinds 2012 en wordt uit mn hoofd met 250cc eenpitter viertakten verreden. Was wel een prachtace, top gedaan door Can Oncu! Ik miste alleen het getüüter buiten nog. ;)
@racerx: hahaha ik wil t7
Hij had volgens mij liever een nieuwe Honda nsx gehad indd of anders een BMW s1000rr. Daar zit in ieder geval meer snelheid in dan in de auto’s van bmw.
@jwcroy82: best kansloze reactie
@jwcroy82: ik mag aannemen dat zo’n Moto GP rijder genoeg centjes verdient om zelf een NSX of iets dergelijks aan te schaffen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).