Drake’s nieuwe speeltje is ook nog langs Brabus geweest

Auteur: , 15 Reacties

Het moet niet gekker worden.

Drake's nieuwe speeltje kostte 600.000 dollar

De Canadese rapper Drake heeft zijn kleine fortuin eindelijk weer eens gebruikt voor goede doeleinden. Nee, hij heeft niet weer een miljoen uitgedeeld aan willekeurige mensen die het geld goed kunnen gebruiken, maar juist de razend krankzinnige Mercedes-Maybach G650 Landaulet gekocht. Met zijn aankoop is Drake een van slechts 99 eigenaren van het model.

Om de auto op de kop te kunnen tikken sloeg de 32-jarige Drake wederom de handen ineen met de in Toronto gevestigde Tony Bet, van luxe-autodealer Driving Emotions. Bet heeft Drake gedurende zijn carrière als rapper meerdere malen aan een puike bolide kunnen helpen en ook ditmaal lukte het de goeroe zijn klant te geven wat hij verlangde.

Het is niet bekend hoeveel de rapper voor zijn auto heeft betaald. Wel weten we dat het allerlaatste exemplaar voor 1,2 miljoen euro werd verkocht op een veiling. Als we Bet mogen geloven gaat het om veel “$$$$$”.

De G650 Landaulet is in feite een met steroïden volgepompte G-Klasse, die grotendeels door Maybach is samengesteld. Normaal gesproken produceert de V12 in de zeldzame Landaulet een smakelijke 630 pk en 1.000 Nm, maar naar verluidt houdt het daar niet op voor Drake’s nieuwe aanwinst. Als we de geruchten mogen geloven, is de machtige machine ook nog bij Brabus langsgeweest voor de nodige upgrades. Het is vooralsnog niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk klopt, maar als dit inderdaad het geval is, dan kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen in hoeverre Brabus zijn hand nog aan de auto heeft kunnen leggen,

Drake's nieuwe speeltje kostte 600.000 dollar15 reacties

Er is dus een gerucht dat de Landaulet bij Brabus is geweest, that’s it?

Is het niet beter om te wachten op een bevestiging, of cijfers te geven van wat Brabus aanbiedt voor de G650?
Ik ken een nummer van Drake, komt wel heel erg dichtbij zo.
@marklevinson: Ik heb wel eens van hem gehoord. Sterkte voor de nabestaanden.
@marklevinson: heb de link ff niet bij de hand, maar zoek contact met slachtoffer hulp! Niet alleen blijven zitten met deze emotionele toestand ;)
@marklevinson: hahahaha! Geniaal
Drake van een auto.
‘Het lukte de goeroe de hand te leggen op’…….want hij heeft even gekeken op mobile.de, waar er momenteel wel ongeveer 20 te koop staan?! Puike prestatie van deze “goeroe” hoor…..👍🏼
@justin1975: ik dacht echt precies dit! Ik ken 1 iemand die er eentje bezit, en nu dus Drake, en laten we zeggen 55% is verkocht en de rest staat te koop bij handelaren die er proberen aan te verdienen.
@justin1975: Hij komt dus vaker aan auto’s die al lang en breed uitverkocht zijn. Wat doe jij eigenlijk voor werk Justin? Ben jij ergens ook een ‘goeroe’ van?
@momo: Het punt is dus dat deze auto niet ‘lang en breed’ uitverkocht is en het dus niet zo’n heel bijzondere prestatie is om er een te bemachtigen. Waar ik goeroe in ben durf ik niet te zeggen, dat jij het in ieder geval niet bent qua begrijpend lezen durf ik wel te stellen overigens….
@justin1975: Dat is dan mijn specialiteit. Echter, de vraag luidde: Wat is die van jouw?
@momo: mijn wat? Of bedoelde je ‘jou’ zonder ‘w’? Uit je woorden komen gaat je ook al niet zo lekker af he?
@justin1975: Met W of zonder, de keuze is aan jou. Waar ben jij een goeroe van?
Tja, als je het geld hebt, en persé de allerdikste wilt… Al is de 6×6 natuurlijk nog dikker.
Sterk van Drake !! Prachtig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).