Doe eens gek en koop deze Ferrari F50

Auteur: , 46 Reacties

20 jaar oud, dus ook nog eens prima te rijden als youngtimer.

Geintje natuurlijk, die 35% bijtelling over de dagwaarde van 1.675.000 euro’s is geen kattenpis. En zo’n apparaat ga je natuurlijk ook niet dagelijks gebruiken. Of juist wel, want het is best een praktisch ding. Zo kunnen er twee mensen in en als het warm wordt kan het dak eraf. En dat is alles wat je nodig hebt met een 4,7 liter V12 achter je rug die voorzien is van een geluid zó hels dat je oren beginnen te bloede

Degene die hem koopt, wil die ons beloven dat hij ermee gaat doen waarvoor hij is gemaakt? Beetje rijden, beetje gummen, en hem heel laten als het kan.

Als je hem wil hebben, dan moet je even HIER kijken. Ophalen kan in Apeldoorn. En als je dat hebt gedaan, laat hem dan even zien bij ons op de redactie. Met 520 pk en een topsnelheid van boven de 325 km per uur is dat altijd dichtbij.46 reacties

Bijzondere mix aan voorraad!
@raymster: staan die wagens daadwerkelijk in Apeldoorn ?
@ghost: ik denk het niet.
@raymster: auto’s staan in het buitenland en behoren toe aan andere bedrijven. Dit bedrijf bemiddeld met het importeren van deze auto’s.
@ghost: jawel dus. Hij heeft een berg volvo stations staan en 2 f40’s en een f50 heel apart
@raym: in de beschrijving van de F40 staat vermeld dat ze ook een Enzo en 512BBi hebben staan, ook zie ik in de weerspiegeling van die F40 een paar andere dikke Italiaanse bolides staan!
@brabander: ben benieuwd in welk land deze patjepejer die fotos heeft gemaakt…
Dus: even Apeldoorn bellen…
Helaas. Passen er niet met z’n vieren erin. Anders was het wel een optie ;-)
@dieselpower: heeft ook geen dagrij-LED-verlichting. Dus nee.
@roppp: Autostyle is je vriend hè
Fantastisch, in m’n Alfa 33 zaten dezelfde luchtroosters. Airco koelde voor geen meter, maar zat dus mooi wel in een F50. Cool ;-)
@bischero: heb je toch het gevoel dat je iets gemeen hebt met een Ferrari. Ze zitten ook in een Defender en in kleinere vorm in een Still vorkheftruck..
@bischero: Alfa 33 Stradale? ?
Aparte voorraadmix. 2x F40 1x F50 en de overige 38 auto’s met een gemiddelde prijs van 12,5k
@graafke: ik geloof het niet
Ik geloof er geen zak van dat deze F50 en de twee F40’s daar daadwerkelijk te koop staan. Belabberde foto’s zijn het en als je de rest van de voorraad kijkt zijn het hele degelijke en saaie auto’s. Ook staat deze F50 en de twee F40’s al heel erg lang op Autoscout24.
Ik heb deze auto’s heel lang geleden al zien staan op autoscout. Ik woon zelf in Apeldoorn en ben toen naar dit adres gefietst. Toen kwam ik aan bij een doodnormaal rijtjeshuis. Geen bijzondere dingen aan te zien. Dus volgens mij klopt hier iets niet.
Waarom die watermerkjes in de foto’s? Zo iritant….
Geweldig mooie auto. Zal altijd wel een droom auto blijven. Als ik het geld had had ik er ook wel 2 miljoen voor over
De locatie, Apeldoorn, zegt al genoeg. Nooit een auto uit die plaats kopen is mijn advies. Of je moet van schadebakken houden…
@baske: amen
@baske: dat hoor ik vaker. Geldt dat ook voor de officiële dealers zoals Audi en BMW, die ook in Apeldoorn zijn gevestigd
@baske: de auto markt is al lang verleden tijd hoor..
Liever een F40 dan. Tja, beiden zijn boven mijn budget.

Een goedkopere 360 dan maar. Ook nog duur.
Mooi wel die losse draden onder het dashboard
Hier kan het dak toch niet vanaf?
@Donstil: Jawel hoor.
Waar heb je het over? 35% bijtelling?
@jackass266: http://bijtellingsblog.nl/youngtimer-lease-nog-aantrekkelijker-per-2016/
@nicolasr: ik snap ook wel dat je die 35% bedoeld maar jij denkt serieus dat er ook maar 1 persoon een F50 aanschaft om deze zakelijk te gaan rijden?! Lol
@jackass266: Misschien moet ik er duidelijker bijzetten dat iets als sarcasme, of anders als geintje is bedoeld. Het woord ‘geintje’ alleen volstaat blijkbaar niet…
Moet ik extra betalen voor de velgen?
Volgens mij van ferraricollector, dat is zijn account op instagram.
@thimochand: die van hun is van 06.1997 en heeft maar 4.600 km gelopen
Met straight exhaust het mooiste autogeluid aller tijden; https://youtu.be/XcSnaHcAlKU
Koud hard wegrijden met tubi’s zo geil
Is toch van @Ferraricollector op Instagram? Hij heeft zijn F50 (ook) laatst in de verkoop gedaan
@alfaromeo4cspider: Dacht ik ook even alleen heeft die minder gelopen en komt uit 1997
Prachtig! Toen het nummer “baby one more time” van Britney Spears uitkwam in 1999 (ik was toen 9 of 10) droomde ik dat Britney naast mij zou zitten in witte F50 rijdend door de LA hills. Nu 17 jaar later: geen Britney en geen witte F50. Good old times….
Wat er liggen er lelijke velgen onder.
@pinut187: naar mijn mening de mooiste velgen door ferrari gemaakt, Maarja ieder zijn mening natuurlijk
@janmetdelangeachternaam: gelukkig wel anders hadden ze allemaal deze wielen eronder ;-)
Een andere F50 word ook te koop aangeboden in Nederland, een F50 van 06.1997 met 4.600 km op de teller, eigenaar heeft ook een witte 430 Scuderia 16M in de verkoop staan.
Zie instagram: @Ferraricollector
Je noemt je bedrijf dus ”Automobili Superleggera e Sport Veloce” en zet er 4 Ferrari’s te koop maar hebt voor de rest , op een verdwaalde fiat 500 na alleen maar volvo’s en bmw’s te koop.
Ziet er allemaal erg serieus uit dit Automobili Superleggera e Sport Veloce. Allemaal Volvo’s te koop en een F50, aha?! Contactnummer alleen een mobiel nummer, een website die iedere puber in een kwartier in elkaar kan flansen en gevestigd in een rijtjeshuis in Apeldoorn, ik zeg doen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).